- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 26
Anladım teşekkürler canımBizim doğduktan sonra gelişim geriliği çıktı 2. Ayinda 1 ay sonra götürdüğümüzde düzelmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım teşekkürler canımBizim doğduktan sonra gelişim geriliği çıktı 2. Ayinda 1 ay sonra götürdüğümüzde düzelmişti
Rica ederim umarım sizinkide haftasıyla uyumlu hale gelir.Anladım teşekkürler canım
Ben mikrodalga sterilizasyonu yapiyorum, birazdaha alet edevat alirsam sokakta yatacagiz :))Merhaba kurutuculu sterilizatör kullanan var mı ?
YEYTYYY34ZFlcw bana 250 ye 50 verdi
daha üst indirim kodu olan var mı , vermek isteyen
YEYTYYY34ZF
350 ye 75 TL indirim kodu işini görürse
YEYTYV4SX23
350 tl ye 75 tl indirim kod lcw
Güle güle kullanın aldıklarınızıçok teşekkür ederim, kullandım ikisini de
Güle güle kullanın aldıklarınızı
Uni temiz değil
YaaUni temiz değil
Kesinlikle mantıklı kıyafet eskimeden çocuklar büyümüş oluyorçoook çok teşekkür ederim
yaz geldi, 6 yaşındaki oğlana yatırım yapıyorum
hoş ona aldığım bi kıyafetin ömrü 2-3 ay , yaz çıksın yeter
cocuğa çok markalı pahalı şeyler giydiresim gelmiyor
Ben şimdiden koli koli pamuk aldım ıslak mendil tercih etmiycem ama hep yapamazsın filan diyorlar olmuyormuş .Uni temiz değil
Niye olmasın ki? Bizim 5 ayımız doldu, mecbur kalmadıkça ıslak mendil kullanmadım. O da 2 veya 3 kez olmuştur.Ben şimdiden koli koli pamuk aldım ıslak mendil tercih etmiycem ama hep yapamazsın filan diyorlar olmuyormuş .
Bestiron ve newvit içeriği temiz. Biz ferrum kullanıyoruz, seker ilavesi var bundaKızlar hayırlı iftarlar. Bana kan damlası önerisinde bulunabilir misiniz içeriği temiz olan. Bugün sağlık ocağından verelim dediler ama kullanmayın diyorlar genelde onu
Bestiron aldık canımKızlar hayırlı iftarlar. Bana kan damlası önerisinde bulunabilir misiniz içeriği temiz olan. Bugün sağlık ocağından verelim dediler ama kullanmayın diyorlar genelde onu