- 13 Ocak 2020
- 44.605
- 168.082
- 33
Arastırın gülüm böyle şeyleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arastırın gülüm böyle şeyleri
Ben yapamadım. Islak mendiller de gayet güzeller. Zaten bebem delleniyodu onu koyayım da pamuk ıslayayım filan o aradaki 3 saniye bile bana çok zor geldi 10 paket filan kullandık yenindoğunca ama kıpırdandıkça yapamadım.Ben şimdiden koli koli pamuk aldım ıslak mendil tercih etmiycem ama hep yapamazsın filan diyorlar olmuyormuş .
Ben hiç pamuk kullanmadim canım.İslak mendil kullaniorum.Sukurler olsun pisik yaşamadık.Surekli degistiriorun bezini.Hic kirli birakmiorum.Pisik kremim de Chicco 4 in 1.Ben şimdiden koli koli pamuk aldım ıslak mendil tercih etmiycem ama hep yapamazsın filan diyorlar olmuyormuş .
Kesinlikle mantıklı kıyafet eskimeden çocuklar büyümüş oluyor
İnşallah canımRica ederim umarım sizinkide haftasıyla uyumlu hale gelir.
Normalde burada görmüştüm mühendisoğlunun sayfasını. Oradan takip ediyordumArastırın gülüm böyle şeyleri
Yaa yerim ben onların yaramazlıklarınıbelli bi yaştan sonra cocuklar sağolsun kıyafetlerin eskimesine izin vermiyorlar ki
ya dizi delinmiş, ya önü lekelenmiş ya kolu ağaca takılmış
bir kıyafetin ömrü kelebeğin ömrü kadar
Etmiyomussun susNormalde burada görmüştüm mühendisoğlunun sayfasını. Oradan takip ediyordum
Bunu herkes çok şeedince gözden kaçtıEtmiyomussun sus
Amn bırak kim şeetti beybi turkodan devamBunu herkes çok şeedince gözden kaçtı
Okey kaptanAmn bırak kim şeetti beybi turkodan devam
Ay çok şükür iyiydi lakin gündüz uykuları zorlaştı birazmerve yolculuk nasıldı?
Maşallah Eylüle Daha ne fedakarlık yapsın bu bebiş Onu da toparlar inşallahAy çok şükür iyiydi lakin gündüz uykuları zorlaştı biraz
Inşallah bakalım.Maşallah Eylüle Daha ne fedakarlık yapsın bu bebiş Onu da toparlar inşallah
Bana da mantıklı gelen de pamuk ama herkes bi yorum katıyor işteNiye olmasın ki? Bizim 5 ayımız doldu, mecbur kalmadıkça ıslak mendil kullanmadım. O da 2 veya 3 kez olmuştur.
Tabiki herkes tercih ettiğini kullanır canım bende öyle başlamak istedim bakalım nasıl olurBen hiç pamuk kullanmadim canım.İslak mendil kullaniorum.Sukurler olsun pisik yaşamadık.Surekli degistiriorun bezini.Hic kirli birakmiorum.Pisik kremim de Chicco 4 in 1.
Bende bi deniycem bakim elimden geldiğinceBen yapamadım. Islak mendiller de gayet güzeller. Zaten bebem delleniyodu onu koyayım da pamuk ıslayayım filan o aradaki 3 saniye bile bana çok zor geldi 10 paket filan kullandık yenindoğunca ama kıpırdandıkça yapamadım.