Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merve goon ana bayiiBu arada bu sleepy markası kayboldun gitisn.Her çişte zıbına kadar değiştirdim.Prima iyiydi bitti ,çok pahalı.Goon şipariş verdim memnun olan vardı değil mi
Aynen onun referansıyla aldımmerve goon ana bayii
Kız memnun olmak ne kelimeee aşıkızBu arada bu sleepy markası kayboldun gitisn.Her çişte zıbına kadar değiştirdim.Prima iyiydi bitti ,çok pahalı.Goon şipariş verdim memnun olan vardı değil mi
indirim falan olursa hemen paylaş burdaKız memnun olmak ne kelimeee aşıkız
Evet doğduğundan beri sırt üstü yatırıyorum. Beşiği reflü için ayarlanabiliyor.Kızlar bebekleriniz sırt üstü mü yatırıyorsunuz.İnternette en iyi uyku pozisyonunun bu olduğu deniliyor.Kusarsa diye korkuyorum.Bu arada reflü yatağı kullanıyorum.Onun baş kısmı yüksekte kalıyor
Sleepy nin 2 hatta 3 katını geçmediği sürece prima pahalı değilBu arada bu sleepy markası kayboldun gitisn.Her çişte zıbına kadar değiştirdim.Prima iyiydi bitti ,çok pahalı.Goon şipariş verdim memnun olan vardı değil mi
Kim diyo onu sen yapmak istedikten sonra yaparsın. 5 ay bitti hala pamuk kullanıyorum çok nadir dışarda ıslak mendil hatta dışarda sıcak su akan yerde bile pamuk kullanıyorumBen şimdiden koli koli pamuk aldım ıslak mendil tercih etmiycem ama hep yapamazsın filan diyorlar olmuyormuş .
Bn yan yatırdım hep sağ sol dönüşümlüKızlar bebekleriniz sırt üstü mü yatırıyorsunuz.İnternette en iyi uyku pozisyonunun bu olduğu deniliyor.Kusarsa diye korkuyorum.Bu arada reflü yatağı kullanıyorum.Onun baş kısmı yüksekte kalıyor
Ben de 13 saate sorun yaşamadımSleepy nin 2 hatta 3 katını geçmediği sürece prima pahalı değil
Neredeyse 12 saat oldu yeni bez değiştirdim sanki 1 kilo çiş almış bir de hala 2 numara kullanıyorum öyle bir numara büyüğü de değil.
Maşallah 13 saat uyuduysa daha maşallahBen de 13 saate sorun yaşamadım
Yok mu artıranBen de 13 saate sorun yaşamadım
3.ayindan beri yüzüstü yatiyo benim bebeğim.Yataga,yere sırtüstü koyar koymaz anında donuyoKızlar bebekleriniz sırt üstü mü yatırıyorsunuz.İnternette en iyi uyku pozisyonunun bu olduğu deniliyor.Kusarsa diye korkuyorum.Bu arada reflü yatağı kullanıyorum.Onun baş kısmı yüksekte kalıyor
Bitter hangi reflü yatağını kullandınKim diyo onu sen yapmak istedikten sonra yaparsın. 5 ay bitti hala pamuk kullanıyorum çok nadir dışarda ıslak mendil hatta dışarda sıcak su akan yerde bile pamuk kullanıyorum
Bn yan yatırdım hep sağ sol dönüşümlü
Reflümüz vardı. Reflü yatağında yatıyordu şimdi kendi nasıl isterse öyle yatıyor. 3 aya kadar kullanabilirsin yatağı kusarsa da yutmaz rahat olur