Demekki valla doktorum çok kesin prenses dedi ama ben eşimin duaları kabul oldu diyorum:)bana da 13 haftalıkken kıza benzettim ama daha çok erken değişebilir dediler. aradan 1 ay geçti şimdide göstermiyor maymun. ama sizde pipi görünmüş acaba kordonla mı karıştırdılar.... :)
merhaba 17+1 günlük hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim.. gerçi sağlıklı olsun erkek kız önemli değil ama 3 farklı dr. gittim. sadece 1 tanesi geçen ay yani 13 haftalıkken kıza benzettim dedi. diğerleri dünkü kontrolde göstermiyor dediler. göbeğimi gören erkek diyor. göstermediğini duyan kız diyor. çevremde 9 ay kız denip tosun gibi erkek çıkan çok kişi var valla şaşırdım.. var mı tecrübelerini benimle paylaşmak isteyen arkadaşlar :)
bu arada bursa da oturuyorum. hem bahar hastanesine hem zübeyde hanıma gidiyorum..
Valla insan dan insana değişiyor bide düşünsene kız kız diye hazırlık yapıyoruz oğlan doğuyo
O kadar bulantı kusma oldu ki benim ilk hamilelikte hastanede yattım mide kanaması geçirdim sürekli kusmaktan kız dediler dediler erkek çıktı valla şimdi 6 yaşında
42.0 da doğum yaptım inan geçmiyor 38den sonrası12 haftalıkken öğrenilebiliyo mu? Ben daha dün gibi 5 haftalıktım şu an 3 aylık oldum. Sadece son 2 ay geçmek bilmiyomuş bunalıyomuşsun diyolar doğru mu hamile arkadaşlar?
normal mi doğurdunuz sezaryen mi? hangisini önerirsiniz?42.0 da doğum yaptım inan geçmiyor 38den sonrası
Tabiki normal Allah Bi mâni vermezse elbette normalnormal mi doğurdunuz sezaryen mi? hangisini önerirsiniz?
ay inşallah ben de öyle kolay doğururum.açılana kadar kaç saat sancılandınız?açıldıktan yarım saat sonra bitti yani?Tabiki normal Allah Bi mâni vermezse elbette normal
Ben zaten sancım olmadı normal doğurcam diye inat ettim ondan 42. Haftada doğurdum ama öyle kolay oldu ki. Yarım saate oldu bitti maşallah :) darısı size
Hayır gittim 2cm di lavman suni sancı ve kese patlatıldı Bi saat serum takılı sonra çatala çıktım 10 dk sürmedi doğum. Temizlik ve dikiş ile yarım saat cuma vaktinde girdim camiden çıktılar bitti doğumay inşallah ben de öyle kolay doğururum.açılana kadar kaç saat sancılandınız?açıldıktan yarım saat sonra bitti yani?
hadi ya herşeyi pembedir tosunun :)Yeğenime doktorlar kız demişti . Bizimkiler de çok sevindiler . Ben erkek hissediyorum demiştim . Kim görse de kız diyor tabi . Sonuç yeğenim erkek .
hadi ya herşeyi pembedir tosunun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?