- 10 Aralık 2024
- 72
- 7
- 1
- 24
Olur yazarım inşallahErkek gibi sanki tutarsa yaz tekrar Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur yazarım inşallahErkek gibi sanki tutarsa yaz tekrar Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Umarım gönlüme göre olur:)kese tahmini mi yapıyorlar. benim yuvarlak değildi kese erkek galiba dedim öyle çıktı. kızlarda tam yuvarlak oluyormuş öyle diyorlar ama hurafe bunlar 12. haftada tam belli olur erkekse eğer
kız mı istiyorsunUmarım gönlüme göre olur:
İkisinede kabulum kızımda var oğlumda:)kız mı istiyorsun
ay ne güzel 3. bebek mi bu. ozman boşverin niye merak ediyorsunuz ikisini de tatmışsınız zatenİkisinede kabulum kızımda var oğlumda:)
bu arada size bir şey soracağım sma tes yapıldı mı size yada yapışsın ba dendi mi bu ara kafamı bu kurcalıyor daİkisinede kabulum kızımda var oğlumda:)
Yok yapilmadi demedilerde Allahım korusun hepimizibu arada size bir şey soracağım sma tes yapıldı mı size yada yapışsın ba dendi mi bu ara kafamı bu kurcalıyor da
Evet 3. Oğlum kız istemiyor kızım erkek istemiyorum ağlıyorlar çok komikkkkay ne güzel 3. bebek mi bu. ozman boşverin niye merak ediyorsunuz ikisini de tatmışsınız zaten
benimde 2. çocuğum oğlum çok dua etti erkek olsun diye onun istediği gibi oldu. sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil canım. ya benimde 2. çocuğum olduğu için mi bilemedim çoğu insan evlenirken yaptırmış o yüzden istenmemiş ama benim dönemimde evlenirken yapmıyorlardı bu testi şimdi de istemediler. anlamadım cidden. Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallahEvet 3. Oğlum kız istemiyor kızım erkek istemiyorum ağlıyorlar çok komikkkk
Aminn inşallah inşallahbenimde 2. çocuğum oğlum çok dua etti erkek olsun diye onun istediği gibi oldu. sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil canım. ya benimde 2. çocuğum olduğu için mi bilemedim çoğu insan evlenirken yaptırmış o yüzden istenmemiş ama benim dönemimde evlenirken yapmıyorlardı bu testi şimdi de istemediler. anlamadım cidden. Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Yazacaktım benim keseye benziyo diyee benimki de erkek
Merhaba 11+2 haftalık bana da cinsiyet yorumlayabilir misiniz acaba rica etsem?Erkek gibi sanki tutarsa yaz tekrar Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin