Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kese tahmini mi yapıyorlar. benim yuvarlak değildi kese erkek galiba dedim öyle çıktı. kızlarda tam yuvarlak oluyormuş öyle diyorlar ama hurafe bunlar 12. haftada tam belli olur erkekse eğer
benimde 2. çocuğum oğlum çok dua etti erkek olsun diye onun istediği gibi oldu. sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil canım. ya benimde 2. çocuğum olduğu için mi bilemedim çoğu insan evlenirken yaptırmış o yüzden istenmemiş ama benim dönemimde evlenirken yapmıyorlardı bu testi şimdi de istemediler. anlamadım cidden. Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah
benimde 2. çocuğum oğlum çok dua etti erkek olsun diye onun istediği gibi oldu. sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil canım. ya benimde 2. çocuğum olduğu için mi bilemedim çoğu insan evlenirken yaptırmış o yüzden istenmemiş ama benim dönemimde evlenirken yapmıyorlardı bu testi şimdi de istemediler. anlamadım cidden. Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah