• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebeğimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bu kadar dert etmeyin

zaten sevmiyorum şu pembe mavi takıntısını

oğlum olacaktı ama bebek giysileri kırmızı sarı yeşil krem vs idi

kendi doktorum erkek dedi

herkes senin karnın yayvan vs vs bir çok şey deyip kız dedi

sonra ünlü bir doktora ayrıntılı ultrason a gittik aam baktı baktı

çıkarken eşim erkek mi dedi adam hemşireye dönüp ne yazdırmıştım ben sana dedi

erkek dedi o da erkektir o zaman dedi

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah insan merak ediyo işte ona göre hazırlık falan, hayırlı sı olsunda belli olur annesi bende 16 haftalıkken öğrendim iki doktor da erkek dedi , bakcaz görcez

bana da 13 haftalıkken kıza benzettim ama daha çok erken değişebilir dediler. aradan 1 ay geçti şimdide göstermiyor maymun. ama sizde pipi görünmüş acaba kordonla mı karıştırdılar.... :)
Demekki valla doktorum çok kesin prenses dedi ama ben eşimin duaları kabul oldu diyorum:)

merhaba 17+1 günlük hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim.. gerçi sağlıklı olsun erkek kız önemli değil ama 3 farklı dr. gittim. sadece 1 tanesi geçen ay yani 13 haftalıkken kıza benzettim dedi. diğerleri dünkü kontrolde göstermiyor dediler. göbeğimi gören erkek diyor. göstermediğini duyan kız diyor. çevremde 9 ay kız denip tosun gibi erkek çıkan çok kişi var valla şaşırdım.. var mı tecrübelerini benimle paylaşmak isteyen arkadaşlar :)
bu arada bursa da oturuyorum. hem bahar hastanesine hem zübeyde hanıma gidiyorum..

Öncelikle rabbim sağlıkla kucaginiza almanizi nasip etsin.

Benim göbeğimi gören de erkek diyordu; 12 haftalık dr um bu haftada yanıltır dedi bakmadi sonra da 23. Haftaya kadar tam gostermedi kızım.
O 12. Haftada falan gözüken nub. Eğer erkekse o pipi oluyor kızsa dudaklar üzerini kapatıyor ve klitoris oluyor. Muhtemelen size pipi diye gösterilen sey nubdu. Bu haftalardaki cinsiyet tahmini nubun duruşuna göre yapılıyor. Kızsa düz erkekse eğimli oluyor genelde

:KK53::eek::KK53:
O kadar bulantı kusma oldu ki benim ilk hamilelikte hastanede yattım mide kanaması geçirdim sürekli kusmaktan kız dediler dediler erkek çıktı valla şimdi 6 yaşında:KK53::eek:
Valla insan dan insana değişiyor bide düşünsene kız kız diye hazırlık yapıyoruz oğlan doğuyo :D o daha fena işte butun herşey pempiş

Burda bir konu var ultrason görüntüsünü gönderdim kız dediler doktorum haftalar sonra kız dedi bir araştır istersen bende inanmamıştım önce :))

12 haftalıkken öğrenilebiliyo mu? Ben daha dün gibi 5 haftalıktım şu an 3 aylık oldum. Sadece son 2 ay geçmek bilmiyomuş bunalıyomuşsun diyolar doğru mu hamile arkadaşlar?

Testte çift çizgiyi görür görmez erkek hissettim ve erkek çıktı 14.haftada öğrendik, ilk bikaç hafta hariç bulantım olmadı ağırlaşmadım kendimi çok güzel hissettim pire gibiydim arkadan bakan hamile olduğunu anlamazdı basket topu vardı sanki karnımda,tecrübelerim bunlar sağlıkla gelsin

Yeğenime doktorlar kız demişti . Bizimkiler de çok sevindiler . Ben erkek hissediyorum demiştim . Kim görse de kız diyor tabi . Sonuç yeğenim erkek .

12 haftalıkken öğrenilebiliyo mu? Ben daha dün gibi 5 haftalıktım şu an 3 aylık oldum. Sadece son 2 ay geçmek bilmiyomuş bunalıyomuşsun diyolar doğru mu hamile arkadaşlar?
42.0 da doğum yaptım inan geçmiyor 38den sonrası

Benim kuzenimde kiz istiyordu 4 aylikken gitti kesin kiz dediler sonra bir baktilar erkek ama her seyde var bir hayir Allah hayirlisini versin

normal mi doğurdunuz sezaryen mi? hangisini önerirsiniz?
Tabiki normal Allah Bi mâni vermezse elbette normal
Ben zaten sancım olmadı normal doğurcam diye inat ettim ondan 42. Haftada doğurdum ama öyle kolay oldu ki. Yarım saate oldu bitti maşallah :) darısı size

benim oglum icin herkes ama herkes kiz dedi..karnim yana dogru genisliyordu cunku..ben inatla `ben kiz evlat tasimiyorum,bu bebek erkek` diye israr ettim,herkes `erkek istedigin icin oyle diyorsun` dedi.
6 aylikken detayli ultrasonda erkek oldugu ortaya cikti:KK46:
bende cok guclu sekilde erkek tasiyorum hissi vardi.
bence anneler genelde hissediyor bunu..
gerci hic ama hic onemli degil cinsiyeti,eli ayagi duzgun hayirli ugurlu insan evladi olsun da yavrular..bence cinsiyetine simdiden kafayi takmayin..

Tabiki normal Allah Bi mâni vermezse elbette normal
Ben zaten sancım olmadı normal doğurcam diye inat ettim ondan 42. Haftada doğurdum ama öyle kolay oldu ki. Yarım saate oldu bitti maşallah :) darısı size
ay inşallah ben de öyle kolay doğururum.açılana kadar kaç saat sancılandınız?açıldıktan yarım saat sonra bitti yani?

ay inşallah ben de öyle kolay doğururum.açılana kadar kaç saat sancılandınız?açıldıktan yarım saat sonra bitti yani?
Hayır gittim 2cm di lavman suni sancı ve kese patlatıldı Bi saat serum takılı sonra çatala çıktım 10 dk sürmedi doğum. Temizlik ve dikiş ile yarım saat cuma vaktinde girdim camiden çıktılar bitti doğum☺️ Ebe bile şaşırdı hayatımda ilk bukadar kolay doğum aferin filan.

valla bende çok kolay bir normal doğum yaptım. 5 cm açıklıkla hastaneye gittim öğlen 12 de. kesinlikle damar yolu bile açtırmadım stresten :) lavmanı bile kendim yaptım :) 14:30 da bebeğimle birlikte odadaydım düşünün.. sadece çatalda ebeler ne zaman ıkın derse o zaman ıkındım..

hadi ya herşeyi pembedir tosunun :)

Pembeydi :KK70:Ama ben yine de onlara diyorum ortak renk alın . Bak ben erkek hissediyorum . Karnı bile kız karnıydı yengemin . Yok diyodum yanılıyorum . Annesinden iyi hissedecek değilsin diyordum kendi kendime . Doğuma bir hafta kala dr . erkek dedi :KK48: Bende ben size demiştim dedim . :KK17: Tosun da değil ki benim yeğenlerim hep prematüre doğdu :KK14:

bebeğimin cinsiyetini çok merak etmedim zaten o ara bebekle ilgili başka kaygılarım vardı karnınızın şeklinden anlamak cidden zordur sağlıklı olsun die dua edın başka şeye ne hacet...

Back