Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde nedir cinsiyeti şuan 15 haftalık secde pozisyonundaydı öğrenemedimKalp atışını duyduğum zaman ki Eki Görüntüle 3522082
Tabi anlamam ama benim keseyle kıyaslayıp yorum yapabilirimBende atsam bakabilir misiniz
Tabi anlamam ama benim keseyle kıyaslayıp yorum yapabilirim
Kıyaslayıp tutan oldu muTabi anlamam ama benim keseyle kıyaslayıp yorum yapabilirim
Aslında 11+3 ama ultrasonda 1 hafta önden gidiyo devlet hastanesi olduğu için erkenden söylemiyorlar cinsiyetien son ne zaman gittiniz muayeneye. 12. haftada erkekse belli olur yüksek ihtimal ama görüntüler çok net değil
Aaa kaçıncı haftada %90 kız demiştiHayırlısı olsun canm %90 kızdan erkeğe döndü şok geçirdik
Merhaba aceba bebeğiniz ilk sağ taraftamıydı sol taraftamıydı cevaplarsaniz sevinirim.Merhabalar bebeğim normalde 11 haftalıktı ama ultrasonda kemik yapısına göre 1 hafta ilerde yani 12 haftalık görünüyor cinsiyet ile ilgili tahmin de yapmadı doktor kız veya erkek gibi diye bişey demedi 1 ay sonra çağırdı sizce cinsiyeti ne bana kız gibi geldi bi ultrason videosunda ayağını yukarı kaldırır gibi yapıyor ordan gördüm sizce görünüyormu çok merak ediyorum cinsiyetini herkes çevremde erkek diyor ama ben başından beri kız hissediyorum
neden acaba ben hem devlete hem özele gidiyorum devletteki doktorumda hemen tahminini söylediAslında 11+3 ama ultrasonda 1 hafta önden gidiyo devlet hastanesi olduğu için erkenden söylemiyorlar cinsiyeti
ben cevaplasam olur mubenim de erkek bebeğim sol tarafımda hala da orda. sola kız diyorlar ama alakası yok ilk oğlumda da soldaydıMerhaba aceba bebeğiniz ilk sağ taraftamıydı sol taraftamıydı cevaplarsaniz sevinirim.
????ben cevaplasam olur mubenim de erkek bebeğim sol tarafımda hala da orda. sola kız diyorlar ama alakası yok ilk oğlumda da soldaydı
Kese şeklinde anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz acebaYazacaktım benim keseye benziyo diyee benimki de erkek
Bu bebegin göbüsü cok tatli yaaaMerhabalar , banada yorum yapabilir misiniz
Kız gibi sanki maşallaahhKese şeklinde anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz aceba
Merhaba banada yorum yapar mısınız?Kız gibi sanki maşallaahh
Kız gibi sanki maşallaahh
kese tahmini mi yapıyorlar. benim yuvarlak değildi kese erkek galiba dedim öyle çıktı. kızlarda tam yuvarlak oluyormuş öyle diyorlar ama hurafe bunlar 12. haftada tam belli olur erkekse eğerCevabınız için teşekkür ederim benim bebeğimde bu şekilde kimisi şekil almış bu erkek diyor kimiside kız diyor bende meraktan ölüyorum