• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebeğimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Pembeydi :KK70:Ama ben yine de onlara diyorum ortak renk alın . Bak ben erkek hissediyorum . Karnı bile kız karnıydı yengemin . Yok diyodum yanılıyorum . Annesinden iyi hissedecek değilsin diyordum kendi kendime . Doğuma bir hafta kala dr . erkek dedi :KK48: Bende ben size demiştim dedim . :KK17: Tosun da değil ki benim yeğenlerim hep prematüre doğdu :KK14:
yavrum ya :) kız erkek hiç önemli değil aslında önemli olan sağlık ama insan bilince ona göre odaklanıyorsun ne bilim hayal kuruyorsun..

bebeğimin cinsiyetini çok merak etmedim zaten o ara bebekle ilgili başka kaygılarım vardı karnınızın şeklinden anlamak cidden zordur sağlıklı olsun die dua edın başka şeye ne hacet...
aynen öyle aslında .. umarım geçmiştir kaygılarınız önemli bişey yoktur...

hamdolsun yok ikili testim riskli çıkmıştı amniosentez yaptırdım ve suyum geldı ama yumosum hayata tutundu Rabbimin izniyle korkularım çok oldu ama hamdolsun sıkıntı yok...

hamdolsun yok ikili testim riskli çıkmıştı amniosentez yaptırdım ve suyum geldı ama yumosum hayata tutundu Rabbimin izniyle korkularım çok oldu ama hamdolsun sıkıntı yok...
çok güzel çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:KK68:

ben aldım kucağıma çok şükür sizede nasip etsin inşallah ...

Genelde kız bebek ise geç Söylüyorlar malesef koz bebek istemeyen aileler Yüzünden. Benim oyum bebeğinin kız oldupu yönünde :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..

Hayır gittim 2cm di lavman suni sancı ve kese patlatıldı Bi saat serum takılı sonra çatala çıktım 10 dk sürmedi doğum. Temizlik ve dikiş ile yarım saat cuma vaktinde girdim camiden çıktılar bitti doğum☺️ Ebe bile şaşırdı hayatımda ilk bukadar kolay doğum aferin filan.
elin üstüne neden damar yolu açıp iğne takıyolar.ben öyle rahat ıkınamam ki elimi sıkamam :(

türkiyede bu cinsiyet konusunda beceriksizlikleri beni çok kızdırıyo,yurtdışında hiç böyle değil.

Genelde kız bebek ise geç Söylüyorlar malesef koz bebek istemeyen aileler Yüzünden. Benim oyum bebeğinin kız oldupu yönünde :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
kız bebek istemeyen aileler bebeği doğuranın kadın olduğunu unutuyo.hatta kadınlar bile kızsa bebeklerine burun büküyolar.Allah da ona göre cezasını veriyo ben buna çok inanırım.kv de bana oğlan olsun diye baskı kurdu ama ben kızım olsun istiyorum inşallah kız bebeğim olur.

kız bebek istemeyen aileler bebeği doğuranın kadın olduğunu unutuyo.hatta kadınlar bile kızsa bebeklerine burun büküyolar.Allah da ona göre cezasını veriyo ben buna çok inanırım.kv de bana oğlan olsun diye baskı kurdu ama ben kızım olsun istiyorum inşallah kız bebeğim olur.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız erkek hiç fark etmiyor kucağına Alınca hepsi cennet meyvesi oluyor ama kız bebek daha tatlı:) benim de kızım var:)

elin üstüne neden damar yolu açıp iğne takıyolar.ben öyle rahat ıkınamam ki elimi sıkamam :KK43:
İstemediğini belirtebilirsin benim ikisindede dirseğin içtarafındaydı. Sağlıkla kucağına al cnm.

İstemediğini belirtebilirsin benim ikisindede dirseğin içtarafındaydı. Sağlıkla kucağına al cnm.
o zaman da kolumu dümdüz tutmak zorunda kalırım ya o iğne ne için, ne veriyolar ki? hiçbir iğneyi istemesek olmaz mı?? çok teşekkür ederim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız erkek hiç fark etmiyor kucağına Alınca hepsi cennet meyvesi oluyor ama kız bebek daha tatlı:) benim de kızım var:)
evlat ayrımı yapılır mı ne kadar kırıcı.şimdi kızım da olsa oğlum da olsa benim çocuğum.sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar ikisine de razıyım.amin canım inşallah..

o zaman da kolumu dümdüz tutmak zorunda kalırım ya o iğne ne için, ne veriyolar ki? hiçbir iğneyi istemesek olmaz mı?? çok teşekkür ederim
o kadar zorluk ta çekelim biraz ama Yaa kucağına aldığın anda çektiğin bütün acılara vız gelicek sana gülüp gülüp bebeğini koklayacaksın inşaAllah sağlıkla kucağına al cnm:nazar::KK46:

Back