• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebeğimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba 17+1 günlük hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim.. gerçi sağlıklı olsun erkek kız önemli değil ama 3 farklı dr. gittim. sadece 1 tanesi geçen ay yani 13 haftalıkken kıza benzettim dedi. diğerleri dünkü kontrolde göstermiyor dediler. göbeğimi gören erkek diyor. göstermediğini duyan kız diyor. çevremde 9 ay kız denip tosun gibi erkek çıkan çok kişi var valla şaşırdım.. var mı tecrübelerini benimle paylaşmak isteyen arkadaşlar :)
bu arada bursa da oturuyorum. hem bahar hastanesine hem zübeyde hanıma gidiyorum..
Bebisin hayirli olsun canim
Ben medicabil hastanesi oktay altun a gidiyordum oglumun cinsiyetini 12. Haftada bilmis ve soylemisti , istersen sen de ona bir git cok yetenekli basarili bir doktor

kızımı 11+3, oğlumu 11+0 da öğrendim. ankarada yaşıyorsanız eyüp ekici ayrıntılı ultrason uzmanı. %100 söylüyor. ikisini de en erken dönemde söylemişti bana

Kk'da gördüm erkek olacak diye sevinip doktor sonra kız deyince üzülenleri, yanlış anlaşılmamak için yorum yapmıyorum. Oda takımları beyaz alınır, erkekse mavi battaniyeler aksesuarlar kızsa pembe olanlarla tamamlanır yani. Sağlıkla gelsin kucağımıza evlatlarımız ve hayırlı olsunlar, önemli olan tek şey bu.

Bebisin hayirli olsun canim
Ben medicabil hastanesi oktay altun a gidiyordum oglumun cinsiyetini 12. Haftada bilmis ve soylemisti , istersen sen de ona bir git cok yetenekli basarili bir doktor
teşekkür ederim :) aklımda bulunsun olmazsa bidaha ki randevuyu beklemeden kaçar giderim bi :)

Kk'da gördüm erkek olacak diye sevinip doktor sonra kız deyince üzülenleri, yanlış anlaşılmamak için yorum yapmıyorum. Oda takımları beyaz alınır, erkekse mavi battaniyeler aksesuarlar kızsa pembe olanlarla tamamlanır yani. Sağlıkla gelsin kucağımıza evlatlarımız ve hayırlı olsunlar, önemli olan tek şey bu.
tabi canım aynen öyle en önemlisi sağlık o kesinlikle tartışılmaz zaten. ama benim ki merak işte biraz.:KK68:

kızımı 11+3, oğlumu 11+0 da öğrendim. ankarada yaşıyorsanız eyüp ekici ayrıntılı ultrason uzmanı. %100 söylüyor. ikisini de en erken dönemde söylemişti bana
ayrıntılıda görülüyormuş.. benim 17 kasımda ayrıntılı randevu tarihim o zamana kadar beklicem yada başka bi dr. daha gidicem :)

tabi canım aynen öyle en önemlisi sağlık o kesinlikle tartışılmaz zaten. ama benim ki merak işte biraz.:KK68:
Ben de çatlardım meraktan tabii ki. Burada bazı konular gördüm ''Cinsiyet öğrenmenin yolları, şu pozisyonda erkek oluyor, şu gün ilişkide kesin erkek, aaa bak bu belirtilere göre erkekmiş'' diye o kadar üzülüyorum ki. Kadın yapıyor bunu kız çocuğuna, kendisi bir zamanlar kız bebek değilmiş gibi..
Aslında 17 haftadasınız kesin belli olması lazım değil mi? Kendini mi saklıyor acaba?

Ben de çatlardım meraktan tabii ki. Burada bazı konular gördüm ''Cinsiyet öğrenmenin yolları, şu pozisyonda erkek oluyor, şu gün ilişkide kesin erkek, aaa bak bu belirtilere göre erkekmiş'' diye o kadar üzülüyorum ki. Kadın yapıyor bunu kız çocuğuna, kendisi bir zamanlar kız bebek değilmiş gibi..
Aslında 17 haftadasınız kesin belli olması lazım değil mi? Kendini mi saklıyor acaba?
Tabi canım bu çok başka bi konu zaten bence de çok kötü bi durum kız erkek hiç farketmez allah hayırlısını versin önce..
valla her gittiğimde sırtı dönük :)

merhaba 17+1 günlük hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim.. gerçi sağlıklı olsun erkek kız önemli değil ama 3 farklı dr. gittim. sadece 1 tanesi geçen ay yani 13 haftalıkken kıza benzettim dedi. diğerleri dünkü kontrolde göstermiyor dediler. göbeğimi gören erkek diyor. göstermediğini duyan kız diyor. çevremde 9 ay kız denip tosun gibi erkek çıkan çok kişi var valla şaşırdım.. var mı tecrübelerini benimle paylaşmak isteyen arkadaşlar :)
bu arada bursa da oturuyorum. hem bahar hastanesine hem zübeyde hanıma gidiyorum..

ben hiç tecrübeli değilim ama ultrasona girmeden 30 dk önce bir dilim çikolata ye bebek cinsiyetini gösterirmiş doğum yapnlarda kızlar cinsiyetini göstermez derdi

ben hiç tecrübeli değilim ama ultrasona girmeden 30 dk önce bir dilim çikolata ye bebek cinsiyetini gösterirmiş doğum yapnlarda kızlar cinsiyetini göstermez derdi
deneyeyim bakalım bu çikolata işini. bende öyle duydum kızlar göstermez diye ama çevremde de kız denilip erkek çıkan o kadar bebek varki )

deneyeyim bakalım bu çikolata işini. bende öyle duydum kızlar göstermez diye ama çevremde de kız denilip erkek çıkan o kadar bebek varki )

inş faydalı olur bende çok duydum erkek deyip kız olan kız deyip erkek olan Allah sağlık versin

Heralde daha cok cvp alasin diye bdv ye konu acmissin.
Insallah ben de yakinda senle ayni dertten muzdarip olurum :KK200::anneadayı:

Allah sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına almayı nasip etsin canım bu kadar erken belli olmaz.ayrıca ne bu acele?
Tecrübe dersen hem kız hem erkek çocuk annesi olarak tatlıya aş erdiysen erkek, tuzlu,ekşi seviyorsan miden çok bulanıyor ise kız bende öyle oldu.tecrübeyle sabit...

Benimde 8 aya kadar kız deyip son iki kontrolde erkek dedilerse de oğlumun herşeyi sarı turuncu yeşildi. Şevket Yılmaz'a gitmeni öneririm zübeydeden 10000 kat iyi☺️

:KK53::eek::KK53:
Banada ilk iki doktor erkek dedi pipiyi bişe gösterdiler 3 aylıkdım ama 15 haftalıkken kendi doktorum prenses bu dedi biz eşimle kaldık öyle ama pipiyi gördüm ben dedim doğunca sorarsın hani pipin diyip güldü :) ama bir kez daha emin olmam lazım ki ona göre hazırlığa başlayım kız geç gösterir derler aşırı bulantı yapar derler filan bulantı kusma çoktu bende mesela
O kadar bulantı kusma oldu ki benim ilk hamilelikte hastanede yattım mide kanaması geçirdim sürekli kusmaktan kız dediler dediler erkek çıktı valla şimdi 6 yaşında:KK53::eek:

Back