Bebeğimi Kaybettim Ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bak işte siz şu ayrımı yapamıyorsunuz.
ben diyorum ki, bir insan panik atak halinde, ve suni sancı ile bebek düşürürken (ben böyle bişey yaşamadım. suni sancı ile bebek aldırınlar yazsın madem) nasıl burada konu açar ve yorum yazar. daha hastane odasında ?
ben bunu inansam zaten sizce buraya bu haldeki bi insanı üzecek bişey yazar mıyım?
yani ben hiç görmedim. düşük yaparken elinde telefon olan birini?
ha herşeye rağmen ben kötü niyetliysem. ben suni sancı vs konusunda bişey bilmiyorsam da Allah affetsin ne diyim.

Ya tabi zaten siz empati yapan tarafsınız sadece. Eşinin tarafından düşündünüz mü peki. Konu sahibi bebeği tek başına yapmadı ve kendi hatası yüzünden hamile kaldığını söylüyor. Ama adama söylemediğini de bırakmamış. Yememiş içmemiş suni sancı falan filan konu açmış gerçekten çok mu mantıklı bu işleyiş?
Siz burda yemeyin bence bizi. Ay bebeği düşürüyor kadın ölücek korkusuna girmiş hastaymış falan. Yani gerçekten ölüm korkusu olan biri canı için endişelenir burada konu açmaz bunu ne derseniz diyin mantıklı bulamıyorum ben. Neyse uzatmaya gerek yok siz öyle biz böyle birbirimize fikirlerimizi kabul ettirmek gibi bir zorunluluğumuz yok. Ben başta sadece bebek açısından yaklaşmıştım ama eşinin açısından da bakınca durum daha da vahim.

Çok çok çok iyisin, çok teşekkür ederim, o kadar anlamlı ki benim için yazdıkların❤

Benim dusuk yapan iki arkadasim da bu donemi atlatti, coook eminim sen de atlacaksin, aci yasaman, uzuntu yasaman, hissizlesmen, ofkelenmen, hepsi normal, hepsi bir surec bildigim kadariyla... Sadece mantikli kalmaya calis, gelen ic sesleri, yikici dusunceleri mantik suzgecinden gecir, tabi hislerini bastirmadan, ve insallah esinle de birbirinize bu surecte destek olur, kenetlenirsiniz canim

Sonsuz teşekkürler, yazamadıklarımı yazmışsınız

Reactions: 000
Ama siz geçen gün kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz güzellemesi yapıyordunuz ne oldu ? bu konuya inanmayasınız mı tuttu ? beddua ediyordunuz bana

Cok dogru yazmıssınız.... Kadın kadının düşmanı malesef cok acı bir durum bu....kadın kadına destek olacağı yerde yazdıkları cok adaletsiz

Ama siz geçen gün kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz güzellemesi yapıyordunuz ne oldu ? bu konuya inanmayasınız mı tuttu ? beddua ediyordunuz bana
ay bu da rövanşa gelmiş
ben konunun başından beri kınamadığımı üstüne basa basa söyledim.
sadece konu inandırıcı gelmedi. bilmem anlatabildim mi.
bi de ben size beddua falan etmedim. o sizin algınız. ortada bi beddua yok

İnanmıyorsanız adminlerimiz sürekli diyor ki ''KİBLEYİN''.Tek yapmanız gereken bu yani.
Ha ayrıca madem tek derdiniz bu neden o zaman bebeği de kattınız işin içine ? ''bebeğine üzülmeyen anneye de ben üzülmem'' yazmanızın amacı neydi pekala ?

ay bu da rövanşa gelmiş
ben konunun başından beri kınamadığımı üstüne basa basa söyledim.
sadece konu inandırıcı gelmedi. bilmem anlatabildim mi.
o konuda bana gelmemişti belki ? Ne fark var şimdi bu durumla. Şimdi sizde kürtaj mı olacaksınız konu sahibinin yaşadıklarını mı yaşayacaksınız ? yoksa empati yeteneğiniz erkekler tarafından tekme vurulmayı içine sindiremeyen kızlara mı özel ?

Yedi aylık erken doğum yaptım bebeğim bir hafta yaşadı bir valiz dolusu kıyafeti Ve onca şeyi kaldı elim de beterin beteri var sezaryen ameliyat oldum sütüm geldi sağıp sağıp döktüm bunun gibi bir sürü acı o yüzden dua edin daha ileriki evre de olmamış rabbim hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin acılarını göstermesin

Bende bebeginiz öldu diye dayanamiyosunuz zannettim
Acı çektiğimi kanıtlamam için yapmam veya söylemem gereken başka bir şey var mı?

Konu sahibi arkadaşım özür dilerim senden, ben tüm konularını okudum. Ama sana katacak bişeyim olmadığımı düşündüm. Savaştığın birçok alan var, bebeği kaybetmen talihsizlik. Ama her şerde hayır var. Allah yardımcın olsun. Birisi gelse kalp krizi geçiriyorum dese nasıl destek oluruzZ Sizde de belli ki ruhsal bir sıkıntı var destek olmak gerek. Allah yardımcınız olsun.

neden kib leyim ki, konu doğru olmasa bile paylaşmış olabilir. bence sıkıntı yok.
konuyla ilgili sorular sordum. kaldı ki bu bile vicdansızlık ilan edildi.
ayrıca bebeğe üzülme meselesini sizin gibi vicdansızlıkla suçlayanlara yorum olarak yazdım.
yani konuya yorum olarak yazılmadı o bebek meselesi.

Bir kadın ne kadar hazır değilim dese de annelik içgüdüsü bize doğuştan verilmiş.Aslında sen de bebeğine çok alışmışsın ve onu çok sevmişsin.İnşallah Allah tekrar nasip eder ve kucağına almak nasip olur.Kadın doğuştan annedir ama erkek çocuğu dünyaya gelmeden baba olmuyor senin kadar duyarlı olmasını bekle maalesef bu böyle

Çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…