- 11 Ağustos 2018
- 1.268
- 2.641
- 40
Bana mantikli gelmedi adet sancısı acisiyla bir olması. Ama öyle diyorsa öyledir.ben bunu konu sahibine sordum.
sadece bir adet sancısı gibi yaşadım yazdı yukarıda bana.
tamamdır sizsiniz, haklısınız her hususta en ensiniz. kimse kınadığınız misliyle yaşamadan ölmezmiş ... günümüz tabiriyle duyar kasmaktan nefret ediyorum ama mecbur kaldımben hiçbir zaman kendimi 6. kattan atmadım. ama atanların öldüğünü biliyorum.
bu zamana kadar etrafımda onlarca bilmem kaç haftalık kürtaj olan bebeğini kaybeden hatta daha kalp atışı vs olmamasına rağmen bebeği karnında ölen kadın tanıdım. hiç ama hiç biri ben ölücem diye ağlamıyordu. bebeğini kaybettiğine ağlıyordu. yani bişeyi bilmek için onu yaşamak gerekmiyor illa ki. ha konu sahibi milyonda bir örnekse onu bilemem
hala aynı şekilde karşısındakinin düşüncesini kabullenmeyen sizsiniz.Ya hala aynı şeyi yapıyorsunuz,işte insanlar size bu yüzden tepki gösteriyorlar konuya inanmadığınız için değil,konuya inanmayan diğer hiç kimseye böyle mesaj yazmıyorum mesela.Neyse ya daha da yazmayacağım,banlansam bile bunun için yapacak bir şey yok,bıktım artık bu forumdaki yargılamalardan,nasıl bebeğine daha çok üzülmedin diye de fake sıfatı yapıştırmayın insanlara,yaptığınız bu yüzden göze batıyor.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinSabah beş buçukta kramplarla uyandım. Çok terlemiştim ve çarşafta kan vardı. Hastaneye gittik düşük riski dendi. Serum ve çeşitli ilaçlar verildi. Yarım saat kadar önce kalbinin durduğunu söylediler. Kendimi çok kötü hissediyorum. Panik atağım var benim. Çok kan var. Çok korkuyorum öleceğim diye. Ölmek istemiyorum. Suni sancı falan diyorlar. İki gram çocuğu düşürmek için suni sancıya gerek var mı ya! Korkuyorum ben ölmek istemiyorum
tşk ederim. beni haklı bulduğun için. diğer konuda da hakkımı vermeni isterim.tamamdır sizsiniz, haklısınız her hususta en ensiniz. kimse kınadığınız misliyle yaşamadan ölmezmiş ... günümüz tabiriyle duyar kasmaktan nefret ediyorum ama mecbur kaldımzaten sizin cümlelerinizdi biliyorsunuz yabancılık çekmezsiniz .
yahu o zaman bana neden müdahale ettiniz. bu konuya mı özel anlayış bekleyişiniz .hala aynı şekilde karşısındakinin düşüncesini kabullenmeyen sizsiniz.
ben bebeğine üzülmemesini takarım. siz başka şeyi. insanlara kendi düşüncesini dayatmaya çalışan sizsiniz.
ben sizinle aynı şeyi düşünmüyorum. ve bunu kabullenmek zor olmasa gerek.
o terbiyesiz konu sahibi bana osuruktan teyyare dedi siz o mesajı dahi beğendiniz. şimdi başka birisini yargılıyorsunuz , yargılama diyenlere bu benim görüşüm diyorsunuz. ama siz benim görüşüme saygı duymadınız. yargılıyorsunuz misliyle yaşarsınız dediniz . işime gelirse empati işime gelirse yargılama. osuruk mesajını beğenen biriyle aynı forumda olmak bile hakarettir bana. size nasıl hak vereyim. toysunuz onu farkettim geri bastım hepsi bu, yani kalemim değilsiniz.tşk ederim. beni haklı bulduğun için. diğer konu da hakkımı vermeni isterim.
ayrıca ben kınamadım asla. bak bu konuda yanılıyorsun
Suni sancı herkeste aynı olmayabilir. Ben akşam 6 dan sabah 11 e kadar 2 kez suni sancı aldım ve neredeyse hiç ağrım olmadı.Suni sancı gerçek sancıdan kat be kat daha acılı geçer. Konuya şaşırma sebebim oydu zaten
Haddinden fazla sakinim sanırım artıkCok gecmis olsun ne diyecegimi bilemedim ama lutfen sakin ol.
o konuyu sizin kadar hatırlamıyorum.yahu o zaman bana neden müdahale ettiniz. bu konuya mı özel anlayış bekleyişiniz .
o terbiyesiz konu sahibi bana osuruktan teyyare dedi siz o mesajı dahi beğendiniz. şimdi başka birisini yargılıyorsunuz , yargılama diyenlere bu benim görüşüm diyorsunuz. ama siz benim görüşüme saygı duymadınız. yargılıyorsunuz misliyle yaşarsınız dediniz . işime gelirse empati işime gelirse yargılama. osuruk mesajını beğenen biriyle aynı forumda olmak bile hakarettir bana. size nasıl hak vereyim. toysunuz onu farkettim geri bastım hepsi bu, yani kalemim değilsiniz.
Aynısını ben de yaşadığım için hatta hamileyken regl döneminde yaşadığım bel agrisini hissettiğimde eyvah kanamam başlıyor dedigimi ve hemen lavaboya koştuğumu biliyorum , aynı hamileligimde 3 kez farkli zamanlarda ve ayni regl agrilariyla kanama yaşadım çünküBana mantikli gelmedi adet sancısı acisiyla bir olması. Ama öyle diyorsa öyledir.
Ah canim ya gec gordum gecmis gitmis artik. Panik atagin da gecti mi? Nasil bi hastaneye gittin ki bu kadar korkuttular anlamadimHaddinden fazla sakinim sanırım artık
Konu sahibesi hamile olduğu anladığında çok üzülmüştü yani anne olmaya hazır değildi. Bebeğini kaybetmesine üzülmeme nedeni bu. Daha yeni yeni idrak edicek olayları. Ha sen nerden biliyorsun drrsenizde Öbür konusunu okumuştum ordan.hala aynı şekilde karşısındakinin düşüncesini kabullenmeyen sizsiniz.
ben bebeğine üzülmemesini takarım. siz başka şeyi. insanlara kendi düşüncesini dayatmaya çalışan sizsiniz.
ben sizinle aynı şeyi düşünmüyorum. ve bunu kabullenmek zor olmasa gerek.
konular geliyor geçiyor beddular kalıcı.. Unutmayın o gün de demiştim döner dolaşır. benim yazdıklarımı beğenin demedim. üye bana osuruk dedi sizde sizin görüşünüzde değilim diye beğendiniz dedim. seviyeyi anlatmaya çalıştım. çok kafaya taksam özel mesaj yazardım merak etmeyin. yalnız bir duruşumuz olsun. işimize geldiği gibi değişmesin duruşumuz. konu dışında değiliz içindeyiz. hamile olup düşük yapan kürtaj olan bir kadın var. bebeğine üzülmedin mi diye yargılıyorsunuz. sanırım yaşamadan ölmeyecekseniz yanlış anlamayın bu sizin hayat görüşünüz benim değil. evlat acısını yedikat düşmanım yaşamasın.o konuyu sizin kadar hatırlamıyorum.
ama o konuda size hak verseydim. sizin yazdıklarınızı beğenirdim.
kaldı ki siz de gayet sert şeyler yazdınız. konular geliyor geçiyor bu kadar takılmayın lütfen.
konu dışı mesaj yazmayalım olur mu.
çok büyük acılarda böyle oluyor, hissizlik , uzaya düşmüşsün gibi tarif edilebilir..Haddinden fazla sakinim sanırım artık
Hastane değil benimle ilgili ya, anksiyete ve panik atağım var. İlacı da hamile olduğum için bırakmıştım mecburen. Kan görünce atak geldi. Yazık insanların da işini zorlaştırdım.Ah canim ya gec gordum gecmis gitmis artik. Panik atagin da gecti mi? Nasil bi hastaneye gittin ki bu kadar korkuttular anlamadim
Düşükten ölünmüyor emin olun 6 düşük yaptım 2 si kürtajla oldu onlar biraz büyüktü çünküSabah beş buçukta kramplarla uyandım. Çok terlemiştim ve çarşafta kan vardı. Hastaneye gittik düşük riski dendi. Serum ve çeşitli ilaçlar verildi. Yarım saat kadar önce kalbinin durduğunu söylediler. Kendimi çok kötü hissediyorum. Panik atağım var benim. Çok kan var. Çok korkuyorum öleceğim diye. Ölmek istemiyorum. Suni sancı falan diyorlar. İki gram çocuğu düşürmek için suni sancıya gerek var mı ya! Korkuyorum ben ölmek istemiyorum