- 26 Eylül 2007
- 15.120
- 17.869
Ölürsen falan iyi olur ikna edici olur .. Show severiz biz..Acı çektiğimi kanıtlamam için yapmam veya söylemem gereken başka bir şey var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölürsen falan iyi olur ikna edici olur .. Show severiz biz..Acı çektiğimi kanıtlamam için yapmam veya söylemem gereken başka bir şey var mı?
ama siz o konuda inanmadım demediniz.o konuda bana gelmemişti belki ? Ne fark var şimdi bu durumla. Şimdi sizde kürtaj mı olacaksınız konu sahibinin yaşadıklarını mı yaşayacaksınız ? yoksa empati yeteneğiniz erkekler tarafından tekme vurulmayı içine sindiremeyen kızlara mı özel ?
piki konu sahibini itham ediyorsun yorumunla.ve evlat ile bak istersen mercimek tanesi olsun o kadar kıymetli ki. neyse artık hayat neler gösterecek göreceğiz.ama siz o konuda inanmadım demediniz.
öyle olsaydı zaten kimse zorla inanmak zorundasınız diyemezdi.
siz direkt olarak konu sahibine, ben mutluyum, gayet de güzel oluyor vs. tarzı yani yapamadıysan sen yapamadın. tarzı bişeyler yazmıştınız. valla konuyu net hatırlamıyorum da. tek hatırladığım şey sizin bu yazdıklarınız
bu konuya uyarlarsak, şöyle düşün. buraya gelip, ben hiç hayatımda düşük yapmadım, bu düşük başına geldiyse suçlusu da sensin, şimdi ölmekten korkmak nedir? gibi bir yoruma tekabül ediyor. benim gözümde
önceki yazdıklarımı okumamış olabilirsiniz ama ben deminden beri bir anne kürtaj olduğunda ilk düşüneceği yavrusudur diyorum. mercimek ya da nohut bunun boyutu olamaz zaten.piki konu sahibini itham ediyorsun yorumunla.ve evlat ile bak istersen mercimek tanesi olsun o kadar kıymetli ki. neyse artık hayat neler gösterecek göreceğiz.
siz kürtaj oldunuz mu daha önce ? hadi oldunuz diyelim psikolojik sorunlarınız varken bebeği tam istemezken , annenizle korkunç sorunlarınız var ve berbat bir anne olacağınızı düşünerek kürtaj oldunuz mu ? şuan bebeği kaybetmeninde onun suçu olduğunu düşünüyor, çünkü zaten iyi bir anne olamayacağım annem gibi kötü bir anne olacağım diyordu. konu sahibi hassas bir kadın. çok hassas kaldı ki bebek konusu tamamen hassas bir konu. ben artık bişey demiyorum. sizin güzellemenizin etkilerine bakacağız herbirlikte. hayırlısı.önceki yazdıklarımı okumamış olabilirsiniz ama ben deminden beri bir anne kürtaj olduğunda ilk düşüneceği yavrusudur diyorum. mercimek ya da nohut bunun boyutu olamaz zaten.
Hangi hastaneye gittiniz? 8 haftalik bebegi nasil suni sanciyla dusurdunuz?Teşekkür ederim, suni sancıyla düşürdüm
ben evli değilim. evlilik dışı ilişkiye de karşıyım. hayırdır?siz kürtaj oldunuz mu ?
neden kib leyim ki, konu doğru olmasa bile paylaşmış olabilir. bence sıkıntı yok.
bakın ben inanmayabilirim. ama bu da uzaydan inmiş bir konu değil.Çünkü inanmadığımız konular için bize adminlerin önerisi bu.İnanmamış olabilirsiniz açıkçası o kısmı beni ilgilendirmiyor,sadece soruları bebek boyutunda sorduğunuz için insanların tepkisini çekti.Ya da diğer yorum sahiplerini alıntılarken anne bebek ilişkisini katmaya çalıştığınız için.
Yengem şuan çok iyi ve tekrar hamile 1 sene önce olmuştu çocuk karnında kaka yapmış dedi doktor ayrıca çocuk doktoru baktığında anormal yüz ifadesi vardı demiş daha detaylı öğrenmek için otopsiye gönderilmesi gerekiyormuş ama bizimkiler gönderilmesini istememiş anne karnında anlaşılmayan bir rahatsızlığı vardı demek ki diye belirtmiş doktor ölü doğumların çoğu akraba evliliği ve bebeğin hasta olmasından kaynaklanıyormuş.Canim benim sebebi neydi bu sekilde sonuclanmasinin? İnsallah yengeniz suan iyidir. Allah acısını hafifletsin insallah
İşte bilemezsiniz , kürtaj olunca belki önce öleceğim diye korkuluyordur belki de eyvah çocuk öldü diye üzülüyordur insan. hangisi doğru hangisi ideal bilemezsiniz. yaşamadınız çünkü.. belki ikisi birbirine karışıyordur, belki insan hayatında ilk defa yaşadığı bir konuyla aptallaşıyordur ?ben evli değilim. evlilik dışı ilişkiye de karşıyım. hayırdır?
Suni sancı gerçek sancıdan kat be kat daha acılı geçer. Konuya şaşırma sebebim oydu zatenKürtajı anlarım herkesin başına gelmez-gelmesin de zaten- ama suni sancı çeken de mi olmadı burda hiç?
ben hiçbir zaman kendimi 6. kattan atmadım. ama atanların öldüğünü biliyorum.İşte bilemezsiniz , kürtaj olunca belki önce öleceğim diye korkuluyordur belki de eyvah çocuk öldü diye üzülüyordur insan. hangisi doğru hangisi ideal bilemezsiniz. yaşamadınız çünkü.. belki ikisi birbirine karışıyordur, belki insan hayatında ilk defa yaşadığı bir konuyla aptallaşıyordur ?
Aynen. Sonuçta doğal bir olay değil. Bana da bir orası sacma geldi. Olaylar karşısında insanlar farklı farklı tepkiler verebilir onun için yadırgamadim ama suni sancı karşısında acı esikleri farklı olsa da dayanmak kolay değil. Linç yiyeceğim ama öyle yani.Suni sancı gerçek sancıdan kat be kat daha acılı geçer. Konuya şaşırma sebebim oydu zaten
ben bunu konu sahibine sordum.Aynen. Sonuçta doğal bir olay değil. Bana da bir orası sacma geldi. Olaylar karşısında insanlar farklı farklı tepkiler verebilir onun için yadırgamadim ama suni sancı karşısında acı esikleri farklı olsa da dayanmak kolay değil. Linç yiyeceğim ama öyle yani.
ben hiçbir zaman kendimi 6. kattan atmadım. ama atanların öldüğünü biliyorum.
bu zamana kadar etrafımda onlarca bilmem kaç haftalık kürtaj olan bebeğini kaybeden hatta daha kalp atışı vs olmamasına rağmen bebeği karnında ölen kadın tanıdım. hiç ama hiç biri ben ölücem diye ağlamıyordu. bebeğini kaybettiğine ağlıyordu. yani bişeyi bilmek için onu yaşamak gerekmiyor illa ki. ha konu sahibi milyonda bir örnekse onu bilemem