Bebeğimde FL kısalığı var

Hayirlisi canim mutlaka haber yazarim bugun yarin gelir artik allah yardim etsin bize insallah saglikla aliriz kucagimiza ben inaniyorum bebeklerimiz saglikli dogacak.

Inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi elinize alırsınız,doğum yaparsanız haber verin lütfen

Amin tesekkur ederim 40+3teyim hala dogum olmadi gelismelerden mutlaka haber verecegim. korku ve merakla bekliyorum yavrumu

Karamel 29 sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım erkek mi bebeğin günün dolmuş arkadaşım
E Elif1424 p.tesi doğuma giriyorsun dimi canım var mı bir gelişme
Hayırlısı ile doğumun olsun seninde
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Arkadaslar merhaba. Bugun dogum yaptim bebegim gayet saglikli. Hicbirseyi yok. Endiselenmeyin. Saglikla alirsiniz insallah siz de kucaginiza
Maşallah cnm çok şükür
Gözünaydin bu habere çok sevindim
Doktorlar nasıl da insanın psikolojisini alt üst ediyorlar

Oglumdada bacak boyu kısa dediler boyu biraz kısa olacak dediler oğlum 55 cm doğdu su an 2 buçuk yaşında boyuda normalin üzerinde inanmayın üzülmeyin

Arkadaslar merhaba. Bugun dogum yaptim bebegim gayet saglikli. Hicbirseyi yok. Endiselenmeyin. Saglikla alirsiniz insallah siz de kucaginiza
Hayırlı çok sevindim senin adına sağlıkla büyüt bebeğimi canım peki kaç cm , gr doğdu.

Cooook sevindim canim benim cokda duygulamdim cok sukur adina cook mutlu oldum darisi basima insallah benimki biraz inatci sanirim gelmedi bir turlu gozun aydin bebegini saglikla buyut insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…