Evet evet. Benim doktorum da hareketli olmasının çok iyi bir şey olduğunu söyledi. Evet birçok nedeni varmış fakat doktorlar malesef hep en kotu senaryoyla yüregimizi hoplatiyor böyle..Hareketli olmasi saglikli oldugunu gosterir insallah oyledir. Hergun kac kez arastirm yapip duruyorum genetik ve kromozam anormallikleri disinda annenin iyi beslenmemesi ,yuksek tansyon,enfenksyon gibi durumlar da gisme geriligi olabiliyo fl kisaligindan tut baska gelisimlerede etkisi oluyormus ve daha cok yirminci hafta sonrasi gosteriyormus kendini bu durum
Ben o testlerin hicbirini yaptirmadim. Sirf boyle seylere kafa takip da kendime zehir etmeyeyim bu zamanlarimi diye. Sonra geldi beni buldu bu fl kısalığı. Hele o doktorlarda neler çektim ne kadar aglattilar beni. Hala da aklima geldikce icim yanıyo. Ama bak bir kere yasamissin ve doktorlarin soyledikleri cikmamis. Insallah bunda da oyle olur. Neticede anne karni kapali bi kutu. Allahtan baska kimse bilemez ne olacagini. Insallah bunda da yanilirlar. Bebeklerimiz saglikli olur..Bes haftam kaldi ama hergunum bir omur gibi geciyo bu benim ikinci gebeligim ilkinde de uclu testim riskli cikmisti birsuru doktor ve test yapmistm hepsi farkli bisey soyleyip hamileligimi o guzel gunlerimi zehir ettiler cok sukur dedikleri gibi olmadi kizimi saglikla aldim kucagima simdide bu cikti bundan cok endiseleniyorum
Gittim doktora ama bir gelisme yok malesef..Doktora gidecekmisin belki ilerleme olmustur insallah duzelir
Son kontrolümde ölçemediler bebek hareketli oldugu için ya da bana soylemek istemedi bilemiyorumkiUc haftam kaldi cok korkuyom bende
Özele gidiyorum ya. Doktorum da bulundugum sehirde en iyi oldugu soylenen doktor. Bilemiyorum ki Istanbulda da aynı seyleri soylediler gidip yeniden uzulmek de istemiyorumGittigin doktor ultrasyon cihazi ve doktoru ozel mi yani ne bilim bazi cihazlar eski olabiliyo bazi doktorlarda tecrubesiz olabiliyo bide bence baska bi doktora git daha once hic gitmedigin bi doktora ve durumundan hic bahsetme baksin iyice bakalim ne diycek sana belki herseyn cok iyi oldugunu soyler
Evet ilk gebeliğimSenin ilk gebekigin mi
Ayy kiyamam rabbim yuzunu guldursun insallah
Arkadaşlar mrb,sizleri takip ediyorum sağlıcakla bebeklerinizi kucaklayın inşallah.bisey sormak istiyorum sizlerin hamilelik öncesi kilo durumunuz beslenme düzeniniz nasıldı.vitamin eksikliğiniz varmıydı.Evet ilk gebeliğim
Arkadaşlar mrb,sizleri takip ediyorum sağlıcakla bebeklerinizi kucaklayın inşallah.bisey sormak istiyorum sizlerin hamilelik öncesi kilo durumunuz beslenme düzeniniz nasıldı.vitamin eksikliğiniz varmıydı.
Birde bfd kafa ölçüleriniz nasıl?
Arkadaşlar mrb,sizleri takip ediyorum sağlıcakla bebeklerinizi kucaklayın inşallah.bisey sormak istiyorum sizlerin hamilelik öncesi kilo durumunuz beslenme düzeniniz nasıldı.vitamin eksikliğiniz varmıydı.
Birde bfd kafa ölçüleriniz nasıl?