Bebeğimde FL kısalığı var

istersen başka doktora git belki o başka türlü söyler çapa da prof.ler var birde oraya git istersen detaylı ultrasonda bir sıkıntı yoksa içini ferha tut doktorun tavrını da beğenmedim terbiyesiz ne demek"çaycı hüseyin gibi olacak" alay eder gibi manyakmıdır nedir.
Gittiğim de cerrahpaşanın perinatoloji ana bilim dalı başkaniydı. Ama karşısında insan yokmuş gibi beni ultrason sedyelerinde ağlatarak ne soruyorsun daha işte cocugunda iskelet hastalığı var. Aldıracaksan yerin burası değil bu haftalarda gebelik sonlandırmiyoruz dedi. Ben zaten sonlandırmayı düsünerek gitnemiştim ama canımı cok yaktı. :KK43:

Terbiyesiz doktor ne kadar ayıp ,sen içini ferah tut doktorlar herşeyi söylemek zorunda hissediyorlar kendini ya bebeğinde herhangi bir hastalık vs... yoksa,boşuna kendini yıpratmış olacaksın beslenmene dikkat et ve kendini herşeye üzdürmemeye çalış rabbim bugünlerini unutturacak sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin bugünleri yaşamamışsın farzet bundan sonrasına kendini adapte bak bebişin sağlıklı doğacak içimden öyle hissediyorum,yoksa kendine ve bebeğine yazık üzülerek başka sorun çıkartacaksın

Terbiyesiz doktor ne kadar ayıp ,sen içini ferah tut doktorlar herşeyi söylemek zorunda hissediyorlar kendini ya bebeğinde herhangi bir hastalık vs... yoksa,boşuna kendini yıpratmış olacaksın beslenmene dikkat et ve kendini herşeye üzdürmemeye çalış rabbim bugünlerini unutturacak sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin bugünleri yaşamamışsın farzet bundan sonrasına kendini adapte bak bebişin sağlıklı doğacak içimden öyle hissediyorum,yoksa kendine ve bebeğine yazık üzülerek başka sorun çıkartacaksın
Aminn amin inşallah... Benim de içimden bir his sağliklı olacağını söylüyor ama insan korkmadanda edemiyor. Zaten en çok ona üzülüyorum içeride perişan oldu yavrum. İnşallah bugunler de geçecek

Ilk haftalarda hicbir sıkıntımiz yoktu. 24. Haftadan itibaren geri kalmaya basladık. Gebeligimi takip eden doktorum ben genetik oldugunu dusunuyorum ama perinatolog görsün dedi. Gittik. Direk yüzümüze çaycı hüseyin gibi olacak dendi. Ama bu yapılirken herhangi bir test uygulanmadı. Yalnizca ultrason bulgularıyla bu teşhis konuldu. Umarım yanılırlar. Sen kaç haftalık hamilesin arkadaşim. Gelisimde hala gerilik devam ediyor mu?
Benim ki uzun hikaye canım boşver :)20.haftadan sonra başladıysa bebeğin yapısı ile ilgiliolabilr minyon yapılı. Çünkü genetik rahatsızlıklarda 20den önce gerilik başlıyor okuduğum.son haftalarin artık iyi düşün öyle olsun.

Aynısını kuzenime demişlerdi . Çoçuğu gayet normal doğdu şuan gelişimi de gayet iyi. Doktarlar çok acımasız ve en kötü şeyi söylüyorlar Allah onlara biraz vicdan merhamet versin

Benim ki uzun hikaye canım boşver :)20.haftadan sonra başladıysa bebeğin yapısı ile ilgiliolabilr minyon yapılı. Çünkü genetik rahatsızlıklarda 20den önce gerilik başlıyor okuduğum.son haftalarin artık iyi düşün öyle olsun.
Inşallah öyle olur. Çok teşekkür ederim :)

Doktorlar teşhis koymayı çok severler tabii kestirip atmayı da...

Araştırıp inceleyip detaylı bir sonuca varmadan akıllarına geleni pat diye söylerler sağolsunlar, %90 özürlü kürtaj şart dedikleri çocuk %100 sağlıklı doğar...

Bu çocukta zeka geriliği var dedikleri çocuk zehir gibi doğar...

Yanılma payları çok yüksek, ben artık bu konuda hiç birşeye kulak asmıyorum. 2li 3lü testlermiş amniyosentezlermiş hepsi gereksiz kafa kurcalama...

Zaten doğumuna az kalmış, Sen Gönlünü ferah tut dua et bol bol, rabbim sağlıklı kucağına almak nasip etsin...

Ha bu arada kuzenimin bebeğine anne karnındayken 2 li 3 lü tarama testleri vs. Hepsi yapıldı çocuk sağlıklı dendi. Çocuk doğdu doktoru geldi yüzüne baktı bu çocuk özürlü dedi.

Kuzenim mahvoldu hergün ağlıyo napcam ben diye. Başka bir doktor çocukta hiç birşey yok kafana takma boş yere stres yapma dedi...

Çocuk şimdi 4 yaşında hiç birşeyi yok zeka olarak da yaşıtlarından çok önde...

Yok yere üzülme...

Ha bu arada kuzenimin bebeğine anne karnındayken 2 li 3 lü tarama testleri vs. Hepsi yapıldı çocuk sağlıklı dendi. Çocuk doğdu doktoru geldi yüzüne baktı bu çocuk özürlü dedi.

Kuzenim mahvoldu hergün ağlıyo napcam ben diye. Başka bir doktor çocukta hiç birşey yok kafana takma boş yere stres yapma dedi...

Çocuk şimdi 4 yaşında hiç birşeyi yok zeka olarak da yaşıtlarından çok önde...

Yok yere üzülme...

Evet bu konuda yanılan doktor çok okudum ben de. Bana da direk aldırma yolunu gosterdiler. Mahvolduk eşim de ben de neye uğradığımızı şaşırdık. 7 aylıktı o zaman. Allah herkesin evladına sağlık versin kimseyi de bu şekilde sınamasın çok dua ediyorum. Göremediğimiz için ne olduğunu bilene kadar böyle arafta bırakıyorlar bizi. Anne karnı kapalı kutu. İnşallah saglıkla gelir ben ve benim gibi bebek bekleyen herkesin yavrusu.

Yaşadıklarınin bikac ay önce aynısını ben yaşadım arkadaşım.uzun kemikleri bizim de kisa çıkıyordu (kol ve bacak kemikleri).perinatoliji doktoruna cüce olcaktir belki dediğimizde bu öyle bişey degil . öyle bişey olsaydı ilk haftalarda bu meydana çıkıyor demişti.
Allah sağlıkla sihhatle kucağıniza almayı nasip etsin dua edeceğim senin için
Doğum yaptınız mı si bebeğinizin sağlık durumu nasıl

Kizlar merhaba bende ayni durumlari yasiyorum. Bebekleriniz nasil nelerle karsilastiniz yarfimci olun lutfen

Merhaba bende aynı durumsayım 34.. Haftayım kolları ve bacaklatı 3 hafta geri çıktı akondroplazi dediler doğum yapıp sağlıklı dünyaya gelen varmı. Yada akondroplazi doğru çıkan bebişler nasıl

Mrhb keske elif hanm cvp yazabılsrydı.. Bugun bnada bacakları cok kısa dendı cucelık olabılır dedı kndımı kotu hsedıotm ve korkuyorum.. 27haftalıgım

Merhaba bende aynı durumsayım 34.. Haftayım kolları ve bacaklatı 3 hafta geri çıktı akondroplazi dediler doğum yapıp sağlıklı dünyaya gelen varmı. Yada akondroplazi doğru çıkan bebişler nasıl
Merhaba bebeğiniz doğdu mu? Nasıl sağlığı?

X