Bebeğimde FL kısalığı var

Merhaba ben bu durumu geçen yıl yaşadım. Ankara da alanında uzman Baskent uni hastanesinde Sertaç Hocaya gittik o 18.hafta ve 20.haftada net olarak akondroplazi olabileceğini amniyo sıvısı almayı önerdi ben ya bebeğim sağlıklıysa sıvı alırken birşey olur korkusuyla genetik test için amerikaya gönderdim kan testi ile.Ordan 1 haftaya cevap dondu ama genetik olarak tam net saglikli yada sagliksiz diyemediler .Bende zorunlu amniyo sivisi aldirdim bu sirada sonucu beklerken bircok uzmana gidip gorus aldim sadeve 18 ve 20 haftalik sonuclarina gore gerilik var mi yok mu soyleyemediklerini soylediler ama bir doktor 3 boyutlu ulrtasonda alin goruntusunun tipik akondroplazi oldugunu soyledi.Bu sirada baskentten de akondroplazi geni buldumlarini soylediler teshis kondu.22.haftada gebeligi sonlandirmanin heyet karariyla oldugu bir hastanede gebeligimi sonlandirdim .Cok zor gunlerdi.

Merhaba ben bu durumu geçen yıl yaşadım. Ankara da alanında uzman Baskent uni hastanesinde Sertaç Hocaya gittik o 18.hafta ve 20.haftada net olarak akondroplazi olabileceğini amniyo sıvısı almayı önerdi ben ya bebeğim sağlıklıysa sıvı alırken birşey olur korkusuyla genetik test için amerikaya gönderdim kan testi ile.Ordan 1 haftaya cevap dondu ama genetik olarak tam net saglikli yada sagliksiz diyemediler .Bende zorunlu amniyo sivisi aldirdim bu sirada sonucu beklerken bircok uzmana gidip gorus aldim sadeve 18 ve 20 haftalik sonuclarina gore gerilik var mi yok mu soyleyemediklerini soylediler ama bir doktor 3 boyutlu ulrtasonda alin goruntusunun tipik akondroplazi oldugunu soyledi.Bu sirada baskentten de akondroplazi geni buldumlarini soylediler teshis kondu.22.haftada gebeligi sonlandirmanin heyet karariyla oldugu bir hastanede gebeligimi sonlandirdim .Cok zor gunlerd

X