Helal olsun ne demek. Zor bir durum. Ben bu konuda aynı bizim durumumuzda olan bir hanimla konustum. Onun da aynıydı sorunları. Erken dogum yapmis. 34. Haftada 39 cm 2 kilo dogmus bebegi. Daha sonra yapilan muayenelerinde intrauterin gelisim geriligi yani anneden kaynakli beslenememezlik teshisi koymuslar. Su an yalnizca yasitlarindan 5 cm boyu kisaymis. Umarim bizim de durumumuz bu sekilde sonuclanirKaramel 29 E Elif1424 anladım arkadaşlar çok tsk.ederim cevaplarınız için sizin bu yadadiginiz sorunları bende yaşadım sizi okadar iyi anlıyorum ki o süre zarfında hiç araştırma yapmıyordum kafamı karıştırmamak için kaç aydır araştırıyorum 5 haftalık gerilik sadece sizleri gördüm benimde bebegimde 4/ 5 haftalık gerilik vardı kol ve bacaklarda.benim bebeğime bir teşhis konulamadı. annenin gebelik öncesi vitamin eksikliğinden kaynaklida olabiliyormuş o yüzden sordum ben çok zayıf hamile kalmıştım 47 kg idim.hakkinizi helal edin n olur sizlerin kafasını karıştırmak için falan sormadım
Öyle tabi boyu posu hiç önemli değil sağlıklı sıhhatli olsun da minyon olsun. Bende 1.65 boyundayım öyle selvi bir boyum yok. Bize direk en kötü senaryo söylendiği için başta yıkıldık; ama sonra bu gibi olayların sonradan anne babaya bağlı genegikle daha çok alakalı olduğunu gördüm. Her şey Allahtan. Soylenilen kadar sıkıntılı da olsa kabulümüz. Ben sezeryan istiyorum ama bakalım kısmet. Benim planlamamla gitmedi şimdiye kadar hiçbir şey :)
Karamel 29 E Elif1424 anladım arkadaşlar çok tsk.ederim cevaplarınız için sizin bu yadadiginiz sorunları bende yaşadım sizi okadar iyi anlıyorum ki o süre zarfında hiç araştırma yapmıyordum kafamı karıştırmamak için kaç aydır araştırıyorum 5 haftalık gerilik sadece sizleri gördüm benimde bebegimde 4/ 5 haftalık gerilik vardı kol ve bacaklarda.benim bebeğime bir teşhis konulamadı. annenin gebelik öncesi vitamin eksikliğinden kaynaklida olabiliyormuş o yüzden sordum ben çok zayıf hamile kalmıştım 47 kg idim.hakkinizi helal edin n olur sizlerin kafasını karıştırmak için falan sormadım
Zor olmaz mı insan ne ümitlerle bekliyor bebeğini bu belirsizlik en zoru.hamileligimde son 2 ayim zehir gibi geçti gece uykumda bi an uyaniyodum kendimi dua ederken buluyordum.
Sen bence ihmal etme canım git doktora nts ye falan girersin Allah korusun son haftalar riskli oluyor.
Asimetrik gelişim geriliği vardı cnm kafa haftasında karın ölçüsü 2 hafta geri bacak 4/5 hafta geri idi.ikili testim ayrıntılı ultras so n hepsi güzel çıkmıştı. 20.haftada gerilik başladı büyüdükçe fark açıldıCesaretimi toplayabilirsem gitmeye caliscam siz dogum yaptiniz mi bide sizde ne gibi sorunlar vardi bebeginizi saglikla kucaginiza almissinizdir insallah
Asimetrik gelişim geriliği vardı cnm kafa haftasında karın ölçüsü 2 hafta geri bacak 4/5 hafta geri idi.ikili testim ayrıntılı ultras so n hepsi güzel çıkmıştı. 20.haftada gerilik başladı büyüdükçe fark açıldı
Bugün ben de gittim. Kol bacak 27. Haftada takilip kaldi. Ben 36. Haftadayim. 15 ocak dogum tarihi verdi. Canım çok sıkkın...Ayy kiyamam ne olcak bizim halimiz bugun doktora gittim bende karin olcusu iki hafta geri bacak alti hafta geri cokda zayifmis ozurlu cuce yada baska bisey ddi iki haftam kaldi hergunum kabus allah hepimize yardim etsn bol dua edelim rabbim buyuk