- 8 Aralık 2017
- 213
- 98
- 39
Bugün ben de gittim. Kol bacak 27. Haftada takilip kaldi. Ben 36. Haftadayim. 15 ocak dogum tarihi verdi. Canım çok sıkkın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ben de gittim. Kol bacak 27. Haftada takilip kaldi. Ben 36. Haftadayim. 15 ocak dogum tarihi verdi. Canım çok sıkkın...
Kiloda sıkintı görmedi 2.410 kilosu su an. Ama boy aşırı kısa..Peki senin bebegin kilosu nasil benimki zayifmis bide
Soyledim ya, arkadasimin uzun olacak dediler de 44 cm dogdu cocuk 1 ayda 7 cm uzadi. Onun fl kisaligi fark edilmedi mesela.Merhaba kirmizi gitar allah bebisini sana bagislasin saglikla buyut insallah.icimi cok ferahlattin fakat bugune kadar okadar cok doktor gezdim ki hepside bir aydan fazla bacak boyu kisa dedi artik kabullenir oldum nekadar uzulsemde bende esimde uzunuz ailemizde kisa olan 165 boyunda dusun basta hersey normaldi birden boyle seylrn cikmasi hamilelgimi zehir etti ozurlude olabilr diyo bilmiyorum insallah soyledigin gibi olur bende cok okudum cok duydum gebelik boyunca sikinti cekip normal getiren ama bi doktorda sasmazmi ya hepsi ayni seyi soyluyo biride az bisey farkli bisey dese... Cok zor
Bende tek arter vardi, bunu arastirirken bir hikayeye denk gelmistim paylasayim.Merhaba kirmizi gitar allah bebisini sana bagislasin saglikla buyut insallah.icimi cok ferahlattin fakat bugune kadar okadar cok doktor gezdim ki hepside bir aydan fazla bacak boyu kisa dedi artik kabullenir oldum nekadar uzulsemde bende esimde uzunuz ailemizde kisa olan 165 boyunda dusun basta hersey normaldi birden boyle seylrn cikmasi hamilelgimi zehir etti ozurlude olabilr diyo bilmiyorum insallah soyledigin gibi olur bende cok okudum cok duydum gebelik boyunca sikinti cekip normal getiren ama bi doktorda sasmazmi ya hepsi ayni seyi soyluyo biride az bisey farkli bisey dese... Cok zor
Canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine kan akımı için illa detaylı ultrasona girmene gerek yok doopler cihazı olsa yetiyor detaylıda ek olarak organlara vs bakıyolar araştır hastaneleri arayıp sor doopler çoğu yerde oluyorBisey sorcam kizlar; bu plesentadaki bebege giden kan akisini doktorlar normal bir ultrasyonda gorebilirmi bulundugum bolgede ayrintili ultrasyon yok bu yuzden ayrintili ultrasyona girmedim diger uc boyutlu olanlar vardi bakildi.her neyse bebegim cok zayif kalmis fl kisaligi disinda kilosuda az .beslenme duzenim iyi plesentadan suphe ettim acaba yetrrince beslemiyormu kan akisi yavas olabilir mi diye dusunuyorum oyle olsaydi sizde doktorlar bunu gorurmuydu ultrasyonda