Bende ayni durumdayim bircok doktora gittim bir aydan fazla bi gerilik oldugunu cuce olacagini soylediler suan 35haftaligim fl boyu 29 hafta gorunuyo resmen bunalima girdim iki yeni bir aydir boyle once oyle bi sorun yoktu hatta gelisimi onde gittigini soyluyordu doktorum insallah oyle bisey yoktur rabbim yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Bizim durumumuzda olup bebegini saglikla kucagina alan cok hikaye okudum. Insallah bizim de oyle olurAllah razi olsun kulun kula ettigi dua kabul olurmus bende herkeze dua ediyorum insallah doktorlar yanilir diye okadar zor bir durum ki ilk gebeligimde de birsuru sikinti cektim hamile kalmaya korkar oldum
Bizim durumumuz 20li haftalarda belli oluyormus oncesinden belli olmadigini soyledi bana doktorlarBu fl kisaligi neden sonradan olusuyor onuda anlamis degilim kisa kol ve bacak bastada kisa gorunmezmi sonlara dogru niye boyle oluyo offf
Bende çok korkuyorum inan. Tek umudum Allahtan şu anInsallah oyle olur bende cok okudum bu sayfayi sirf bunun icn actim ama okuduklarim hep bir hafta iki hafta en fazla uc hafta gerilik olanlar ve saglikla kucagina almislar cok sukur ama benim gibi olan bi seni gordum ondan yazmak istedm cok fark var bu beni cok korkutuyo
Evet 20li haftalardan önce olusan sıkıntılar icin tehlikeli diyorlar. Mesela benim eşimin vücut tipi bu şekilde. Ben 1.65 boyundayım eşim 1.75 ama bacak boyumuz aynı. Onlarda govde uzun bacaklar kollar kısa ama dikkatli bakmayinca anlaşılmiyor. Benim de tek avuntum bu. Son haftalarımız artik insallah Allah yardim ederBol dua etmekten baska care yok herseyin hayirlisi ama oluduklarim bazi hikayerde 14 15 haftalik fl kisaligindan soz ediyordu yirmi hafta oncesi yani ne bileyim oyle bisey olsaydi onceden mutlaka cikardi diye dusunuyorum bununla avunuyorum
Evet kesinlikle bilgilendirelim birbirimizi. Bizim daha 33+1 bir aksilik olmazsa sizinki bizden once gorunuyor. Hayirli haberlerinizi bekleyecegimHayirlisiyla kim once dogum yaparsa birbirimizi mutlaka bilgilendirelim insallah ikimizde saglikla kucagimiza alirz
Aşağı inmesiyle ilgili bi bilgim yok ama benim bebeğim de aşirı hareketliCanim senin bebeginin oynamasi nasil bide benim karnim yaklasik iki aydir cok asagiya dusmus bu kol ve bacaklarin kisa olmasiyla ilgilimi acaba sende nasil bide benim bebek cok hareketli