Bebeğimde FL kısalığı var

Allah razi olsun insallah benim bebekte sagliklidir elif arkadas da coook cekti cok uzuldu cok sukur rabbim yuzune guldu insallah benim yuzumde guler daha dogum yapamadim bakalm nasip.

Bu fl kisaliklark arasinda belkide en gerisi olan benim bebegime sakat ozurlu gozuyle bakiyo doktorlar hatta biri dogumdan sonra olebilir dedi fl kisaligi 7 hafta geriye cikti basta boyle degildi ama sonradan boyle seyler cikti iste ayrica kilosu karin cevreside uc hafta geriden geliyo oldukca zayifmis bide eger bende sorun cikmaz ise fl kisaligindan kimse korkmasin cunku okadar cok benim durumumda olan hikaye okudum kimsenin benimki gibi cok acik bi farki yok hayirlisi rabbm banada buyuk insallah bende saglikla kucagima alirim bebegimi

benim hic şüphem yok bende yaşadım ayni şeyi oğluma bacak boyu kısa boyu kısa olacak dediler 55 cm doğdu sağlık odağındaki hemşire bir bebek 55 zor doğar dedi eminmisiniz dedi inşallah sende de bisey cikacagini dusunmuyorum uzulme

Bugün girmeyince hatta doğum yaptığını düşündüm Aryameryem :)doktor açıkça söyledi mi böyle ölebilir diye.gercekten vicdanlarini bir kenara koyup çalışıyorlar. Iyi düşün iyi olsun inşallah. Elif in bebeginin boyu ölçümlrde daha kısaydi sanki

Arkadaslar suan tam40+4 haftadayim fakat bi belirti yok en son ikigun once doktora gittim beni yine cok korkuttu fl kisaligi tam 7 haftaya cikmis olumsuz birsuru sey soyledi kac grm oldugunu soylemedi yalniz zayif oldugunu soyledi anormal geliyo dedi elif arkadas benden haber beklerken ben guzel haberini aldim ☺

Masallah gercekten .ya bu fl kisaligi bes haftaya kadar kisa olup saglikla getirenler olmus ama benm baya baya acik bi fark var hangi doktora gitsem hepsi gorur gormez anormal diyo birsuru olumsuz seyler besinci aya kadar gelisimi hep ikiucgun ondeydi sekizinci ayda basladi fl kisalmaya

canım az bir farklılık olsada bebek buyudukce vücut orantilaniyor seni rahatlatmak için demiyorum emin ol

Insallah dedigin gibi olur bi sakatligi olmasin yetr bebegme cok iyi bakardim okadar cok korku sitres icindeyim ki bir turlu sancim olmuyo bir turlu doguramadim gitti

Cok zor rabbim kimsenn basina vermesin boyle seyleri ilk gebeligimde de bisuru sikinti yasamistm. artik hamile kalmaya korkar oldum.doktorlarlardan ve hastahanelerden cok korkuyorm fobi olusti bende mecbur olmasam asla gitmem.

Insallah dedigin gibi olur bi sakatligi olmasin yetr bebegme cok iyi bakardim okadar cok korku sitres icindeyim ki bir turlu sancim olmuyo bir turlu doguramadim gitti
Sancı bekleyince gelmiyor canım. benimde hiç ağrım sızım yokken birden gece 4 geldi sancım.
bir baktın bu gece sende kavuştun yavruna. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin içinizi ferah tuttun inşallah

Bebegim kiz ama cok inatci sanirim insallah bende elif arkadas gibi saglikla kucagima alirim yavrumu

Karamel 29 erkek bebekler geç geliyor ya ondan sordum canım sağlıkla gelsin bebis annesini üzmesin. Herşey Güzel olcak senin de burdan sağlıkla dogurdugunu yazacaksin bize ben inanıyorum.
Hastane fobisi bende de var kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum hastaneden içeri girince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…