• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek bacak boyu kısalığı

Doktora sormadınız mı? Bu ne demek cücelik ihtimali mi var diye? Üzülmeyin bacakları vücudundan kısa bir sürü insan var. Onlardan biri olacaktır belki.
Merhaba canım. Çok şükür. Doğum yaptım bir buçuk aylık olduk bile. Çok şükür ne bacak boyunda kısalık ne kafasında büyüklük ne de kistik fibrozis testi sonucu pozitif çıktı. Sağlıklı bir bebek. Ufak tefek gaz uyku problemlerinden başka bir şey yok. Hamilelikte hatta lohusalıkta olduğum stres yüzünden sütüm geri gitti. Mamaya başladık. Ama yine de Allaha bin şükür. Kızım sağlıklı. İlginiz için çok teşekkür ederim. 🌸

Merhaba kardeşlerim. 28 haftalık hamileyim. Hastanede bebek bacak boyu kafasına göre kısa dediler. 10 gün. Genetik de olabilir dediler. Genetik olmasi demek cücelik mi yoksa minyon tipli olmasi mı? Kafam karma karışık. Böyle durumla karşılaşan var mı? Stresten endiseden ağlamaktan
alamıyorum kendimi. Ne olur bır bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Minyondur bebiş, endişe etmeyin. Ultrason yanıltabilir 🌸

Merhaba canım. Çok şükür. Doğum yaptım bir buçuk aylık olduk bile. Çok şükür ne bacak boyunda kısalık ne kafasında büyüklük ne de kistik fibrozis testi sonucu pozitif çıktı. Sağlıklı bir bebek. Ufak tefek gaz uyku problemlerinden başka bir şey yok. Hamilelikte hatta lohusalıkta olduğum stres yüzünden sütüm geri gitti. Mamaya başladık. Ama yine de Allaha bin şükür. Kızım sağlıklı. İlginiz için çok teşekkür ederim. 🌸
Çok sevindim canım sağlıkla büyütün 😊

Back