Bebeğim :(

evet o Amerikada o yüzden açıkçası daha rahat güvenebiliyor, ben bile oğlum bebekken oradaki doktora mail atıyordum.. burada işler çok karışık, böcek ısırığını kalp yetmezliği diye itelemişti arkadaşıma başka bir doktor.. o yüzden artık 100 kere sorguluyorsun ister istemez..

Benim büyüğü balık burcu. İkinci de balık burcu olacaktı olmasın diye dua ettim, kıl payı kurtardık koç oldu. Bununla da böyle mi uğraşcaz

vardır vardır sende de vardır bir iki anormallik bence iyi düşün

Bizimki bize hey çocuklar falan diyo anne sen babaya şöyle şöyle yap baba sen anneye şunu şunu de,hakimiyet bende olsun havası
Bu törpülenmesi gereken bisey mi yoksa ilerde general falan mı olacak bilemedim

Tek doktorun uç gözlemini sorgularsınız yani, diğer çocuklarla da kıyaslamak istersiniz ne var bunda?
"Ne olur ne olmaz elbette doktora götürün ama anormal gelmedi anlatımınızdan, bizim çocuk da şöyle böyle" diye anlattık. Ne diyeydik? Doktor dediyse abbovvv tövbeler olsun filan kadının moralini mi bozaydık iyice?

Valla doktorları da hemşireleri de severim, ailemizin yarısı sağlıkçı, vaktinde çok hastane geçmişim olduğundan çok iyilerine denk geldim, can oldular Allah razı olsun ama hatalı olanlar, büyütenler, felaket tellalları yok mu? Var arkadaşım burası Türkiye. Doktorun bana 5-6 yaşlarımdayken verdiği penisilini annemler vurdurmuş olsaydı, cenaze namazım 25 sene önce kılınmıştı, anlatabilmişimdir umarım.

Bizimki bize hey çocuklar falan diyo anne sen babaya şöyle şöyle yap baba sen anneye şunu şunu de,hakimiyet bende olsun havası
Bu törpülenmesi gereken bisey mi yoksa ilerde general falan mı olacak bilemedim

boşver törpüleme çok abartmadıkça, biraz büyüyünce kendi kendine telkin verir ama kontrolcü bir tipim ben mesela. işin garip tarafı ofiste 5 kişilik ekipte hepimiz koçtuk, 1 yıl sürmedi dağıldık herkesi ve her şeyi kontrol altında tutmaya çalışmak çok yıpratıcı olabiliyor.

Allah'ın izniyle hiçbir şeyi yoktur. Benim oğlum da 1.5 yaşında babaya ba diyordu bütün iletişimi hiç ten ibaretti. Doruk gel annem derdim ''hiç'' derdi. O ne demekse :) bikere 3 yaşına kadar arkadaşlık beraber oyun oynama kavramını bilmiyorlar. Benim oğlumun aynı yaşta 4 erkek kuzeni var. Bu seneye kadar ayrı ayrı takılıyorlardı. Bence biraz daha takip edin oyunlar oynayın. insan bazı şeylere de dikkat etmiyor. Sonra sorulunca afallıyor.

Çocukları temmuza denk getirin arkadaşlar garip birer yengeç olsunlar temuz doğumlu olup yaramaz olan çocuk şahsen görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…