Bebeğim beni sevmiyor mu ? :(

Bu hissettikleriniz normal değil. Iki çocuk annesi olarak söylüyorum. Elimde değil demek de yeterli değil. Elinizde olması için çaba gösterin. Ya da yardim alin.
Kayinvalidenizi sevmiyor bile olabilirsiniz. Yine de 4 aylık bebeğinizle bağırmayın. Çocuğunuz sizin yerinize kimseyi koyamaz. Ama bu tür davranışlar onu sizden uzaklaştırabilir.

Evet kuruntunuz boşuna. Oğlum 21 yaşında kızım 15 yaşında İkisi de yaşattı bana o duyguyu. İlkinden tecrübeli olduğum için ikincide hiç tınlamadım bile bu tavırları.
Teşekkür ederim yorumunuz beni rahatlattı. Anne olmadan once burada ise gidince bebegimi özlüyorum, ise gidip bebegimi bıraktığım için vicdan azabı çekiyorum konularını okur anlam veremezdim sacma gelirdi. Ama anne olunca insan bambaska biri oluyormuş bambaşka h issediyormus. Anne olmak sürekli kendini sorgulamakmis aynı zamanda.

Bebekler buyuyor çocuk oluyor. Çocuklar ergen.. Sonra yetiskin... bu gunleri hatırlayıp guleceksiniz. Benim yegenlerim annem icin deli olurlardi bebekken. Simdi kendi annelerinden baskasini gormuyorlar. Ergenlikte arkadaslari one cikacak. Sonra yine ebeveyn kiymetini anlayacaklar. Siz kosulsuz sevmeye bakin.

Benim bebeğim olsa ve babaannesini çok sevse gayet memnun olurum heralde. Ayrıca 4 aylık bebek ne bilsin böyle şeyleri.. siz vicdan yapmışsınız sanırım

5.5 yaşında kızım var. Hala annemi görünce beni unutur. Ama asla beni sevmiyor mu diye düşünmedim.
Sizde kendinizi yok yere üzmeyin,onun annesi sizsiniz. Tabiki sizi seviyor.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.

Sizi sevmez olur mu hiç, en çok size sımsıkı bağlarla bağlı..Benimde yeğenim (ablamın çocuğu) şuan 4 yaşında. Bebekliğinden beri haftada 2-3 gün ben baktım, beni bırakıp annesine gitmek hiç istemezdi. Ki hala buraya geldiğinde “teyze eve gitmicem ben senin odana gidelim hadi” diyor:)) bazen bana anne diyor hatta karıştırıp sonra “ay sana anne dedim teyzecim ya” diyor:)) Ablamda üzülürdü bu duruma ama çocuklar onunla en çok ilgilenenle, oyun oynayanla daha çok vakit geçirmek istiyor. Yoksa sevgi mevzusu değil asla. Hiç üzmeyin kendinizi, normal bir durum...

Benim kızım 20 aylık. Teyzelerini çok sever. Onları görünce beni unutur bana gelmek istemezdi eğer uzun süre görmediyse.

Uzun dediğim de 4 günde 1 mesela :)

Ben ilk başta üzülmüştüm . Sonra annelerde kaldığımız zaman onlara doyunca yine benim peşime takılmaya başlıyordu.

Anladım ki onlarla oynamayı özlemiş oluyor özlemini giderince de tuvalete bile gitsem kapımda bekliyor, ki bunu hep yapar sağolun:) bazenağlayarak bazen aççç diyerek :)

yok siz beni anlamıyorsunuz.Ben size çok müthiş hayat şartlarım var dedim mi? Evet pazartesi sabah bırakıp cuma alan annenin maneviyatı zayıf

Ya ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.40 günlük bebeği bırakıp gitmeyi ben doğru bulmuyorum.''Bu aralar ben çok ilgilenemiyorum daha cok annem ilgileniyor ama yine de elimden geldikçe'' bu nasıl bir cümle. elinden geldiğince? Vallahi konuyu nasıl çekmişsiniz bravo size.Maddi olarak eşinin sırtına bin diyen kim.koy kenara bir süre.neyse çok farklı düşünüyoruz sizinle.

Daha kucuk bence farkinda degil. Ama soyle bisey var benim kizimda nerdeyse 1 yasina giricek benden cok annemlerde kaliyo ve ben annemlerdeyken kesinlikle benim ne yuzume bakar ne oyun oynar. Sadece agladigi uzgun oldugu zamanlarda bana baglanir. Bende basta takmistim kafaya beni sevmiyomu diye ama alisiyo insan bosver bence

Pardon da bebegimi pztesi birakip cuma aldigimi nerden çıkardınız? nerenizle okuyorsunuz.

Keyfi ilgilenmedigimi mi zannediyorsunuz. Evet elimden geldigince, imkan buldukca, sartlarim el verdikce.

Ayrica yorum yapan annelerin biri bile beni yargilamadi siz kim oluyorsunuz annelik hakkında ne biliyorsunuz da beni yargiliyorsunuz.Siz beni yargılayacak son kişi bile değilsiniz. Siz önce anne olun öyle yorum yapın.ve böyle büyük konuşuyorsunuz ya kendinize çok dikkat edin birgün maddiyatim, şartlar uygun iyi der hamile kalırsınız sonra maddiyatiniz tepe taklak olur bi kuru ekmege muhtac kalir sonra da mecbur olur bebeginizi birakirsiniz belki kim bilir.

Hayat planladığımız gibi gitmiyor .

Son düzenleme:
Hiç korkmayın. Benim kızıma babaannesi baktı kreşe başlayana kadar. Ona çok düşkündü kızım, eve gelmek istemezdi, çok ağladım sizin gibi beni sevmiyor, iyi bir anne değil miyim diye. 3 yaşından sonra babasıyla bana çok bağlandı. Şimdi yine gider oraya ama kal desek bile “ben ailemi özlerim” deyip kalmaz, bizi görünce heyecanlanır. 1-2 yıla sizin de aynı olacak Eminim. Yıpratmayın kendinizi.

Kendi kendinizi doldurmayin bence. İs sebebiyle cocugunuzdan uzak kalinca boyle psikolojiye girmeniz cok normal. Ama kendinizi dizginleyin. Ben ogluma kendim bakiyorum,haftada 1 annemi gorur cilgin gibi kosar sarilir asla bana gelmez. Ayni sekilde amcasini da gorunce beni unutur cocuk cok seviniyorum oyle yapinca zira ben de nefes aliyorum isiniz yogunmus sizin de,birakin gitsin babaannesinin kucagina. Siz de ferahlayin dinlenin,kendi isinizle ilgilenin o arada.

Saglikla buyusun insallah

Ben size demedim ki pazartesi bırakıyor cuma alıyor diye.Bir hanımefendiyle genel konuşuyorduk siz tekrar okuyun isterseniz.Ben size keyfi ilgilenmiyor da demedim.Keşke bir ön hazırlık yapsaydınız 40 günlük bebeği bırakmak zorunda kalmasaydınız.Bunu düşünmek için bebek sahibi olmak gerekmiyor.Artık geçmiş zaten olan olmuş.

Ben de bazen eşimden kıskanıyorum. 24 saat görmeyince babasını görür görmez gözleri gülüyor, gülücükler atıyor. İki gün evde kalıyor eşim. İlk gün güzel oynuyor babasıyla ikinci gün beni istiyor sürekli yani muhtemelen sizinki de sık görmediği için yapıyor. Bi de bazı insanların bebeklerle arası gerçekten iyi oluyor. Nasıl ve neden bilmiyorum ama çocuklar onları çok seviyor. Biraz büyüyünce sizden ayrılmaz endişe etmeyin.

Tabi bebek yapmadan önce on hazırlık yapılması gerektiğini bi siz dusunuyor bi siz biliyorsunuz. Bi akıllı sizsiniz. Başka kimsenin aklı yok. Ben de daha önce defalarca yazdım yine yazayım hamile kaldigimda şartlarım uygundu sonradan degisti. Anne olunca kimsenin anneligini yargilamamaniz gerektiğini daha iyi anlarsınız.bu gibi konularda iyice düşünmeden buyuk laflar etmemeyi öğrenirsiniz. Tıpkı konuma yorum yapan diğer anneler gibi.

yahu ben düzgün cevap verdikçe siz ters bir üslupla cevaplıyorsunuz. Cevap yazmayacağım size çünkü aynı açılardan bakmıyoruz.Anneliğini yargılamadım tekrar söylüyorum.40 gün geçmeden işe başlamışsın ki bu yasal değil.Maddi bir durum değil çünkü devlet sana ÜCRETLİ izin veriyor.Keşke bana bu kadar cevap yetiştireceğine patronuna yetiştirseydin 40 günlük bebek annesiz kalmasaydı.

Bak yine bilip bilmeden konuşuyorsun. Ben ise ara verip donmedim ki. Ben sıfırdan yeni bir ise basladim.bu yüzden patronluk bu durum yok.

Artı ben burada bebegim beni sevmiyor mu diye konu acmisim Sen sartlarimi bilmeden oturmussun 40 i çıkmadan bebegini bıraktın diye elestiriyorsun. Ben ise başladım dogru mu yanlış mi diye sormadım ki. Sen niye bunu konuyu masaya yatırma ihtiyacı hissettin. Tabi eleştirmek en kolayı degil mi.

Seviyodur babaneyi ozluyodur. Ama annenin yerini kimse tutamaz merak etme en çok seni seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…