Bu hissettikleriniz normal değil. Iki çocuk annesi olarak söylüyorum. Elimde değil demek de yeterli değil. Elinizde olması için çaba gösterin. Ya da yardim alin.Öyle olmuyor işte. bebeğim benim kucağımdayken haftada bir gün iki üç saat anca gördüğü birine gitmek isteyince içim paramparça oluyor Allah düşmanıma yaşatmasın çok kötü bir his. beni sevmiyor istemiyor diye düşünüyorum. elimde olmuyor içselleştirmemek..
Teşekkür ederim yorumunuz beni rahatlattı. Anne olmadan once burada ise gidince bebegimi özlüyorum, ise gidip bebegimi bıraktığım için vicdan azabı çekiyorum konularını okur anlam veremezdim sacma gelirdi. Ama anne olunca insan bambaska biri oluyormuş bambaşka h issediyormus. Anne olmak sürekli kendini sorgulamakmis aynı zamanda.Evet kuruntunuz boşuna. Oğlum 21 yaşında kızım 15 yaşında İkisi de yaşattı bana o duyguyu. İlkinden tecrübeli olduğum için ikincide hiç tınlamadım bile bu tavırları.
Maneviyatımızın (ki bu dediğiniz çok ağır bir eleştiri) eksik olduğunu ne biliyorsunuz?
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Siz sizin şartların olgunlaştırılma imkanınızdan bahsediyorsunuz konu sahibini ve ÇALIŞAN BÜTÜN ANNELERİ yererek. Aman ne iyi güzel hayat şartlarınız var bravo.
Kadın "bebeğim beni sevmiyor mu?" diyor siz çalışacaksan niye bebek yaptına bağlayıp kendi mükemmel hayatınızı anlatıyorsunuz. Size ne bundan?
Destek olmayıp üstüne bir de köstek oluyorsunuz.
Bir siz sevgi dolu merhametli annesiniz (ki daha ortada çocuk bile yok) ama çalışan ve buna zorunda olan bütün kadınların maneviyatı eksik öyle mi?
Burada kaç konu açıldı hamileyken boşanmak zorunda kalan, baba evine geri dönen kadınlarla ilgili. Onlara ne tavsiye edersiniz maneviyatı yüksek kişi olarak? "otur kendin bak" mı? Eee sonra nasıl aç kalmayacaklar bu insanlar?
Ben maddi açıdan eşimin sırtına binecek biri değilim diye maneviyatım eksik öyle mi? Bir de kadınsınız. Yazık.
Dikkat edin derim hayat çalışmadığınız yerden sormasın. Her şey iğne ipliğe kadar hesap tutmaz..
Maneviyatımızın (ki bu dediğiniz çok ağır bir eleştiri) eksik olduğunu ne biliyorsunuz?
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Siz sizin şartların olgunlaştırılma imkanınızdan bahsediyorsunuz konu sahibini ve ÇALIŞAN BÜTÜN ANNELERİ yererek. Aman ne iyi güzel hayat şartlarınız var bravo.
Kadın "bebeğim beni sevmiyor mu?" diyor siz çalışacaksan niye bebek yaptına bağlayıp kendi mükemmel hayatınızı anlatıyorsunuz. Size ne bundan?
Destek olmayıp üstüne bir de köstek oluyorsunuz.
Bir siz sevgi dolu merhametli annesiniz (ki daha ortada çocuk bile yok) ama çalışan ve buna zorunda olan bütün kadınların maneviyatı eksik öyle mi?
Burada kaç konu açıldı hamileyken boşanmak zorunda kalan, baba evine geri dönen kadınlarla ilgili. Onlara ne tavsiye edersiniz maneviyatı yüksek kişi olarak? "otur kendin bak" mı? Eee sonra nasıl aç kalmayacaklar bu insanlar?
Ben maddi açıdan eşimin sırtına binecek biri değilim diye maneviyatım eksik öyle mi? Bir de kadınsınız. Yazık.
Dikkat edin derim hayat çalışmadığınız yerden sormasın. Her şey iğne ipliğe kadar hesap tutmaz..
Pardon da bebegimi pztesi birakip cuma aldigimi nerden çıkardınız? nerenizle okuyorsunuz.yok siz beni anlamıyorsunuz.Ben size çok müthiş hayat şartlarım var dedim mi? Evet pazartesi sabah bırakıp cuma alan annenin maneviyatı zayıf
Ya ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.40 günlük bebeği bırakıp gitmeyi ben doğru bulmuyorum.''Bu aralar ben çok ilgilenemiyorum daha cok annem ilgileniyor ama yine de elimden geldikçe'' bu nasıl bir cümle. elinden geldiğince? Vallahi konuyu nasıl çekmişsiniz bravo size.Maddi olarak eşinin sırtına bin diyen kim.koy kenara bir süre.neyse çok farklı düşünüyoruz sizinle.
Pardon da bebegimi pztesi birakip cuma aldigimi nerden çıkardınız? nerenizle okuyorsunuz.
Keyfi ilgilenmedigimi mi zannediyorsunuz. Evet elimden geldigince, imkan buldukca, sartlarim el verdikce.
Ayrica yorum yapan annelerin biri bile beni yargilamadi siz kim oluyorsunuz annelik hakkında ne biliyorsunuz da beni yargiliyorsunuz.Siz beni yargılayacak son kişi bile değilsiniz. Siz önce anne olun öyle yorum yapın.ve böyle büyük konuşuyorsunuz ya kendinize çok dikkat edin birgün maddiyatim, şartlar uygun iyi der hamile kalırsınız sonra maddiyatiniz tepe taklak olur bi kuru ekmege muhtac kalir sonra da mecbur olur bebeginizi birakirsiniz belki kim bilir.
Hayat planladığımız gibi gitmiyor .
Tabi bebek yapmadan önce on hazırlık yapılması gerektiğini bi siz dusunuyor bi siz biliyorsunuz. Bi akıllı sizsiniz. Başka kimsenin aklı yok. Ben de daha önce defalarca yazdım yine yazayım hamile kaldigimda şartlarım uygundu sonradan degisti. Anne olunca kimsenin anneligini yargilamamaniz gerektiğini daha iyi anlarsınız.bu gibi konularda iyice düşünmeden buyuk laflar etmemeyi öğrenirsiniz. Tıpkı konuma yorum yapan diğer anneler gibi.Ben size demedim ki pazartesi bırakıyor cuma alıyor diye.Bir hanımefendiyle genel konuşuyorduk siz tekrar okuyun isterseniz.Ben size keyfi ilgilenmiyor da demedim.Keşke bir ön hazırlık yapsaydınız 40 günlük bebeği bırakmak zorunda kalmasaydınız.Bunu düşünmek için bebek sahibi olmak gerekmiyor.Artık geçmiş zaten olan olmuş.
Tabi bebek yapmadan önce on hazırlık yapılması gerektiğini bi siz dusunuyor bi siz biliyorsunuz. Bi akıllı sizsiniz. Başka kimsenin aklı yok. Ben de daha önce defalarca yazdım yine yazayım hamile kaldigimda şartlarım uygundu sonradan degisti. Anne olunca kimsenin anneligini yargilamamaniz gerektiğini daha iyi anlarsınız.bu gibi konularda iyice düşünmeden buyuk laflar etmemeyi öğrenirsiniz. Tıpkı konuma yorum yapan diğer anneler gibi.
Bak yine bilip bilmeden konuşuyorsun. Ben ise ara verip donmedim ki. Ben sıfırdan yeni bir ise basladim.bu yüzden patronluk bu durum yok.yahu ben düzgün cevap verdikçe siz ters bir üslupla cevaplıyorsunuz. Cevap yazmayacağım size çünkü aynı açılardan bakmıyoruz.Anneliğini yargılamadım tekrar söylüyorum.40 gün geçmeden işe başlamışsın ki bu yasal değil.Maddi bir durum değil çünkü devlet sana ÜCRETLİ izin veriyor.Keşke bana bu kadar cevap yetiştireceğine patronuna yetiştirseydin 40 günlük bebek annesiz kalmasaydı.