Bebeğim beni sevmiyor mu ? :(

Ah canimmm..
Cok cok hassassin sen anlayabiliyorum.
Asla ama asla senin yerini alamaz ne annen ne de kayinvaliden. Once bunu idrak et. Alismistir yavrucak daha cok ufak.
Sakin sıkma canini

Siz bunu söylediğinizde aile içi bir kriz çıkmasıyla çok sanslisiniz

Ksyinvalidenizin olayı kişiselleştirme ihtimali vardı ama olmadığına sevindim

İlk defa bir bebeğin o kadar nadir gördüğü birini sürekli kokusunu duyduğu insanlara tercih ettiğini duyuyorum.
Anneannesine düşkün olması gerekirdi en çok.

İlk defa bir bebeğin o kadar nadir gördüğü birini sürekli kokusunu duyduğu insanlara tercih ettiğini duyuyorum.
Anneannesine düşkün olması gerekirdi en çok.
Boyle birçok bebek varmış. Konuma yorum yapan birçok annenin de başına gelmiş.

Cok normal cocuk size baglanmak icin sizle zaman gecirememis ki o donemde en onemli sey guvenli baglanma .Ama kv ornegine cok sasirdim annenize gitse boyle tepki vermezdiniz herhalde

Ben uc ay sonra ise baslamistim ise, benim de annem bakiyorudu. Benim bebegim de sadece annemde susuyordu agladigi zaman. Ben de uzuluyordum cok hatta anneme bile soyledim seni seviyor beni sevmiyor diye ama Allahtan annem beni pek takmadi Birde ben cok emziremedim calisinca memeyi reddetti zaten dogdugunda sarilik oldugu icin mama- biberona da alismisti. Aramizda bag olusmadi diye de cok uzulmustum. Simdi bile -8 aylik- bana ayri bir duskunlugu oldugunu dusunmuyorum. Ama yine de yabanci insanlarin icinde beni istiyor tek, beni takip ediyor. Ben de bunlarla teselli oluyorum. Ama emmese de baskalari da baksa (Annem calistigi icin gunduzleri babannem bakmis bana ) annesine duskun olmayan cocuk gormedim ki ben anneme taparim.

Inşallah ileride bebislerimiz de bize düşkün olur.

Ne kadar çok yorum yazan olmuş, mantıklı mantıksız...
Sevgili arkadaşım annelik bunalımı mı desem bilmiyorum ama 4 ayını yeni bitirmiş bir oğlum var ve 2 hafta önce işe başlamak zorunda kaldım,şimdi annem bakıyor oğluma.Çocuğumu annem bakana kadar hiç sallamadım ve kucakta uyutmadım.Annem bakmaya başladığından beri çocuk sallanarak uyuyor ve işin en kötü tarafı artık bende uyumuyor, dolayısıyla bunalıma girdim ve saçma evet ama annemi kıskanıyorum, çünkü oğlum benden çok ona gülüyor ve o varken benimle hiç ilgilenmiyor, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım,kendimi sadece onu besleyen biri olarak görüyorum, bunalıma girdim resmen ve seni çok iyi anlıyorum...

herkez yorum yazmis ama seni cok iyi anliyorum. düsünmesi bile icimi parcaliyor. ama positiv düsün bütün gün calisiyorsun o insanlari görünce seviniyor demekki iyi bakiyorlar ona ve mutlu. onlari görünce aglasaydi daha kötü olurdu sanirim. nasil isine konsantre olurdunki evladinin mutsuz oldugunu bilince

Benim oğlum annemlerle bir müddet yaşadık evlerimiz yakın benim aileme hatta teyzelerime çok düşkündür.
Kv ve kp pek ilgilenmezler bu sebepten pek umursamaz.
Annem gelir mesela beni bile tınlamaz bazen.
Geçen kv ler geldi ayda yolda bir onlara gelin felan dedi aradan biraz sonra benim teyzemler geldi bır seviniyor teyze hoşgeldin diye sarılıyor
Büyüyünce cocuklar daha iyi anlar daha küçük sizinki.
Kızım teyzesi bizden gittigi için kendini paralayıp yalvarıp gitme ne olur demişliği vardır ayrıca annesi dahai zannedenler oldu.
Siz her zaman yanındasınız çocuk farklı yüzleri görünce ister istemez gitmek pohpohlanmak istiyor

Maddi sikintilar mi var

Arkadas hakli yalniz.. surprize birsey diyemem aama imkanlar yeterli oldugunda cocuk sahibi olmk daha mantikli..

Annem çalışıyordu hiçbir zaman iyi bir bağ kuramadık hep mesafeliydik hala da öyleyiz hiç sevdiğimi söyleyemem hep içimde kalıyor ama bu tarif edilemez birşey. Eğer birgün çocuğum olursa çalışmam diye düşünüyorum. Küçükken çok kızardım ama şimdi anlıyorum annemde isterdi bana bakmayı ama o da bzm için çalıştı. Nasıl yapılır bilmiyorum ama annesi çalılıp annesiyle arkadas gibi olan arkadaslarım vardı özenirdim. Demekki yapılıyormuş. Siz de yapabilirsiniz.

Yapılıyor. Teyzem aynen öyle bir anne.
Bence bebekle aradaki iletisime bağlı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…