Bebeğim beni sevmiyor mu ? :(

ben de seni istemiyorum annen olmuycam git dediğimde de çok aglamisti ve bana gelmek istemisti bu olay olduğunda 3.5 - 4 aylik ti.
söyleyecek söz bulamıyorum. o 3.5-4 aylık bebek dahi sizden daha olgun.
bunları nasıl aşarım diye yoğunlaşacağınıza bide kayın valideyi kıskanmakla hatta kıskançlıktan çatlamakla meşgulsünüzya pess yani...

Astım şekerim merak etme yogunlastim ve o durum ilk ve sondu. o yüzden şu an derdim farklı. Ayrıca kv mi kiskanmıyorum.

Niye yalan soyliyim? Yani burda "dogru" söylesem ve bu "doğru"hoşunuza gitmese ne tür bir yaptırım uygulanacak ki ben bundan korkup yalan soyliyim.
yaptırım falan olmayacak, belki bizde size inanacağız ama bu sizin söylediğiniz şeyin içtenmi yoksa inanmak istediğiniz şeymi olduğunu yani doğruyu yine siz bileceksiniz. önemli olan tek şeyde bu.
bebek kayınvalidenize gidiyorsa sevinin. annenize gidiyorsa yine sevinin, başka birisine gidiyorsa yine sevinin. bunlar sevgidir ve sevgi her sorunu çözer. özellikle konu bir bebek ise.
saçma düşünceleri atın kafanızdan ve bebeğinize yoğunlaşın.
Allah yardımcınız olsun.

Vallahi de hissederdim. Zira beni asil üzen bana kendimi kötü hissettiren iyi anne olamadım mi endişesi.
Bu soruyu hani KV karşı hissettiğiniz olumsuz bir duygudan dolayı mı böyle diye merak ettim
Kötü annelik neye göre kime göre?
Bana göre herkesin annelik anlayışı farklıdır
Ben hamileliğim boyunca ne bir fincan kahve nede bir bardak kola içtim veya daha sayamadığım bir çok şeye dikkat ettim
Ama arkadaşım da hamile o bunların hiç birine dikkat etmedi
Haa ben bu durumda iyi anne miyim yada o kötü annemi bu kişisel yoruma açık bir mevzu
Seninde anladigim kadarıyla vicdanını rahatsız eden durumlar var onlarda titiz olursan bebeğinin babaanne ye gitmesi seni bu hayli uzmez

Canım herkesten çokkkk seni seviyor, seni de hiç kimseye değişmeyecek.
Benim yeğenim var. Oturur akşama kadar bir çocuk gibi oyun oynardım onunla. Beni gördüğünde anne baba hak getire. Bize geldiğinde ağlardı, ben burada kalacağım diye
Şimdi büyüdü aklı kesiyor yine beni de seviyor ama anne ve baba herkesten önce geliyor.

Yaa kıyamam. Sevmez mi çok seviyordur. Demek ki babaanneyi de seviyor. Acaba babaanne yumuş yumuş bir kucağa mı sahip

4 aylık bebek mi annen olmıycam dediğinizde ağladı. Acaba biraz paranoya yapmış olabilirmisiniz söylediğini çok mümkün görünmüyor çünkü.

Anneler yargılamıyor cünkü olaylara daha mantıklı yaklaşıyor çocuğu olunca muhakeme yeteneği dahil anlayış sabir merhamet hepsiyle beraber yaklaşıyor olaylara. Her annenin bir sınavı oluyor hepsi birbirini anlıyor çünkü çocuk sahibi olmak ortak noktamız bir kelimeyle anlatmaya bile gerek yok herkes birbirini konuşmadan anlayabiliyor

Çalışmak zorunda olduğunuz için siz böyle hissediyor olabilir misiniz? Bebisiniz eminim sizi çok seviyor, onlar için koşullar yok. Annem benimle az vakit geçirdi daha az seveyim diye düşünemez ki yavrucaklar.
Benim kuzum babaannesini ilk gördüğünde 3 günlüktü diğer görüşünde ise 5 aylık fakat onunla o kadar mutluydu ki hepimiz şaşırdık. Bebekler sevgiyi hissederler.
Siz çalıştığınız için suçlamayın kendinizi, onun geleceği için tüm çabanız.

Canim sakın sikma canını benim kizimda 1 yaşındayken başladı bu sekilde davranmaya ben calismadigim halde düşün babanneyi gordumu yuzume bakmazdi onunla kalmak isterdi cok yiprattim bu süreçte kendimi beni sevmiyo diye hatta kızıma icten içe kizmistim beni neden sevmiyo diye ama ona asla yansitmadim bunu simdi 5 yasinda farkli sehirlerde oturuyoruz babannesi bazen diyo kal 2 gün bizimle asla kalmiyo annemi birakamam ozlerim diyo tabiki onuda seviyo ama annenin yerini kimse asla dolduramaz bunu asla unutma ve sakin kendini yipratma ben kendime kiziyorum suan en guzel caglarini kendime kizarak zehir ederek gecirmisim sende bosver akli erince illaki duzene girecektir sen onun icin cok ozelsin onun annesisin senin yerini kimse dolduramaz

Takmayin daha anlayabilecek bi yasta degil calismak zorundaysaniz yaoicak birsey yok sonucta oglunuz icin calisiorsunuz zamaniniz oldukca oglunuzla vakit gecirin birakin babaannesini sevsin arada gordugu icin ozluyordur belki

Dusundugunuz gibi kurdugunuz o cumleleri anlayacak ir yasta degil oncelikle. Cocugunuzun size alisik olmamasiyla alakasi olsa arada bir gordugu babannenin kucagina gitmek yerine hergun ona bakan annaneye giderdi. O arada bir gorustugu ve sadece oyun oynamak icin, onu sevmek icin ilgilenen kisiye gitme istegi olmasi cok normal. Ayrica kendinizi kotu hissetmeyin, evde kalan annelerin yaptigi fedakarliklar gibi calisarak siz de fedakarlik yapiyorsunuz, keyfinizden calismiyorsunuz sonucta. Bana sucluluk duygusundan dolayi paranoya yapiyorsunuz gibi geldi.

Suan sanirim duygusalligi derinden yasiyorsunuz. Daha o bebek :)) kaynvalidenizede gidecek annenizede gidecek sizi dinlemeyip dedesini bakkala bile goturecek buyudugu zaman . Bunlara alisin bunun sevgiyle alakasi yok canim benim.

Her bebek annesini çok sever cnm sıkma canını.o öyle bazı dönemler oluyor bebeklerde ben sürekli yanındaydım oğlum kv görümcem kucağından bana gelmiyordu hatta onlar anasını bir emmek için seviyor diyorlardı nasıl moralim bozulurfu.cocuklukmus diyorum şimdi oğlumun biraz aklı yetti hiç kimseyi gormedi. Resmen emin ol sennkide öyle olur.ama çok üzülüyor insan gerçekten anlıyorum sizi

Hayır gerçekten o anki tepkisini görseniz böyle demezdiniz. Kvdemin kucağına verip o sözü söylediğimde bana bakip daha cok ağlamaya başlamıştı ancak kucagima alınca sakinlesip uyuyakalmisti.
Anlamistir benceee.. :/ cunku 6aylikken baya baya anliyorsa bebeklee bunun bi gecmisi olmali 3 4aylikken basliyordurlar anlamaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…