- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Ah canimmm..Merhaba 7.5 aylik bebegim var. Bebegimin kırkı çıkmadan ise başlamak zorunda kaldım. Bebeğime annem bakti. Bazen dönem dönem uzun sureli evde olduğum zamanlar oldu o zaman ben baktım. Bu aralar ben çok ilgilenemiyorum daha cok annem ilgileniyor ama yine de elimden geldikçe yavrumu yikiyorum, mamasini yediriyorum, seviyorum, oyunlar oynuyorum. Konu su ki bu süreçte kvdem sadece haftada bir sevmeye geldi ancak bebegim o ne zaman gelse onun kucağına gitmek istiyor ne annemi ne beni istiyor. Hatta bi defasında ben kucagima alınca çığlıklar atmaya başladı kvdemin kucağına gitmek için öne atıldı. Çok üzüldüm ve sinirlendim ben de seni istemiyorum annen olmuycam git dediğimde de çok aglamisti ve bana gelmek istemisti bu olay olduğunda 3.5 - 4 aylik ti. Sonra pişman oldum hemen kucagima alıp sarildim sakinlestirdim. yaptığım çok yanlıştı biliyorum. Ondan sonraki süreçte yine hep kvdem her geldiginde onu ister benim suratıma bakmaz. kucagima alsam gozu hep onda. Sanırım iyi bir anne değilim ve oglum beni sevmiyorcok uzuluyorumm.
Sanırım aramızda güvenli baglanma denen şey de oluşmadı
Cok cok hassassin sen anlayabiliyorum.
Asla ama asla senin yerini alamaz ne annen ne de kayinvaliden. Once bunu idrak et. Alismistir yavrucak daha cok ufak.
Sakin sıkma canini