Bebeğe isim

Öyle demiyorum diyorum ki şu cümleyi sen yazmışsın

"Eşim hem kıyafetimin şıklığından hem dün ki tartışmamızdan oraya neden geldiğimi çoktan anlamıştı tabi.. ''

Eşin oraya rojda için gittiğini anladı, bu seni eşine karşı ne kadar küçük düşürmüş farkında değil misin diyorum?

Rojda kurtce bi isimdir

Oglusumubekliyorum bak canım eşe gözdağı değil mesele, kıza kendini göstermek
Aslında hepsi ilişkili.tabi eşi kenara koyup sadece kıza gittiyse yanlış.ama çıkışta eşine kızmayı sürdürmüş görünüyor. Bende olsam giderdim hemen ertesi günü ben burdayım demek için. Ama detayıni hiç düşünmemistim. Şuan kafam karışık Umarim başıma gelmez

İma yapmadım. Üç kez sordum aynı şeyi. Yazım şekliniz hakkında da tek kelime etmedim ben. Konuları böyle açan biri ne yazmıştır merak ettim sadece. Nasıl istiyorsanız öyle düşünün.

Ve evet, bence karşımda çocuk var.

+100 puan:))
Haydi çok kafa karistirmak istemiyorum açıklayacağım bunu..orada ki şahıs bir arkadasti..
Aynen dediğin gibi csnim benim hayatım koca ve kocanın etrafındakilerin etrafında dönmüyor..
Ayyy yine karışık yazdim:))

Oraya sık sık eşleri gelip ziyaret edebiliyor. Bayan erkek.. Çok kasıntı bir firma değil bu konuda. Eşi geliyor, eşiyle çıkıp yemek yiyorlar mesela

Esinin yeni basladigi, ilk kez gordugun bir calisma ortami degil miydi burasi..
Esim 8 yildir ayni firmada calisiyor
Esleri gidiyor mu, yemege cikiyorlar mi
Hic bir fikrim yok :)

elvanelvan88 kim karistirdi ortaligi, kib leyelim banlasinlar

Onu anladım ve evet diyorum ama benim biraz delice hallerim var eşim de bilir bunu. Benim düzelttiğim yer bu değil. Eşimin bana kızmasının sebebi kendimi göstermeye gitmiş olmam değil. Orada erkeklerin arasına girmiş olmam

Sanirim calismiyorsunuz veya ozel sektor tecrubeniz yok.
Kamuyu bilmem ama ozel sektorde ve acik ofiste calisirken herhangi birinin esinin giyinip suslenip puslenip sirkete gelerek ask hikayelerini anlatmasi kadar sacma durum azdir. Benim is yerime bir is arkadasimin esi bu sekilde gelip bir de calisanlardan birine "bir sey mi diyecektiniz" uslubunda konusursa ben o kadini son derece sakil bulurum. Bu da disaridan bakan biri olarak benim fikrimdir.

Haha komik olmuş bu..Burada kastedilen şahsın başka bir kadın yada koca olduğu ne malum?))
İlla kadın olmasi şart değil ki durum neyse ona göre tedbir almak. Aslında gerek yok biliyorum es kendi ayarlamali ama ben erkeklerin algilarinin geç olduğuna inananlardanim. Hani derler ya ayrılınca kadin başta üzülür sonra atlatir erkek sonradan anlar yıkılır diye

Ne alaka yahu :) Yeni tanıştığı birinin ismi hoşuna gitmiş ,çocuğuna koymak istemiş.Cok fazla abartmamis mısınız ?
Diyelim ki kızı çok beğendi çok etkilendi falan,bunun göstergesi doğmamış kız çocuğuna onun ismini koymak istemesi olmazdı emin olun :)
Süslenip ofise gitmekte bana çok itici geldi,kime neyi ispat etme çabası ?

Esiniz orda sizin iyi karsilayip askim falan diye sizi karsiladiysa kizda ordaysa bi sorun yok bence sadece isim begenmesi o kadar

Aman birakin Allahinizi severseniz. Fikirler catistigi an profil desip acik arayan biriyle ne kadar ne tartisilir ki :)

Tedbir almak başka birşey,tanımadığın insanlara nispet yapmaya çalışmak başka ama..
Üstelik ortada somut hiçbirşey yokken))

Liseden hala görüşmeye devam ettiğim 5 arkadaşımdan 3 ü farklı kökene sahip benden, bu tip şeyleri okuyunca kardeşime laf edilmiş gibi geriliyorum. Büyük şehirlerde durum farklıdır bilmem ama doğuda öyle değil, biz burda hepimiz kardeşiz. Hepimiz aynı saygıyı görüyoruz. Hepimiz birbirimizi seviyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…