Bb krem kullananlar deneyimlerini paylaşabilr mi?

garnier in karma-yağlı ciltler için olan bb kremi pudrasız kullanılabilir mi? parlamayı önlüyor mu? kullanan var mı?

bende la roche bb kullanıyorum, açık tonunu. güzel bi nemlendirici, cilt tonumu da eşitliyo, parlama sorunu için pudrayla kullanıyorum ve yüzümü sildiğimde filan çıkıyo

missha nın ürünlerine sorunsuz ulaşabilen var mı?
ben "bb cream no: 13" ü satın almak istiyorum ama türkiye'deki satıcılar biraz pahalı satıyo, sahte olmayan ve elime ulaşması garanti olan bi kaynak arıyorum, yardımcı olabilecek olan var mı?

Missha Türkiye sayfası var, oradan temin edebilirsin.

Maybelline'nin Bb kremini kullanıyorum çok hoşuma gitti,kesinlikle fondotenden daha etkili bir şey.Yüzümde maske var gibi durmuyor,ten rengime dönüyor tüm cildim.Kızarmış sivilcelerim bile ten renginde gözüküyor.Tavsiye ederim.

Bu arada üzerine bence pudra sürün,yoksa ciltte parlama yapabilir.

Son düzenleme:
merhaba bayanlar. bir sorum var belki cevabı vardır sayfalar arasında ama baktım göremedim. şimdi bu bb krem ile renkli nemlendirici aynı şey mi farklı şey mi? Allahını seven beni bi aydınlatsın kime sorduysam cevap alamadım. "renkli nemlendirici" sadece adı gibi masum sadece nemlendirici mi? yoksa makyaj içeriği var mı? açıkçası cildimde problem yok, leke, sivilce..(acnegen kullanmıştım) günlük bir şey sürmüyorum zaten sadece allık sürüp çıkıyorum ama özel günlerde illa ki bir şey sürmek gerek ben de mümkünse fondöten yerine en hafifinden istiyorum

» soru: BB krem ile renkli nemlendirici arasında ne fark var? BOYA KÜPÜ

yasenya bende çok takılmıştım bu konuya zamanında yaptığım araştırma bana aynı şey olduğunu gösterdi...umarım burdan alacağımız cevaplarda bu sonucumu kanıtlar nitelikte olur...
benim de ilgimi acnegen kullandığın çekti....ufakta olsa çene bölgemde sviilcelerim var ve artık yaşım oldu 27 bıktım onlardan. bu acnegen ii gelir mi ne dersin?

Kullanmakta geciktiğimi düşündüğüm bir ürün.

Hem makyaj için olup hemde nemlendirici olması ayrıca güzel :124::103:

dün mesajınızı okudum benim cilt tipimde hassas ve kuru sizin gibi yanaklardaki kırmızı pembelikler hoşuma gtmiyo hangi ürünü önerirsiniz ve nerden bulabilirim

merhaba canım. yeni gördüm kusura bakma. ben acnegen kullandım. 27 yaşındayım ve 1 yıl önce kurtuldum sivilcelerimden. lütfen ama lütfen kozmetik kullanıp da cildi yorma. direk doktora git. bu yaşa kadar geçmediği için aynı ilacı verir diye düşünüyorum çünkü yapısal bir olay. ben gittim, yine de ilk ay kremle deneyelim dedi. ilk 2 hafta çok güzel sonuç aldık ama sonra krem de yetersiz geldi yüzeysel çünkü. acnegeni 6 ay kullandım ve inan herşey değişti. aynaya bakınca mutlu oluyorum. kapatıcam diye sabahın köründe milimetrik hesaplar yapmak zorunda kalmıyorum. 6 ayı da sakın gözünde büyütme. ilacı iç ve unut. benim sadece dudaklarım kurudu bu kadar. son iki ay vücudum çok kurudu nemlendirici sürdüm gitti ki normalde sürmezdim. yani başa çıkılamayacak bir durum yaşamadım. sonuç artık sadece allık kullanıyorum :) darısı başına.

bu arada niveanın bb sini aldım bulunsun diye. bir kere denedim, başarılı, doğal. ama o bile gözüme fazla geldi. anca düğün dernek olursa sürülecek galiba :)

kızlar tiara bb krem kullanan varmı çok güzel diye bi laf dönüyo ama googleda araştırınca sadece bir kişinin yorumu çıkıyor oda satış yapılan bir siteyi tavsiye ediyor reklam olabilir oyüzden kullanan ve memnun kalan varsa yazabilirmi lütfen

Kızlar ben La Roche Posay'ın light olanını kullanıyorum ve eğer cildiniz yağlı değilse deneyebilirsiniz. Missha çok gri duruyor ama bu doğal bir renk gerçekten.

Son düzenleme:
slmlar bende çok bb krem aldım kullandım. önce watsonsdan pure beauty bb krem aldım hem jasmin water hemde soothing aldım ikiside sivilce yaptı.. araştırma yaparken missha yı gördüm. büyüsüne kapılıp getirttim sanırım cildime yaramadı vve sivilce çıkardı üstlik hiç kapatmadı daha mat ve solgun bir cildim oldu beyaz tenliyim 21 numarası koyu geldi bana.. en sonunda balm shelter aldım.. ve çok memnun kaldım hiç sivilce yapmadı. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. indirimdeyken 2 tane almadığım için çok pişmanım.. benm bb krem yolculuğum bu kadar sürdü umarım faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…