Yaklaşık bir aydır bb cream kullanıyorum. Düne kadar Missha 21 numarayı kullandım. Severek kullandım. Dün yeni aldığım bb cream ler geldi. Daha da gelecekler car.
Yeni aldıklarım Skin79 markası. 2 büyük boy ve 5 ml lik çanta boyu geldi. Bu arada Misshanın yanında gelen Baviphatı da kullandım yavaş yavaş deneyimlerimi aktarırım. Dün ilk olarak pembe renkliyi kullandım. Kapatıcılığı beğenmedim ama terlediğim halde yüzümü sildiğimde sadece kendi terimi silmiş olmak güzeldi. Elime kesinlikle bulaşmıyor.
Akşama bir arkadaşımın elma yanaklı demesine sinirlenip Skin79 Intense Classic olanını denedim. Kapatıcılığı harika. Bugün tekrar kullanacağım.
Cildim kuruya yakın ve hassas. 2 ay öncesine kadar yüzüme bir şey sürmüş insan değildim. Ama herkes hasta mısın deyince ve yüzüm daha da kuruyup pul pul olunca yüzümle ilgilenmeye başladım.
Nemlendiricimi buldum. Yüzümdeki kılcal damar sorununu ve kırmızılıığı engelleyecek çözümleri uygulamaya başladım.
Yüzümün kırmızılığı ve hasasiyeti dışında bir sorunu yok. O yüzden kapatıcılığı iyi diyorum. Doğal duruyor ve kesinlikle allerji yapmıyor! Tanıdığım 55-60 yaşındaki bir bayana denedik. Yüzüm çok hassas deyip durdu. Ertesi güne bana da alalım mı diye geldi.
Başlangıç için herkesin bildiği Missha iyi. 2 hatta 3 tonu var diğer markalarda genelde tek ton. Baviphatta tek ton ama yağlı ve kuru ciltler diye çeşitleri var. Skin79 tek ton ama herkese uyar gibi. Vee çoğu markanın en az 5-6 çeşidi var. Yabancı forumları da takip ediyorum.