• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bb krem kullananlar deneyimlerini paylaşabilr mi?

watsonsda satılanlar nasıl acaba

2 çeşidi var,
mor olan jasmine water bb ; daha açık renk ve daha yumuşak bir ürün koruma faktörlü
mavi olan shooting bb; daha koyu ton ve daha yoğun kıvamlı koruma faktörü yok...

Jasmine water gündüz shooting bb gece kullanılabilir...

Ben iksinide beğendim...

ben watsondakini denedim ama herkes misshayı çok met ettiği için merak ediyordum az önce sipariş ettim 30 tlye aldım 50ml bakalım umarım misshadanda memnun kalırım merakla kargoyu bekliorum

ayrıca bir firma site açmış satıyor ama fiyatlar çok fazla geldi bana çok uçmuşlar bu satıcıdan memnun kalırsam ve misshadan dewamlı almayı düşünüyorum

Bende de missha bb cream var. Cildi gerçekten parlatıyor ve yumuşak yapıyor. Fondöten gibi topaklanmıyor uzun vadede kullanılırsa ciltteki izleri de geçirme özelliği varmış. Ama benim cildim mi çok sorunlu bilmiyorum bb cream krem olduğu için sonuçta iyi mi temizleyemiyorum nedir çok kullandığım zaman sivilceleri arttırıyo bayağı.

Arkadaşlar ben de pure beautynin mor olan jasmin kremini kullanıyorum. Karma bir cildim var. Cilt temizleyicimi kullanıp bu kremi yüzüme uyguladığımda renk tonum baya bi dengeleniyo. Ayrıca burnum ve alnımın üstünden hafifçe pastel pudramdan geçince hem doğal hem de parlamasız bi görüntü elde ediyorum. Ama havalar daha da sıcaklayınca çok kullanışlı olmayabilir.

Arkadaşlar ben de pure beautynin mor olan jasmin kremini kullanıyorum. Karma bir cildim var. Cilt temizleyicimi kullanıp bu kremi yüzüme uyguladığımda renk tonum baya bi dengeleniyo. Ayrıca burnum ve alnımın üstünden hafifçe pastel pudramdan geçince hem doğal hem de parlamasız bi görüntü elde ediyorum. Ama havalar daha da sıcaklayınca çok kullanışlı olmayabilir.

ben de jasmine water aldım,gayet başarılı, missha da alacağım bakalım malum siteden.. yaz için,hem spfli nemlendirici hem de fondöten kadar ağır değil,hem renk tonunu ayarlıyor daha ne olsun..

benim de cildim karma, sen hangi pudrayı sürüyorsun üstüne parlamayı önlemek için?pastel derken pastel markası mı yoksa yine pure beauty'nin pudrası mı?tester'ı yoktu göremedim pudrasının rengini de merak ettim eğer oysa..

Son düzenleme:
size daha önce gittigidiyor'daki nursah nickname'li satıcıdan sahtesini alıp kullanmayıp attığım missha creamden bahsetmiştim. daha sonra pure beauty cream'den aldım mavi ufak olan. sürdüğümden beridir herkes bana sen ne yiyosun yahu ne içiyosun bu güzellik nerden geliyor gibi sorular alıyorum =) tabi kimseye söylemiyorum işin sırrını. bu arada esmerim tenimi açıyor ama daha hoş duruyor nurlu gibi :) kimse anlamıyor makyaj olduğunu. ama 1 haftadır kullanmıyorum :( çünkü çok sivilce yaptı bende yanaklarımda çıkmazdı normalde sivilcelerim arttı yarın kullancam sanırım dayanamayıp. okulum tatile girsin dinlendircem cildimi. bu arada ben gözaltlarıma da sürüyorum üstünde göz çevresinden uzzak tutun yazmasına rağmen ve gülünce ortaya çıkan kırışıklıklarım belirginleşti ya. şuanda geçti ama sürmemek gerekiyormuş gözaltlarına. ama sürünce çoook daha hoş duruyo.

bb mi kullanma fırsatım bugün oldu nihayet:1: ten rengim beyaz olduğu halde gayet güzel uyum sağladık tek tedirginliğim renk uyumuydu hafif sedefli bir aydınlanma sağladı fondoten gibi ağırlık hissetmiyorum şimdilik güzel:16:

Watsons Jasmine bb krem kullanıyorum aydır sanırım pek de seviyorum cildimde çok sorun yok kapatıcılığı yetiyor bana maske gibi de durmuyor, cildin çok güzel ne sürdün diye soran da çok oluyor tanıdığım tanımadığım bir sürü insana adını yazıp veriyorum :1:
herkes çok açık renk olduğundan şikayetçi ama bence biraz daha açık renk olabilirdi :42:

ben de bugün spf li pure beauty bb cream aldım aslında çalışan kıza göz altlarıma da kullanacağımı söyledim kız hiçbir şey demedi eve gelince farkettim göz altlarına sürülmezmiş neyse dedim artık orda tester da kullandığım için hoşuma gitmişti arkasını çok okumadan aldım:31: cildimde birkaç yeri kapattım güzel gibi bakalım daha önce böyle bir ürün hiç kullanmamıştım cildime birşey sürmem de kötü bir şey olmaz umarım...
bu marka için 3 al 2 öde var watsonslarda haberiniz olsun

bende onları kullandım ama ben garnıerınkını daha cok beyendım doa bb krem cıakrmıs jamın bb kremın renk tonu yok ve cok beyaz yapıyor cıldı garnıerınkı kınde renk tonu var bıde cok guzel bı krem annele rgununde 8 tl ye ınmıstı hemen aldım keısnlıkle onerırırım

hadi yaaa ben de garnier fikriyle gitmiştim ama bunu görünce bir de kore markası (neticede ilk onlarda çıktı) olunca bunu aldım neyse bakalım bu bitsin beğenmezsem garnier alırım 8 de iyiymiş faktoriyeli az dedi kız ondan da tercih etmedimdi

ben watsondakini denedim ama herkes misshayı çok met ettiği için merak ediyordum az önce sipariş ettim 30 tlye aldım 50ml bakalım umarım misshadanda memnun kalırım merakla kargoyu bekliorum

ben de bugün aldım watsons nun markasını aldım. ama bana koyu ton geldi yüzüme göre. pek beğenmedim. ganier inkini alacaktım ama koruma faktörü düşük olduğu için satıcı kız yanılttı beni 2 kutu aldım bide kampanya varmış da. aslında missha aradım çok bulamadım sen nereden aldın bana özelden mesaj atarmısın?bi de fiyatı çok uygun. kozmetik için gümrük yasağı kalktı mı

mesajın için çok teşekkür ediyorum hala özelden mesaj atamıyorum buradan yazıyorum. malum sitede zannediyorum tek satıcı var senin aldığın kişidir. ama sen yine de nick name ini bana gönderirsen sevinirim kullandığında memnuniyetini de yazabilir misin ben 1 2 hafta sonra sipariş vereceğim şimdiden teşekkür ederim

dün watsonsa gittim bb kremi denemek için orda denedim bana pek farklı gelmedi benim zaten cildim pek sorunlu değil ama çok bi değişim olmadı forumlarda çok okuyorum herkes çok memnun acaba benmi anlamadım

fondoten değil neticede ama aydınlatıp cilt tonunu dengeliyor en önemli kısmı ise 30 faktör güneş koruyuculuğu:34:
ben çok memnunum:17:

ben de missha ya da skin79 kullanmak istiyorum ama herkes farklı bir şey söylüyor, kimisi renkleri çok beyaz diyor, kimisi koyu geldi diyor ben de karar veremedim bir türlü ve nerden alacağımı da bilmiyorum ebayden alacaktım ama yurt dışı alımları da yasaklandı diyorlar ne yapacağım bilemedim

kızlar merhaba , bu bb krem fondoten görevinimi görüyor ? yani bildiğimiz kimyasal kapatıcılardan mı ? yoksa onarıcı bi krem mi ?? eğer fondotense hiç paramı çarçur etmeyim.

kızlar merhaba , bu bb krem fondoten görevinimi görüyor ? yani bildiğimiz kimyasal kapatıcılardan mı ? yoksa onarıcı bi krem mi ?? eğer fondotense hiç paramı çarçur etmeyim.

Jasmine bildiğim kadarıyla onarıcılık iddiasında değil missha gibi, 30 faktör koruyuculuğu bile yeter hem fondoten hem koruyucu:34:
Missha da ne derece vaat yerine getiriyor acaba:44:

fondoten gibi değil ama biraz cıvık bişey, küçük bir miktar aldım ama yüzüme yedirmem zor oldu.. Çok beğenmedim ben, bi daha almam..

Back