ya kızlar benim de yanaklarım kırmızıdır özellikle soğuk havada sıcak havada kızarırım yani,
normalde beyaz tenliyim ama kılcal damarlarım derime yakınmış cildiyeye gittim öyle dedi doktor.
lazer tek çözüm dedi kalıcı bi değişiklik için, uğraşmak istemedim kaldı öyle.
bu bb kremlerden hangi marka hangi ton bana uygun sizce?
Mesaj sayım 100 e ulaşmadığı için özelden cevap veremedim
(
Yine de yazdıklarımı kopyaladım buradan paylaşayım.
Bu aralar kullandığım bb krem yok maalesef
Bir ara ebay den alacağım. Şehir değişikliği yüzünden erteleyip duruyorum. Skin79 intense classic balm en mennun kaldığım bb kremdi. İkinci olarak Missha. Tr de satılanlardan sadece 2 tanesini denedim. Garnier iğrenç diyeyim gram kapatıcılık yok,watsondan aldığım ise beklentilerimi karşılamadı. O yüzden ister istemez fondöten kullanmaya başladım.
Yüzdeki kılcal damar sorunu ise Acne Rosacea ( Akne Roza ) cilt hastalığından kaynaklanıyor en azından benim için. Doktorun verdiği ilaçlar fayda etmedi. Bu aralar yüzümle ilgilenemsem de daha iyi. Ama doğal ürünleri tavsiye ederim. Sudokrem tavsiye ediliyor. At kestanesi özü içerenler de fayda sağlayabilir. Gül ve lavanta suları tonik olarak kullanılabilir. Piyasada satılan kremlerin % 90 ı kimyasal ve hassas ciltlere yaramıyor
Bir de beslenmeye bağlı cildin iyileşmesi. Bağırsakların florası yüzü etkiliyor. Bir de güneşten korunmak lazım.
Kısacası her konuda doğallığa dikkat etmek lazım hazır gıdalar ve kimyasal kremlerle haşır neşir olduğumuz sürece kırmızı suratla dolaşmamız normal
((
Aklıma gelen bilgileri paylaşmaya devam ederim
Bu arada lazeri tavsiye etmem. Pek iyi yorumlar duymadığım gibi riskli bir işlem. Geriye dönüşü yok gibi. Eğer rosacea yoksa sorun sadece kılcal damarlarsa at kestanesini deneyebilirsin ama aktarlarda satılana ne kadar güvenebilirsin bilemem: Mevsimi geldiğim kendin zeytinyağlı karışım hazırlayıp yüzüne sürebilirsin. Varisler için tavsiye ediilen ürünleri de deneyebilirsin.
Son zamanlarda benim kızarıklıklarım azalmış durumda ama buna neyin fayda ettiğini inan bilemiyorum.
Özelden cevap veremediklerim unuttuklarım varsa affola
Gereksiz mesaj yazmak istemediğimden 100 mesaj kotasını geçemiyorum.