- Konu Sahibi missmickey
bence de bb krem süper bi icat :) garnier açık tonu kullanıyorum çok memnunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikisi de çok güzel, özellikle avon solutions BB kremin kokusu çok hoş. Ben de herhangi bir alerji sivilcelenme vb olmadı. Tavsiye ederim
okuduklarıma göre diğer bb ürünlerinin fiyatı oldukça yüksek avonda ise 10 tl şu anda acaba bu yüze yan etki yapar mı açıkcası bu kadar uyygun olması beni tereddüte sokuyo ?
avonun bakım ve makyaj ürünleri bana alerji yapıyo üstelik kendimde avon satmama rağmen parfümleri haricinde hiç bişeyi kullanamıyorum
bir süredir araştırıyorum missha almaya karar verdim. gg'da baya tuzlu ama başka yerde de kalmamış bulamadım 21 numarayı. bi aksilik olmaz da alırsam, kullandığımda düşüncelerimi yazarım. bir bu kalmıştı kafayı takmadık kadınların işi çok zor çoook
bb cream de tek marka ve ilk marka missha dır kızlar....üzerine kesinlikle tanımam... tam bir missha hastası olduğum için eşim seulden epey fazla getirmiş şu an için ihtiyaç fazlası ...missha shiny isteyen olursa irtibata geçsin benimle 20 ml...aldığım fiyata
Arkadaşlar ben kullanıyorum Farmasi'nin BB kremini aldım kesinlikle öneriyorum kapatıcı etkisi var ama fondöten gibi ağırlık da yapmıyor üstelik yukardaki yazıldığı etkilere de sahip öneririm :))