- Konu Sahibi missmickey
-
peki senden rcam beyaz tenli biri olarak benim hangi numarayı almamı önerirsin birde nasıl aldın bana yardımcı olurmusun bu konuda.senin yorumun beni çok etkiledi. missha ya ısınmamı sağladın bi anlamda :)
sahibinden sitesinden aldım çokda memnunum hatta bitmek üzere tekrar siparş edicem
ben misshashoptan aldım cnm ıkı gunde geldi ben internet alışverişine hiç sıcak bakmazdım bu ilk alışverişim oldu gayette memnun kaldım. ama 20 ml lik aldım denemek için suan memnun kaldım bıterse 50 ml liği aalcam :) oncelikle yuzune krem surmussun hissi veriyo oyle akmıyo bulasmıyo yumusacık oluyo yuzum.yalnız benım cildim biraz kuru o yuzden surmeden once bi nemlendirici suruyorum yuzume. beyazlar genelde 21 tercih ediyo . sanada uygun olur umarım memnun kalırsın[/B]
bu arada ben baya arastırdım cnm videolara falan baktım cildime en uygun olanına o şekılde karar verdim. sende bu şekilde yap bircok blog ta incelemesi var zaten o şekilde rengine karar verirsin kapatıcılıgınıda gormus olursun
sana bu yazdığım sırada bloglarda araşatırma içerisindeydim.saolsun bi bayan var videoları ile eşlik edio bize ondada gördüm denicem bakalım bende hemen yazarım yorumlarımı teşekküer ederim sanada marbles:)
ya kızlar benim de yanaklarım kırmızıdır özellikle soğuk havada sıcak havada kızarırım yani,
normalde beyaz tenliyim ama kılcal damarlarım derime yakınmış cildiyeye gittim öyle dedi doktor.
lazer tek çözüm dedi kalıcı bi değişiklik için, uğraşmak istemedim kaldı öyle.
bu bb kremlerden hangi marka hangi ton bana uygun sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?