- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Ben inanmadım ortada bir şey yokken kp in böyle davrandığına.Düğün arefesinde falan konu sahibi ve ailesiyle ilgili bir durum oldu belki ya da adam evlenmelerini istemiyordu bunu da söylemiştir zaten eğer öyleyse.Benim anlamadiğim 1 senelik evlisiniz, eşiniz ya da kayınvalideniz ile hiç konuşmadıniz mi babam niye böyle bana karşı ben ne yaptim güceniyorum vs diye. Oradan buradan duyma ile olmaz ki..
Büyük bir kavgam yok diyorsunuz, ailemi beğenmedi diyosunuz ama hep fısıltı. Somut bir şey yok. Adamla bile konuşabilirsin yani müsaitsen konuşmk istiyorum diye. Hamilesin ne yapacak sana hakaret mi edecek. Çok yeni evlisiniz, bebeginiz olacak ister istemez içlş dışlı olacaksınız daha fazla. Böyle her şeye kurularak bir ömür geçmez. Bence eşinle ve kayınpederinle oturup konuşmalısın. Belki fark etmediğin bir hata yapmışsındir, yol yakınken barışırsın.
kurbanınız kabul olsun ama böyle kesmekten, bayramjn zehir olmasindan ise mutlu huzurlu bi ortamı tercih ederim.
Evine gidip bir güzel kp dograttiktan sonra eti ağzına lafı vermiş oluyorsunuz ..madem karişmasını istemiyorsunuz kendi evinizde parçalayıp dagiticaktiz eti .Kimseyle küs değilim. Kayınpederim beni istemiyor ve bunu her fırsatta belli ediyor. Kurbana gelince kimse ona nereye verelim diye sormadı biz zaten muhtara sorup dağıtacaktık. Kendisi eşime sormuş ve şunlara ver demiş. Hakkı var mı gerçekten? Kendi kestiği kurbanı özgürce dağıtabilir. Bizim kestiğimize neden karışıyor?
Kendimi doğru ifade edemedim mi acaba? Birincisi kendi babam asla müdahale etmez, konuda da belirttim bunu. İkincisi muhtara sorduk vereceğimiz yerler belliydi. Üçüncüsü evet eşimin tutumu yanlış zaten konu o yüzden buralara geldi. Ki bende eşime karşı ne yapmalıyım diye sordum konu açma sebebim de buydu. Ve evet kayınpederimden artık nefret ettiğim için işime karışmasını istemiyorum orayı da doğru anlamışsınız.
Kimseyle küs değilim. Kayınpederim beni istemiyor ve bunu her fırsatta belli ediyor. Kurbana gelince kimse ona nereye verelim diye sormadı biz zaten muhtara sorup dağıtacaktık. Kendisi eşime sormuş ve şunlara ver demiş. Hakkı var mı gerçekten? Kendi kestiği kurbanı özgürce dağıtabilir. Bizim kestiğimize neden karışıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?