Sizin kadar yüce gönüllü değilim demek ki. Herkes aynı olmak zorunda da değil.Evet evliyim. Altı sene boyunca iyi kötü bı çok şey bende yaşadım. Ama uzatıp kin besleyip kimseden nefret etmedim. Bide herşeyin yeri zamanı var. Size başka bı konu da karışmamış bu hayır meselesi hiç takilmamaniz lazımdi bu tarz şeylere.. çok fazlasiyla abartmissiniz aşırı enaniyetli birisiniz hâlâ kabul etmiyosunuz yaptıklarınızın yanlış olduğunu.
Evet yemek yaparken ben de eldiven kullanarak yaptım ama eşim istemiyor dokunmamı. Et poşetine bile dokundurtmadı dün. Ben de çok meraklı değildim ellemedim.
Aydınlatma için teşekkür ederim.Esasen eldiven ile yapılabiliyor bende o şekilde yapıyorum şu an hamile olduğum için .Toxoplazma riskinden dolayı hamileyken ete çıplak elle dokunmak sakıncalı .
Et parçalaması benim tercihim değildi. Ücretini verip kestirdiğimiz kişiye de parçalatırdım. Eşim böyle yapmış. Bilsem en başından hiç oraya götürmezdim zaten.Kayınpederden tavsiye almayacak kadar nefret et ama kurban parçalama işini ona yaptır, çok zekice
Evet gerçekten meraklıydı. Kendisi demiş getir ben parçalayıp dağıtırım diye. Ki küçük baş zaten. Ortalama 10 dk sürdü.Meraklı değilsiniz ellemediniz ,kurban etinizi kayın pederiniz yapmaya meraklı miydi acaba sordunuz mu mesela bu kismi ?Her işi onlar yapıp şuraya da pay verin demesi işinize karışmak oldu değil mi ?
Meraklı değilsiniz ellemediniz ,kurban etinizi kayın pederiniz yapmaya meraklı miydi acaba sordunuz mu mesela bu kismi ?Her işi onlar yapıp şuraya da pay verin demesi işinize karışmak oldu değil mi ?
Adam tavsiye verince hüngür hüngür aglayan siz babana parcalatmak istemiyorum diyebilirdiniz, sizde o kapasite var yani.Et parçalaması benim tercihim değildi. Ücretini verip kestirdiğimiz kişiye de parçalatırdım. Eşim böyle yapmış. Bilsem en başından hiç oraya götürmezdim zaten.
Evet gerçekten meraklıydı. Kendisi demiş getir ben parçalayıp dağıtırım diye. Ki küçük baş zaten. Ortalama 10 dk sürdü.
Hiç değil hem de.O kadar abartmışsınız o kadar abartmışsınız ki okurken ben şiştim,eşinizi düşünemiyorum iyi dayanmış tepki bile vermemiş.Evet doğru değil kurban üzerinden böyle düşünmek
Eee sevmek zorunda mı? Oğlu sevsin yeter...Benden kaynaklı olsa eşimin hiçbir yakınıyla iletişim kuramazdım diye düşünüyorum. Hepsiyle iletişim var, kayınvalidemle de onun fazla ısrarcı olmasından dolayı rahatsızlık duyduğum şeyler olsa da iletişimimiz gayet iyi. Kayınpederin huyu böyle olsa herkesle böyle olurdu. Gözlemlediğim kadarıyla insan seçiyor. İşine gelene iyi beğenmediğine böyle davranıyor. Başından beri beni ve ailemi de beğenmedi anlaşılan.
Kayınvalidemle ve eşimle konuştuğumda huyu öyle diyip duruyorlar. Ama gözlerimle de görüyorum işine gelen kişilerle nasıl güzel iletişim kurduğunu.Benim anlamadiğim 1 senelik evlisiniz, eşiniz ya da kayınvalideniz ile hiç konuşmadıniz mi babam niye böyle bana karşı ben ne yaptim güceniyorum vs diye. Oradan buradan duyma ile olmaz ki..
Büyük bir kavgam yok diyorsunuz, ailemi beğenmedi diyosunuz ama hep fısıltı. Somut bir şey yok. Adamla bile konuşabilirsin yani müsaitsen konuşmk istiyorum diye. Hamilesin ne yapacak sana hakaret mi edecek. Çok yeni evlisiniz, bebeginiz olacak ister istemez içlş dışlı olacaksınız daha fazla. Böyle her şeye kurularak bir ömür geçmez. Bence eşinle ve kayınpederinle oturup konuşmalısın. Belki fark etmediğin bir hata yapmışsındir, yol yakınken barışırsın.
kurbanınız kabul olsun ama böyle kesmekten, bayramjn zehir olmasindan ise mutlu huzurlu bi ortamı tercih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?