Bayram tatilinde kedimi emanet edecek kimseyi bulamıyorum 😔

Guvenilir bir pet oteline teslim edebilirsiniz. Bu isi ucretli yapan yerler var. Belirli bir butce ayirip, pet otel/pansiyona birakmak en mantiklisi

Haklısınız. Size de iyi yolculuklar. Umarım çok etkilenmez.

Guvenilir bir pet oteline teslim edebilirsiniz. Bu isi ucretli yapan yerler var. Belirli bir butce ayirip, pet otel/pansiyona birakmak en mantiklisi
Pet otelleri bana çok verimli gelmiyor. Daha önce mecbur kaldığım için 2 kere bıraktım 3 günlüğüne. En büyüğü 4 m2 kafes gibi birşeyde kalıyorlar. Kedi köpek sesleri de etkileyebiliyor daha doğrusu benim kedim korkuyor maalesef

Ç
Hepsini 1 gunde yemeye çalışmaz degilmi? Bazı kediler ac gözlü olur bitirene kadar yer sonrada kusarlar. Kedinizi az çok bilirsiniz yani ona göre önlemlerinizi alırsınız
Ok teşekkürler uyardığınız için. Benim kedim scottish. Bizimkilerin eklem rahatsızlığı olduğu için bebekliğinden beri kontrollü besliyorum kilo almasın diye. Haliyle midesi de küçüldü sanırım. Çok açgözlü bir kedi değil. Hepsini bir anda yemez diye tahmin ediyorum. Daha önce 3 gün evde yalnız kaldı. Arkadaşım arada kontrol ediyodu ama ben o zamanda her ihtimale karşı heryere mama koymuştum bolca. Yememişti hepsini. Umarım yine öyle olur

Çoğu yorumlarda da bahsedilmiş kediler köpek gibi değildir. Köpekler insana kediler evlerine bağlıdır. Evde kedi 5,6 gün gayet rahat yalnız kalabilir. Bolca su, mama ve tuvalet kabı ile. Ben kedimi 4 gün bırakmak zorunda kaldım ve bıraktığım gibi de buldum. Ne depresyona girmiş be zayıflamış hatta beni kapıda görünce iki sevdirdi başını döndü poposunu gitti

Çok teşekkürler. Tatili 5 güne indirip dönmeye karar verdim. Umarım sıkıntısız atlatırız

Yıldırım tarafı olsaydı gider gelir bakardım kedi annesi olarak kedilere zaafım büyük ama nilüfer malesef ki bana çok ters ama birkaç gün yalnız kalabilir arkadaşlar güzel öneriler sunmuş ilaveten ben bi yere giderken boydan camın perdesini tamamen açıp önüne yatıp dışarıyaı izleyebileceği bir alan hazırlıyorum iyi oluyor.

Çook teşekkürler çok güzel fikir. Ben de öyle yapacağım

Erkek scottish. 17 sinde çıkıp 5 gün sonra dönüyorum inşalah
Bizim kedimiz dişi kısır değil scottishler çok tatlı oluyor tekir bizim eşime bir sorayım tamam derse size yazarım Nilüferin neresinde biz merkezdeyiz kedimiz geçen kızgınlık dönemindeydi geçti kediyi görünce yine çiftleşmek ister mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…