- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.297
Haklısınız. Size de iyi yolculuklar. Umarım çok etkilenmez.Kedi oteli degilde vet pansiyonlari bana daha mantıklı geliyor. Ama nasilsa cok fazla kalmayacakmissiniz, daha önce bi kaç gün evde kaldıysa bir kaç gün fazladan da birşey olmaz. Ama hassas olduğu için bence 5. Gun evde olun mutlaka
Bende iki haftalığına ailemin yanına gidiyorum kedimle birlikte ilk defa yolculuk yapacağım şimdiden telaş yapıyorum bi atlatsaydık
Hepsini 1 gunde yemeye çalışmaz degilmi? Bazı kediler ac gözlü olur bitirene kadar yer sonrada kusarlar. Kedinizi az çok bilirsiniz yani ona göre önlemlerinizi alırsınızEv
Evet otomatik mama kabı alıcam ama yine de bir sıkıntı olur diye birçok yere mama bırakırım
Pet otelleri bana çok verimli gelmiyor. Daha önce mecbur kaldığım için 2 kere bıraktım 3 günlüğüne. En büyüğü 4 m2 kafes gibi birşeyde kalıyorlar. Kedi köpek sesleri de etkileyebiliyor daha doğrusu benim kedim korkuyor maalesefGuvenilir bir pet oteline teslim edebilirsiniz. Bu isi ucretli yapan yerler var. Belirli bir butce ayirip, pet otel/pansiyona birakmak en mantiklisi
Ok teşekkürler uyardığınız için. Benim kedim scottish. Bizimkilerin eklem rahatsızlığı olduğu için bebekliğinden beri kontrollü besliyorum kilo almasın diye. Haliyle midesi de küçüldü sanırım. Çok açgözlü bir kedi değil. Hepsini bir anda yemez diye tahmin ediyorum. Daha önce 3 gün evde yalnız kaldı. Arkadaşım arada kontrol ediyodu ama ben o zamanda her ihtimale karşı heryere mama koymuştum bolca. Yememişti hepsini. Umarım yine öyle olurHepsini 1 gunde yemeye çalışmaz degilmi? Bazı kediler ac gözlü olur bitirene kadar yer sonrada kusarlar. Kedinizi az çok bilirsiniz yani ona göre önlemlerinizi alırsınız
Çok teşekkürlerPetsurfer diye bir uygulama var ordan araştırın isterseniz
Hangi semtesiniz ?
Çok teşekkürler. Tatili 5 güne indirip dönmeye karar verdim. Umarım sıkıntısız atlatırızÇoğu yorumlarda da bahsedilmiş kediler köpek gibi değildir. Köpekler insana kediler evlerine bağlıdır. Evde kedi 5,6 gün gayet rahat yalnız kalabilir. Bolca su, mama ve tuvalet kabı ile. Ben kedimi 4 gün bırakmak zorunda kaldım ve bıraktığım gibi de buldum. Ne depresyona girmiş be zayıflamış hatta beni kapıda görünce iki sevdirdi başını döndü poposunu gitti
NilüferHangi semtesiniz ?
Senelerdir kedi bakarim, eger siyam falan gibi asiri sosyal, kendini köpek zanneden bi minnak degilse biseycik olmaz1 hafta kalabilir mi dersiniz.
Senelerdir kedi bakarim, eger siyam falan gibi asiri sosyal, kendini köpek zanneden bi minnak degilse biseycik olmaz
[/QUO
Bizimkisi kendini fare zannediyo olabilir. Oynasın diye kurmalı oyuncak fare aldım ondan bile korktu
Bizimkisi kendini fare zannediyo olabilir. Oynasın diye kurmalı oyuncak fare aldım ondan bile korktuSenelerdir kedi bakarim, eger siyam falan gibi asiri sosyal, kendini köpek zanneden bi minnak degilse biseycik olmaz
Çook teşekkürlerYıldırım tarafı olsaydı gider gelir bakardım kedi annesi olarak kedilere zaafım büyük ama nilüfer malesef ki bana çok tersama birkaç gün yalnız kalabilir arkadaşlar güzel öneriler sunmuş ilaveten ben bi yere giderken boydan camın perdesini tamamen açıp önüne yatıp dışarıyaı izleyebileceği bir alan hazırlıyorum iyi oluyor.
Aa Bursanın neresi
Cinsi nedir bir de dişi mi erkek mi ben de Bursa'dayım da benim de kedim var ne kadar süre yoksunuz acaba?Nilüfer
Erkek scottish. 17 sinde çıkıp 5 gün sonra dönüyorum inşalahCinsi nedir bir de dişi mi erkek mi ben de Bursa'dayım da benim de kedim var ne kadar süre yoksunuz acaba?
Bizim kedimiz dişi kısır değil scottishler çok tatlı oluyor tekir bizim eşime bir sorayım tamam derse size yazarım Nilüferin neresinde biz merkezdeyiz kedimiz geçen kızgınlık dönemindeydi geçti kediyi görünce yine çiftleşmek ister mi acabaErkek scottish. 17 sinde çıkıp 5 gün sonra dönüyorum inşalah