Bayram tatilinde kedimi emanet edecek kimseyi bulamıyorum 😔

Bizim kedimiz dişi kısır değil scottishler çok tatlı oluyor tekir bizim eşime bir sorayım tamam derse size yazarım Nilüferin neresinde biz merkezdeyiz kedimiz geçen kızgınlık dönemindeydi geçti kediyi görünce yine çiftleşmek ister mi acaba
Çok ama çok teşekkürler teklifiniz için. Benim oğlum kısır. Bir de birbirlerine zarar verme ihtimalleri olabilir. Ama teklifiniz için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz ❤️

biz tatile giderken annemler uğruyor eve her gün fakat babam kendi kedisini 5-6 gün fazla su ve mamayla bırakırdı hep. kediler mama ve suyu olduğunda yer değiştirmektense kendi evlerinde daha mutlu oluyorlar. ve bence apartman görevlisine bile güvenemiyorsanız uygulamalardan bulduğunuz insanlara hiç güvenmeyin derim. benim kontrol eden kimsem olmasa sanırım fazlaca mama su koyar, sık vakit geçirdiği yere de 360 derece dönen kameralardan takardım.

Bizim 4 günlüğüne bıraktığımız olmuştu, 1 hafta bence çok uzun. Kum kabının normalde kedi sayısından 1 fazla olması gerekiyor. Biz en büyük leğenlere kum doldurduk toplam 4 kum kabı, her odaya mama ve bolca su, banyonun musluğunu damlayacak şekilde bıraktık lavabonun içinde bir kapla ve mamasını da yırtıp açabilsin diye gözünün önüne koymuştuk. Üzerine düşme riski olan hiçbir şey zaten yoktu, kapılar kapanırsa diye hepsinin önüne bi şeyler koyduk. Bence siz de bu şekilde 3 4 gün idare edersiniz ama dediğim gibi 1 hafta çok uzun :KK43:

Doggo diye bir app vardı, bursada kullanılıyor mu bilmiyorum öneren olmadıysa ona bi bakabilirsiniz. Veya suzionline ın postlarına bi bakın.

İzmirdeyseniz gider gelir bakarım dicektim ama maalesef bursadaymışsınız ☹️ benimde komşularım var hep bakarim hatta 3 komşumun anahtarıda bende vardır benimde kedime bakarlar evden ayrılması doğru değil zaten en iyi evde kalması birilerinin gidip gelmesi

Şunuda söylim ben kedimi 1 gün bile zor yanlız bırakıyorum 7 gün kalır 15 gün kalır ben bilemem bence kalamaz gün icinde bir kerede olsa biri uğramalı hayvan diye 1 ay evde bırakıp gezecek miyiz cocuğunuzuda bırakın bari takılirlar

5-6 gün bolca mama su bırakırsanız ve yedek bir tuvalet kabı olursa kalır, en büyük dert tuvalet çünkü temizlenmeyince 3-4 günden sonra oraya yapmıyorlar. Yedek tuvalet olursa sıkıntı olmaz , hatta büyükçe bir leğen de bu konuda işinizi görür.
Biz iki kere bu şekilde bıraktık zaten günün çoğunu uyuyarak geçiriyor kediler birkaçta oyuncak bırakın sıkılırsa oynar.

Bir araştırma yapılmıştı, pandemi döneminde kediler depresyona girmiş sahipleri sürekli evde olduğu için. 😅 Siz pet hoteline götürdüğünüz için tepki vermiş, evde kalsa bence o kadar vermezdi. Hassas ve duygusal olsalar da yapıları gereği yine de özgürler, o kadar etkileneceğini sanmıyorum.
Eğer alabilirseniz şu su pınarlarından alabilirsiniz onlar suyu temiz tuttuğu için siz yokken daha iyi olabilir. Gerçi elektrikli olduğu için ben güvenemezdim sanırım ama bi araştırın. Onun dışında ben 3-4 gün kadar ışığı açıp, mama suyunu artırıp (2'den fazla çünkü çok su içiyor normalde) bırakmak durumunda kalmıştım. Çok mama yememişti döndüğümüzde ama iyiydi, biz gelince de zaten toparlanıp mamasına oyununa hemen döndü. Umarım halledersiniz

X