Çok ama çok teşekkürler teklifiniz için. Benim oğlum kısır. Bir de birbirlerine zarar verme ihtimalleri olabilir. Ama teklifiniz için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettinizBizim kedimiz dişi kısır değil scottishler çok tatlı oluyor tekir bizim eşime bir sorayım tamam derse size yazarım Nilüferin neresinde biz merkezdeyiz kedimiz geçen kızgınlık dönemindeydi geçti kediyi görünce yine çiftleşmek ister mi acaba
Scottishler sessiz duruyorlar geneldeÇok ama çok teşekkürler teklifiniz için. Benim oğlum kısır. Bir de birbirlerine zarar verme ihtimalleri olabilir. Ama teklifiniz için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz
İsmi ne beyefendinin acabaÇok ama çok teşekkürler teklifiniz için. Benim oğlum kısır. Bir de birbirlerine zarar verme ihtimalleri olabilir. Ama teklifiniz için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz
Evet çok sakin bir kedi. Çok uysal ama çok da ürkek. Herşeyden korkuyoScottishler sessiz duruyorlar geneldearkadaşımda var scottish birkaç tane
Yaman. Oğlum koydu ismini. Kendi ismine uymlu olsun diyeİsmi ne beyefendinin acaba
Bizimki de ürkek otururken rahatsız edilirse ısırıyor sadeceEvet çok sakin bir kedi. Çok uysal ama çok da ürkek. Herşeyden korkuyo
Bizimki de ürkek otururken rahatsız edilirse ısırıyor sadece
Narin bizimkinin adıYaman. Oğlum koydu ismini. Kendi ismine uymlu olsun diye
Sizin kızın ismi neBizimki de ürkek otururken rahatsız edilirse ısırıyor sadece
Yeni gördüm. Narin HanımNarin bizimkinin adı
Narin geldiğinde çok Narindi fazla dişli çıktıSizin kızın ismi ne
Oyyy kıyamam ben ona.Narin geldiğinde çok Narindi fazla dişli çıktıaslında biz sokaktan aldık onu kediler saldırıyordu yavruyken ciyak ciyak bağırıyordu kurtardık
İzmir olsa ben bakardım
Çok teşekkürlerİzmirdeyseniz gider gelir bakarım dicektim ama maalesef bursadaymışsınızbenimde komşularım var hep bakarim hatta 3 komşumun anahtarıda bende vardır benimde kedime bakarlar evden ayrılması doğru değil zaten en iyi evde kalması birilerinin gidip gelmesi