Bayram tatilinde kedimi emanet edecek kimseyi bulamıyorum 😔

17-22 arası çok kısa zaten. Ben 15i gidip 23ü döneceksiniz sandım o yüzden 17si uğrarım bir de 22si akşamı uğrayabilirim diye düşünmüştüm 😊tabii kameranız vs varsa. Yoksa ben de elin adamıyım yani güvenemezsiniz haklı olarak😊

Kesinlikle kalabilir miniğiniz.
Çok teşekkürler teklifiniz için ❤️

Instagram'da suzionlineblog diye bir sayfa var pertsitterlari bir araya topladığı bir postu vardı oraya bakın Bursa'dan muhakkak bir petsitter bulursunuz. 1 hafta yalnız kalması için çok uzun süre. O seçeneği de.eleyin.
Hemen araştırıyorum. Çok teşekkürler

Bizim kedi değil ama tavşanımız var. Anlıyorum sizi, bizim de yolumuz 7 saat kadar. Kendi aracımızla bile gitsek stres olur diye korkuyorum henüz yeni yolculuk yaptı. Uçağa da almıyorlar maalesef. Mecburen tatili kısa tutacağız 3 gün için yalnız bırakacağız. Bir şey olmaz inşallah, tuvaletini temiz bırakın mama ve suyunu çifter koyun. Sevdiği oyuncakları da bırakırsınız, bir de bir tane lamba açık bırakacağız biz koridorda mesela. Sonrası Allah’a emanet

Merhaba arkadaşlar. Bir derdim var ve yine sizden akıl istemeye geldim.
Bayram tatili için ailemin yanına giddeceğiz oğlumla. Memleketim bulunduğum şehirden 9 saatlik uzaklıkta.
Çok duygusal ve değişikliklerden çok etkilenen bir kedim ( oğlum) var.
Daha önce kedi oteline bırakmıştım 2 defa 3-4 günlüğüne. O kadar etkilenmişti ki eve geldiğimizde zor toparlandı. Hatta oradaki görevli bana bir daha getirmeyin buraya geldiğinden beri mama yemedi dedi. O yüzden bu seçeneği elemek zorundayım.
Bulunduğum şehirde hiç akrabam yok. Samimi ve güvendiğim birkaç arkadaşım var. Tatile gittiğimde onlar günaşırı evime gelip oğlumla ilgileniyorlardı. Mama ve suyunu tazeliyorlardı. Ama onlarda memleketlerine gidiyorlar. Yani bu seçeneğimde iptal maalesef.
Kendimi memlekete götüremiyorum çünkü zamanında onu da yaptım. Ama paşam yine yemeden içmeden kesiliyor. Ve inanılmaz huy değiştirmişti. Gerçekten çok hassas ve duygusal.
Bugün şehrimde kendi evinde ücret karşılığı kedi bakan kişileri araştırdım. Hatta armut uygulamasına üye olup talep oluşturdum ama dönüş olmadı maalesef.
Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum ve gerçekten çok üzgünüm. 1 hafta iznim var. Neredeyse 1 yıldır ailemi görmüyorum. Onları da çok özledim. Annem rahatsızlanmıştı kesinlikle gidip onu görmem lazım içimin rahat etmesi için. Ama oğlumu evde yanlız bıraksam orada da mutlu ve huzurlu olamayacağım.
Lütfen bana bir akıl verin içim içimi yiyor. 🙏🙏🙏
Bence imkanınız varsa kedi sayısını ikiye çıkarın benimkiler 2 tane oldukları için yalnız kadınlarında birbirlerine arkadaşlık ediyorlar. Biz ne kadar oyun oynarsak oynayalım kendi türlerinden bir arkadaşlarının olması onlara her anlamda iyi geliyor.

Bizim kedi değil ama tavşanımız var. Anlıyorum sizi, bizim de yolumuz 7 saat kadar. Kendi aracımızla bile gitsek stres olur diye korkuyorum henüz yeni yolculuk yaptı. Uçağa da almıyorlar maalesef. Mecburen tatili kısa tutacağız 3 gün için yalnız bırakacağız. Bir şey olmaz inşallah, tuvaletini temiz bırakın mama ve suyunu çifter koyun. Sevdiği oyuncakları da bırakırsınız, bir de bir tane lamba açık bırakacağız biz koridorda mesela. Sonrası Allah’a emanet
Allah'a emanet olsunlar. Size de iyi yoculuklar

Bence imkanınız varsa kedi sayısını ikiye çıkarın benimkiler 2 tane oldukları için yalnız kadınlarında birbirlerine arkadaşlık ediyorlar. Biz ne kadar oyun oynarsak oynayalım kendi türlerinden bir arkadaşlarının olması onlara her anlamda iyi geliyor.
Ya benim kedi bi tuhaf sanırım 😊 3 sene önce arkadaş olsun diye eve yavru kedi getirdik. İnanın 3 aylık bile yoktu. Bizim pısırık hakimiyet kuramadı. O küçücük kediden korkuyodu 😄 Bir daha da öyle birşey denemedim

Allah'a emanet olsunlar. Size de iyi yoculuklar
Sağ olun size de. Kamera bakıyoruz şimdi hb isimli alışveriş sitesinde 360 derece kamera yazınca başlarda çıkan bir marka var a harfli ile başlıyor. Hem istenilen yöne çevrilebiliyormuş uzaktan hem de ses gönderebiliyormuşuz. Uzaktan seslenmek de iyi olur bence. Çok yalnız hissetmez arada konuşursunuz. Ben beğendim siz de bakin isterseniz, fikriniz olsun diye söyledim

Kızlar ben video yüklemek istiyorum ama beceremedim. 35 saniyelik video çok mu uzun geliyor acaba

Sağ olun size de. Kamera bakıyoruz şimdi hb isimli alışveriş sitesinde 360 derece kamera yazınca başlarda çıkan bir marka var a harfli ile başlıyor. Hem istenilen yöne çevrilebiliyormuş uzaktan hem de ses gönderebiliyormuşuz. Uzaktan seslenmek de iyi olur bence. Çok yalnız hissetmez arada konuşursunuz. Ben beğendim siz de bakin isterseniz, fikriniz olsun diye söyledim
Bu süper olur. Ses gönderme özelliği çok ilgimi çekti. Mutlaka araştırım

Fazla fazla mama birden fazla yere su koyarak belki telafi edebilirsiniz durumu ama psikolojik olarak birilerine ihtiyaç duyuyorsanız yaşadığınız şehirdeki hayvansever gruplara özellikle üniversite öğrenci toplulukları vs varsa geçici yuva vs gibi ilan açılmasını isteyebilirsiniz. Yada komşu, görevli gibi seçenekleriniz var mı?

Biz şehir dışına çıktığımızda bebek kamerası kuruyoruz içimiz daha rahat ediyor.

Ya benim kedi bi tuhaf sanırım 😊 3 sene önce arkadaş olsun diye eve yavru kedi getirdik. İnanın 3 aylık bile yoktu. Bizim pısırık hakimiyet kuramadı. O küçücük kediden korkuyodu 😄 Bir daha da öyle birşey denemedim
Benimkilerden de dişi olan çok fena erkek çok saf itilip kakılıyor biraz ama birbirlerine iyi geldiklerini düşünüyoruz😊 Hepsinin tüyü kadar ömrü olsun 🤍

Bence tatilinizi 4-5 güne indirin bolca mama su bırakın,yanınızda sizinle gelmesinden daha sağlıklı.Ve bundan sonrası için yaşadığınız bölgede bence bir grup oluşturun.Ben Avrupadayım çoğu şehirde bu tarz gruplar var.Tatile gidildiğinde sabah akşam gelip ilgileniyorlar.

Benimkilerden de dişi olan çok fena erkek çok saf itilip kakılıyor biraz ama birbirlerine iyi geldiklerini düşünüyoruz😊 Hepsinin tüyü kadar ömrü olsun 🤍
Bence tatilinizi 4-5 güne indirin bolca mama su bırakın,yanınızda sizinle gelmesinden daha sağlıklı.Ve bundan sonrası için yaşadığınız bölgede bence bir grup oluşturun.Ben Avrupadayım çoğu şehirde bu tarz gruplar var.Tatile gidildiğinde sabah akşam gelip ilgileniyorlar.
Sanırım tatili 4 güne indirip evde bırakıcam dediğiniz gibi. Böylesi daha mantıklı

Kedi oteli degilde vet pansiyonlari bana daha mantıklı geliyor. Ama nasilsa cok fazla kalmayacakmissiniz, daha önce bi kaç gün evde kaldıysa bir kaç gün fazladan da birşey olmaz. Ama hassas olduğu için bence 5. Gun evde olun mutlaka
Bende iki haftalığına ailemin yanına gidiyorum kedimle birlikte ilk defa yolculuk yapacağım şimdiden telaş yapıyorum bi atlatsaydık

X