Bana da en az etkileneceği durum evde yalnız kalması gibi geliyor. En azından güvendiği ortamda olacak ama korkuyorum açıkçası birşey olur diyebiz kedimizi 4-5 gün yalnız bırakıyorduk. ben eve facetime ayarlamıştım. yedek telefonunuz varsa o da olur camera uygulaması kuruyorsunuz telefonu şarjda bırakın istediğinizde açıyorsunuz ve izliyorsunuz. daha uzun bırakmalarda bir arkadaşıma rica ediyordum anahtarımı bırakıyordum 3 günde bir gelip mama koyup tuvaletin (otomatikti) kolunu çekerek kumunu eliyordu. su kabı da otomatikti ama su ve mamayı her odanın her yerine koymuştuk 4-5 kap
zaten 6-7 gün kaldık en fazla. onda da sorun olmadı.
Çevremdeki çoğu kişiye haber verdim. İnşallah bir sonuç alırım. İnanın artık ücreti bile gözümde değil. Kedi otelleri günlük 200 tl olmuş. 4 m2 alan. Etkilenmeyeceğini bilsem zoruma gitmez.Öğrenciler oluyor aslında günlük ücret karşılığı, çevrenizde bir öğrenci kardeşi çocuğu olan biri varsa ona harçlık karşılığı teklif edebilirsiniz. Veya en kötü senaryoda tatilinizi kısa tutacaksınız. Eve 3-4 kum kabı, mümkün olduğu kadar yere su ve mama bırakacaksınız.
Çok haklısınız komşu çok önemli. Yaklaşık 3 yıldır bu sitede oturuyorum. Bir de haftanın 6 günü çalışınca komşu edinmek çok mümkün olmadı maalesefAnladım. Gerçekten iyi ve güvenilir bir komşu, büyük bir nimet. Baba evim aile apartmanı olduğu için, komşum tatile gittiğinde anahtarı bırakırdı, yemini suyunu koyar biraz da oynardım. Biz çok güvendiğiniz için aramızda hiçbir sıkıntı çıkmadı. O zaman yanınıza almaktan başka çare yok gibi duruyor.
Evet haklısınız. Yanımda götüremem ama sanırım 3-4 gün sonra geri dönerim. Zaten 1 hafta orada rahat edememBu kadar hassas ve narin bir çocuk için 1 haftanın çok uzun olduğunu düşünüyorum. 3-4 günlüğüne gidemez misiniz? Ya yanınızda götürün ya da az kalın bence.
Ya ben hiç güvenmiyorum çok hastalık bulaşı da oluyor kedi otellerinde. Siz biraz erken dönecek bir tatil yapsanız daha uygun olur sanki 3-4 günlükÇevremdeki çoğu kişiye haber verdim. İnşallah bir sonuç alırım. İnanın artık ücreti bile gözümde değil. Kedi otelleri günlük 200 tl olmuş. 4 m2 alan. Etkilenmeyeceğini bilsem zoruma gitmez.
Yuhhh arkadaşınıza. Gerçekten öyle. Onun için anahtarımı verebileceğim 2-3 kişi var hayatımda. Ama çok zor durumdayım. Eğer emin olmadığım birine de anahtar vereceksem tedbirimi alır değerli eşya bırakmam ortada. Kimseye de evimi mi karıştırdın demem. Bazı insanlar iyiliğin kıymetini bilmiyor.Bu o kadar riskli bir durum ki bir arkadaşım eşinin memleketine giderken bize bırakmak istedi biz kabul etmedik anahtar verdi bir arkadaşımla bana mama ve su koyar mısınız diye ben tahmin ettim ne olur ne olmaz diye müsait değilim dedim arkadaşım da çok müsait olmamasına rağmen sürekli gitti mama verdi su verdi geldikten sonra arkadaşımız yatak odamı mi karıştırdın diye kavga çıkardı. Ki bunun tam tersi de olabilir gelip bir şeyler alan olabilir bence en iyisi yanınızda goturmeniz. Güvenmediğiniz hiç kimse evinize girmesin derim.
Kalabilir elbette rahat olun, evde kafasına düşürebileceği vazo vs kaldırın yeterli.. Annemler depremden sonra kedilerini bulamamışlardı 1 ay sonra evin içinde sapasağlam buldular mama paketini boşaltıp çıkmışlardı evden onları yiyip takılmış evde:) biz çabuk bulduyduk Allah'tan1 hafta kalabilir mi dersiniz.
Ay çok üzüldüm ya bizim de papağanımız var ve inanılmaz hassas aynı sizin kediniz gibi
Çoook teşekkürler. Ya bana küstüğü bir video var. Yükleyebilirsem paylaşırım. Abartmıyorum gerçekten çok hassas. Hemen yemeden içmeden kesiliyor.Ay çok üzüldüm ya bizim de papağanımız var ve inanılmaz hassas aynı sizin kediniz gibibirkaç gün önce sürekli kafes dışında elime gelmez oluyor diye kafes dışı saatlerine kural koydum diye hastalandı 2 gün hiç bir şey yemedi korkudan ağladım sizin yaşadığınız şehirde olsaydım oğlunuza bakardım samimiyetimle söylüyorum
Çok geçmiş olsun ailenizeKalabilir elbette rahat olun, evde kafasına düşürebileceği vazo vs kaldırın yeterli.. Annemler depremden sonra kedilerini bulamamışlardı 1 ay sonra evin içinde sapasağlam buldular mama paketini boşaltıp çıkmışlardı evden onları yiyip takılmış evde:) biz çabuk bulduyduk Allah'tan
Çok teşekkürler teklifiniz için ben de o tarihlerde olmayacağım maalesefHangi günler yoksunuz? Ben 19-22 nisan arası yokum, kendi evimde bakamam eşimin alerjisi var ama bu tarihler dışında uğrayıp mama ve su verebilirim.
Aaa ben daha uzun gideceksiniz sandım,o zaman kedicik evde kalabilir bence. Karşı komşum 15 gün bıraktı kedisini,ben kendi tatil dönüşümde kontrole geldim 15.gün gayet mutluydu.Çok teşekkürler teklifiniz için ben de o tarihlerde olmayacağım maalesef
17 - 22 arası yokum. Aynı tarihler sayılır. Kalabilir mi dersiniz. Benim aklım onda kalacak aslındaAaa ben daha uzun gideceksiniz sandım,o zaman kedicik evde kalabilir bence. Karşı komşum 15 gün bıraktı kedisini,ben kendi tatil dönüşümde kontrole geldim 15.gün gayet mutluydu.
17-22 arası çok kısa zaten. Ben 15i gidip 23ü döneceksiniz sandım o yüzden 17si uğrarım bir de 22si akşamı uğrayabilirim diye düşünmüştüm17 - 22 arası yokum. Aynı tarihler sayılır. Kalabilir mi dersiniz. Benim aklım onda kalacak aslında