Bayanlar ne olur söyleyin okumanın yaşı var mı ,30 yaş çok mu geç ?

erkeklerin hepsi aynı destek oluyormuş gibi görünürler ama iş ciddiye binince boşver derler okumanın yaşı olmaz eğer içinde okuma isteğin varsa bence kimseyi takmaa...

hayırlısıyla bayramdan sonra kaydımı yaptırimde
bide iş bulim gerisi daha kolay olur

evet mecbur arada eşimide çekcem olsun önemli olun hefime doğru kararlı bi şekilde ilerliyebilmek

okula kayıt olana kadar nasıl çalışabilirim acaba netten 7. sınıf derslerinemi bakmalıyım bide hangi ders daha zor zor olana daha çok ağırlık verim

bide ortaokulda ingilizce dersi almam şartmı kendim öğrenememmi
ingilizce kursuna seneye gitsem kaybım olurmu acaba

Ztv | Ztv dan çalışabilirsin.açık öğretim dersleri ücretsiz.dersaneye gitmiş gibi olursun.bazı dersler zorunludur.eğer ingilizcede zorunlu ise vermek zorundasın.lisede 3 defa sınava girip başarısız olduğunda muaf olunuyordu.belki 7.sınıftada aynı olabilir.bunu bir açık öğretim merkezine sormalısın.ama derslerden başarılı olursan diploma notun yüksek olur ve dönemin uzamaz mezuniyetin gecikmez.
bu arada link verilmiyormuş nette ztv yazarsan bulman kolay olur.

Son düzenleme:

teşekkür ederim akşam bakarım inşallah bulurum

sen o linki bana özelden versen ben burdan hiç bişey anlamadım

Asla canım ! Benım teyzem 36 yasında ve okuyor kazandı okulu .Hemde almanyada ,gurbette yani . En guzel sey okumak .

sevgili Lolo
ben 2 yıllık teknikerlik okudum aynı zamanda da bu bolumu okumadan once acıkogretime baslamıştım
eyluldeki sınavımı verirsen 2 diplomam olacak
kucukluk hayalim doktor olmaktı sonra eczacılık da dusunmeye basladım saglıkla ilgili bir alanda calışmak istiyordum ama zamanla bu iki meslek dalının bnm için iyi olmayacagını keşfettim saglık tıp haberleri hep ilgimi cekmiştir ama daha cok saglıklı beslenme ve dedim ki kendime benm asıl olmak istediğim diyetisyenlik!!!!
kalori hesabı, besin gruplar vs gibi konularda bir diyetisyenle muhabbet kurabilecek kadar geliştirdiğimi dusunuyordum
tek eksik diplomaydı
acıktan universite okurken sınava girip gıda teknikerliğini kazandım şimdiki hedefim onu 4 yıllık diyetisynliğe tamamlamak ve ben hep okudum su an 25 yasındayım halen okuyacagım diyorum
bu bnm hikayemdi bir de sana sahit oldugum 2 örnek sunayım
bizim gibi gıda teknikerliğinin bir dalı olan bolumde bir abla vardı. okula basladıgında 35 yasında, ortaokuldan mezun olmuş kızı ve bir de oglu vardı. Azmetti ve sayısal olan bir bolumu yeni liseden mezun olup gelmiş arkadaslar okulu uzatrken o 2 yılda bitirdi diplomasını aldı.
bir örnek daha bnm acıkogretim kursundan bir ablam var
ilk yıl beraber aynı dersin kursunda tanıstık. O zaman için bu ablam 2 yıllık bir acıkogretim programı okuyordu onu bitirip 4 yıllıga tekrar acıktan tamamladı ve bu ablam bnm ortaokulu liseyi dısardan bitirip universiteyi de dısardan tamamladı ve o zaman için 50 yasındaydı...2 evli kızı ve sanırım torunları da vardı şimdi birkac arkadısyla iş kurmuş kendi işini yapıyor

onlar basarabildiyse sen hayli hayli basarırsın ki senin yasın daha genc
doktor da olursun avukat da yeterki sen iste
okulu bitir calışıp çalışmayacagına o zaman karar verirsin ama hayallerini bir kenara bırakma peşinden git derim bir kardesin olarak

herkese sevdikleriyle guzel bir bayram diliyorum
sevgiyle kalın...

çok destek ve moral verici şeyler yazmışsın kardeşim

evet benim yaşımda okuyan çok insan var
neden ben bunlardan biri olamimki diye bu işe adım attım
hedefim çok yüksek biliyorum hedefimi yüksek tutmamın sebebi daha çok çalışma azmine sahip olmak isteyişimdendir
ben bi adım attım zaman ne gösterir bilinmez
inşallah amacıma ulaşırım ve burdan herkeze istedikten sonra yapılamayacak hiçbirşeyin olmadığını kendi hikayemi yazarak anlatırım

seninde bayramın mübarek olsun
ailen ve sevdiklerinle nice mutlu bayramlar geçirmen dileğimle

yaşım 36 ikinci diploma için okula gidiyorum 11 yaşında da bir kızım var başabileceğini anla diye de notlarımı ekliyorum sevgiler
UYGULAMA TEKNİKLERİ 95,5
MESLEKİ GELİŞİM 73,67
KALIP HAZIRLAMA TEKNİKLERİ 96,67
TEKSTİL TEKNOLOJİSİ 94
GİYSİ TEKNİK ÇİZİMLERİ 91,75

maşşallah notların çok iyiymiş

acaba derslerde anlamada güçlük yaşarmıyım diye düşünüyodum ama bu notların bu düşüncemi çürüttü

anlamanın öğrenmenin yaşı yok şimdiden netten ders çalışmaya başladım
inşallah benimde notlarım seninki gibi iyi olur

teşekkür ederim istersen senin de olabilir diye kendimi örnek vereyim dedim canlı kanlı bir öğrenciyim

Her zaman olumsuz yorumlara saygım var.Sonuçta herkesin bizimle aynı fikirde olması imkansız.Ancak söz konusu hayallerse olumsuz fikirleri de biraz daha incelterek söylemek gerektiğini düşünüyorum.Çünkü okul hayalini çeşitli sebeplerle başaramamış insanlar tekrar bu hayalleri kurmaya başlayınca nasıl heyecanlar duyar çok çok iyi biliyorum.Ve söylenen en ufak bir sözün hem hırs yapmaya sebep olduğunu hem de inanılmaz üzdüğünü çok çok iyi biliyorum.

Umuyorum ki başarırsınız.Bu hırsınız okula başladıktan sonrada devam eder ve yapamazsın diyen her bir insanın yüzüne tokat gibi çarparsınız.Bunu inanın yürekten istiyorum.Ve kimler neler neler yapmış.Belki bir gün sizde o güzel örneklere dahil olursunuz.

Bende 2o yaşımdayım ve anadolu meslek lisesi çocuk gelişimini kazanmış olmama rağmen babam yüzünden gidememiştim.Açık öğretim lisesine kayıt yaptırdım ama kendimi bıraktığım bir dönemdi.Sınavlara girdim ancak öylesine.Sonra girmedim de.Şimdi dank etti ve inşallah meslek lisesi çocuk gelişimi bölümüne geçip en kısa zaman da bitirip üniversiteyi okumayı düşünüyorum.İnsanların tüm kırıcı laflarına rağmen..Bu arada kimseye bu fikrimden bahsetmiyorum.Olur da yapamazsam çok büyük hayal kırıklığı yaşarım diye.Ama başarırsam,ki bunu çok istiyorum.Hepsinin karşısında süper bir cevabım olacak. =)​

annemle birlikte lys ye girmiş ve annemle birlikte üniversiteyi kazanmış biri olarak kesinlikle okumanın yaşının olmadığını düşünüyorum ablacım annem 41 yaşında şu an üniversitede okuyor gayette memnun hatta sınıfının iyilerindenmiş biz annemle ve annem gibi kendini yetiştiren insanlarla gurur duyuyoruz

evet söylenen sözler kırıcı olabiliyo fakat ben söylenenlerden alcağım varsa alırım gerisini takmam en azından şu an böyleyim ekiden olsa tabiki beni yıpratırdı etrafımdakilerin söylemleri

benim aklım başıma biraz geç geldi 20 li yaşlarımda olsam tabiki daha iyi olurdu sen çok şanslısın yanlışı anlamışsın ve düzeltmek için adım atmışsın seni tebrik ederim
çok sevindim senin için

olsun hiç bişey için geç değil 30 yaş yaşımın en olgun zamanlarımdayım
belki biraz matamatikte zorlanıcam
onuda ders almaya çalışsam alırsam daha çabuk kavrarım ben 1996 senesinde okula gittim en son
o zamanlar dersler bu kadar yoğun ve karışık değildi
gerçi o zamanlarda etrafımızdaki büyükler ayy ne kadar zor dersleriniz bizim zamanımızda bunlar yoktu diyolardı
demekki kuşak değiştikçe dersler zorluk derecesi ve detayı artıyo

neyse ben halimden çok memnunum düşüncelerimden çok mutluyum
10 yıl sonra kendimi iyi bişeyler yaparken görmek istiyorum

ne güzel çok sevindim annen adına

inşallah darısı benim başıma bende annenin yaşında üniversitede olucam inşallah

benim oğlumda 6 ya başlıyo bu sene bende 7 ye

beraber çalışırız ne güzel olur

amcamın kızı eşinden 27 yaşında boşandı 1 oğlu vardı çok zor günler yaşamıştı..31 yaşına kadar devlet hastasinde hizmetli olarak çalıştı..liseyi açıköğretimden bitirdi..üniversite sınavlarını kazandı ingiliz dili ve edebiyatını bitirdi.şimdi ankarada özel bir dil kurumunda ingilizce öğretmenliği yapıyor hemde çok büyük maaşla...demekki oluyor

istedikten sonra başarılmıcak bişey yoktur

10 yıl sonra bende burdan başarı hikayemi yazıcam

10 yıl sonra değil de siz bence universitenin tıp fakultesi bolumunu kazandıgınız zaman yazın basarı hikayenizi o hedefe ulaşmış olmak bitirmiş olmaya en yakın noktadır, zaten kazandıktan sonra bi şekilde bitirirsiniz
hedefi koy...
çalış...
hedefe her an odaklan ki şaşma yolundan...
kararlı ol...
moralini yuksek tut...
kesin kazanırsın....
size ve tum okuyan arkadaslara hayatta basarılar....

hepinize saglık ve mutluluk dolu gunler diliyorum.
sevgiyle kalın...

teşekkür ederim

doğru tıpı kazanınca burdan yazıcam

bayanlar ben pazartesi kayıt olucam açıkilköğretime

yer seçiliyomuş
bide dersler seçiliyomuş
yanlış bişey yapmak istemiyorum hangi dersleri seçersem benim için iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…