etrafımdaki hiç kimse inanmıyo okuyabileceğime
herkez tuhaf gözle bakıyo ne işin var otur evinle ilgilen der gibi buda beni sinirlendiriyo
Ayşe Kulin'in "Adı Aylin" isimli kitabını (gerçek bir hikayedir) okumanı öneririm. Fırtınalı bir hayat yaşayan bir kadının öyküsü anlatılıyor ama seninle ilgili kısım, Aylin'in geç yaşta tıp okuyup psikiyatr olması. Önemli bir motivasyon sağlayacağını düşünüyorum sana. Başarılar...
İstediğin azmettiğin sürece bence herşeyi yapabilirsin. Olmaz diye birşey yok. Herşey insanın kendisinde bitiyor.30yaş da hiçbirşey için geç diil bu arada..
Bence o etrafındakilere inat daha çok sarıl bu işe..Sana bir örnek vermek isterim..
Benim bir tanıdığım bayan vardı..Lise mezunu...Şuan Türkiye'nin en iyi bankalarından birine zamanında şansa kader girmiş...
Baktı ki okumadan bişey olmayacak burda..Açıköğretimden üniversiteyi bitirmiş..Sonra mastır vs..derken Şu an o Türkiye'nin en büyük bankalarından birinde İnsan Kaynakları müdürü.............................Ve yaşıda 40'a yakın....
Sence okumanın yaşı var mı?????????
Neden???? Onlar kendilerine baksınlar...
İstemek başarmanın yarısıdır. Olumsuz yorum yapanları duyma... Okumak,evinle ilgilenmeyeceğin anlamına da gelmiyor ki ayrıca..