Bayanlar ne olur söyleyin okumanın yaşı var mı ,30 yaş çok mu geç ?

Okumanın yaşı olmaz üç mesleğim var ikisi kurstan biri üniversiteden.
Okumayı çok seviyorum şimdi yeni bölüm arayışındayım 5 aylıkta kızım var

Selam arkadaşlar.. Okumanın yaşı olamaz tabiki..erken yapılan ve 7 yıl süren bir evlilikten sonra 30 yaşımdan sonra 2 yıllık Önlisans (Örgün), DGS ile Lisansa geçiş yaparak yine örgün olmak üzere daha önce hiç görmediğim bir alanı okudum. 2. sınıftan başlayarak üstelik.. Okul bir şekilde bitiyor bunca sene sonra bu kadar okumanın bir karşılığı olmalı diyerek bölümümle de alakalı olan yazılım ve programlama öğrenmeye karar verdim.. Üstelik bunca şeyi ailemden maddi destek almayarak hem çalışıp hem okuyarak yaptım.. Bunları kendimi övmek için değil, ben yaptıysam herkes yapabilir diye anlatıyorum. Belki örnek olur.

Kendinizi övmüş olmuyorsunuz ki, bence öyle düşünmeyin
Kendi başarınızdan örnek vererek,birilerinin cesaretlenmesine sebep olacaksınızdır belkide.
Benim en büyük pişmanlığım ve özlemim ''Okumakdır'' Keşke zamanında okuyabilseydim diye çok üzülüyorum.Ama kaderin önüne geçilmiyor maalesef
30 yaşlarımın son demindeyim ve bu sene aöf kaydoldum.
Eşimin gittiği bir sohbetten getirdiği bir kağıtta, ''Müslüman kendini her yaşta geliştirmelidir.Beşikten mezara kadar İlim ile ugraşmalıdır'' yazıyordu ve ben o gün radikal bir karar alıp, aöo kaydoldum. 6 yıllık serüvenimin sonucu,bugün imamhatip mezunu birisi olarak,Aöf ögrencisiyim Elhamdülillah
RAHMAN, Bana Ünüversite'den mezun olmanın sevincini de, yaşatır inşallahurrahman
Sizinki gibi, başarı haberlerini okudukça mutlu oluyorum.Bana bir umut ışığı oluyorsunuz

Bu bayan kim acaba?

Merak ettim suan okul durumunuz nedir ünv ye girdiniz mi acaba

Ben sinava gittigimde 50 yasinda teyze vardi bana dönüp bekarmisin seni oğluma alim dedi neyse okumanin yasi yok kendini gelistirirsin

Benim hayata bakış açım şöyle, bu hayat bir şekilde geçecek, bu hayatı TV başında dizi izleyerek de geçirebilirim, dedikodu yaparak da bir amaç için de.. Bir şekilde geçecek ve başlanan iş er ya da geç biter ama devam edildiği sürece, yol seni illa bir yere götürür.

Fakat gerçekçi konuşanlara daa katılıyorum, tıp fakültesi için çalışırken robot gibi ders çalışan, ders çalışmaktan başka sorumluluğu olmayan çocuklarla yarışacaksınız. Açıköğretimden ortaokul ve lise derslerini aldığın için temeliniz onlar kadar iyi olmayacak üstelik ..

Ama bunları söylerken ortalama bir insan olduğunuzu varsayıyorum. Yoksa gerçekten kafaya taktığınızda, ihtiyacım benim bu dediğinizde bir işi herkesten, bilinçsizce teneffüs bekleyen çocuklardan daha iyi öğrenir bilinçli insan ama siz böyle bir insan mısınız bilmiyorum. Motive olmalısınız, zamanınızı çok iyi planlamalısınız.

Gerçekten istiyorum diyen bir insana yapamazsın demeyi günah sayarım ama sizin için en rasyonel hedef (açıköğretimden ortaokul ve lise öğrenimi alacağınız için) açıköğretim tıbbı sekreterlik belki hemşirelik..

Fakat gittiğiniz yol sizi her şekilde güzel bir yere götürür yeter ki siz hevesinizi kesmeden devam edin. Yolunuz açık olsun, inşallah hedefinize ulaşırsınız.

Okumanın yaşı yoktur hanımlar vaktiniz ve maddi gelirinzde müsaitse hiç beklemeyin okuyun. Hayalinizdeki mesleklere kavuşmak için geç değil

Merhabalar, kaç sene geçmiş konu açılalı.. ama merak ettim ne yaptınız bu süre içerisinde? İnşallah azimle, kimseye aldırmadan hedefinize ulaşmışsınızdır. Olmadıysa da vardır bir hikmet bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…