- 10 Şubat 2018
- 143
- 51
- 36
Merhaba kaç yıllık okuyordunuz sanırım bitti suan ne yapıyorsunuz?merhaba canım, okumanın yaşı yoktur bende 33 yaşındayım, açıköğretim çocuk geliişmi okuyorum
2 yılım kaldı sende bir an önce başla derim bol şanslarr...:87:
Okul hayatını ne yaptınız?etrafımdaki hiç kimse inanmıyo okuyabileceğime
herkez tuhaf gözle bakıyo ne işin var otur evinle ilgilen der gibi buda beni sinirlendiriyo
Kendinizi övmüş olmuyorsunuz ki, bence öyle düşünmeyinSelam arkadaşlar.. Okumanın yaşı olamaz tabiki..erken yapılan ve 7 yıl süren bir evlilikten sonra 30 yaşımdan sonra 2 yıllık Önlisans (Örgün), DGS ile Lisansa geçiş yaparak yine örgün olmak üzere daha önce hiç görmediğim bir alanı okudum. 2. sınıftan başlayarak üstelik.. Okul bir şekilde bitiyor bunca sene sonra bu kadar okumanın bir karşılığı olmalı diyerek bölümümle de alakalı olan yazılım ve programlama öğrenmeye karar verdim.. Üstelik bunca şeyi ailemden maddi destek almayarak hem çalışıp hem okuyarak yaptım.. Bunları kendimi övmek için değil, ben yaptıysam herkes yapabilir diye anlatıyorum. Belki örnek olur.
Bu bayan kim acaba?Bence o etrafındakilere inat daha çok sarıl bu işe..Sana bir örnek vermek isterim..
Benim bir tanıdığım bayan vardı..Lise mezunu...Şuan Türkiye'nin en iyi bankalarından birine zamanında şansa kader girmiş...
Baktı ki okumadan bişey olmayacak burda..Açıköğretimden üniversiteyi bitirmiş..Sonra mastır vs..derken Şu an o Türkiye'nin en büyük bankalarından birinde İnsan Kaynakları müdürü.............................Ve yaşıda 40'a yakın....
Sence okumanın yaşı var mı?????????
ben 30 yaşındayım ocakta 31 olucam 11 yaşında bir oğlum birde bana destekmi köstekmi olduğunu anlayamadığım bir eşim var
açıktan okumak istiyorum 6. sınıfı bitirdim 7 den devam edicem inşallah
eşim bir kaç ay önce okumama çok destek oluyodu
şimdi zamanı geldi kayıt olucam
bu gün diyoki sen bilirsin ama bu saatten sonra olurmuki acaba yapamazsınki ama yinede sen bilirsin
yaa ben çok hevesliydim eşim hevesimi kırıyo böyle söyleyince
bende inadına okumayı içten içe daha çok istiyorum
fakat kafamda sorular var
benim olmayı çookk ama çoookk istediğim meslek doktorluk genel cerrah olmayı herşeyden çok istiyorum
fakat doktor olmanın ne kadar zor olduğunuda biliyorum buna rağmen başarmayı çok istiyorum en azından denemek istiyorum
ben bu saatten sonra bu isteğime ulaşablirmiyim
yada kaderime razı olup evimi temizleyip çocuğuma bakıp hem pişmanlık yaşayıp ölümümümü beklim
nolur bana bi destek olun bişeyler söyleyin sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum
ben 30 yaşındayım ocakta 31 olucam 11 yaşında bir oğlum birde bana destekmi köstekmi olduğunu anlayamadığım bir eşim var
açıktan okumak istiyorum 6. sınıfı bitirdim 7 den devam edicem inşallah
eşim bir kaç ay önce okumama çok destek oluyodu
şimdi zamanı geldi kayıt olucam
bu gün diyoki sen bilirsin ama bu saatten sonra olurmuki acaba yapamazsınki ama yinede sen bilirsin
yaa ben çok hevesliydim eşim hevesimi kırıyo böyle söyleyince
bende inadına okumayı içten içe daha çok istiyorum
fakat kafamda sorular var
benim olmayı çookk ama çoookk istediğim meslek doktorluk genel cerrah olmayı herşeyden çok istiyorum
fakat doktor olmanın ne kadar zor olduğunuda biliyorum buna rağmen başarmayı çok istiyorum en azından denemek istiyorum
ben bu saatten sonra bu isteğime ulaşablirmiyim
yada kaderime razı olup evimi temizleyip çocuğuma bakıp hem pişmanlık yaşayıp ölümümümü beklim
nolur bana bi destek olun bişeyler söyleyin sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum