• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı eziklik duygusundan çok sıkıldım

kişi olan benim 12 yaşındaki erkek kardeşim annem bende kalınca oda geldi hafta sonu 3 gün kaldı
Yani erkekte olabiliyor mu?
Apartopar ameliyata alınsa bile ameliyat esnasında da sperm toplanabilirdi. Ya da kemoterapi gibi bir tedaviye başlamadan önce sol tesisten yine sperm alınabilirdi. Bence bir noktada bir ihmal var belki de siz olaya tam hakim değilsiniz. Sperm alıp dondurmak çok zor bir işlem değil çünkü.
Konunuza dönünce "Bir sıkıntı kalmadı." dediğinde buna hemen inanmış ve durumu kurcalamamışsınız. "Nasıl kalmadı?" diye hiç sormamışsınız. Anne olmayı istiyorsanız bence bu hastalık ve tedavi süreci hakkında araştırma yapmalıydınız. Hem hastalığın hem de tedavi sürecinin arkasında bıraktığı birtakım sonuçlar var çünkü. Ortada sağlıklı ve canlı sperm yok kalkıp tüp bebek merkezine gitmişsiniz. Özür dilerim ama ciddi bir bilinçsizlik var.

Yani erkekte olabiliyor mu?
Apartopar ameliyata alınsa bile ameliyat esnasında da sperm toplanabilirdi. Ya da kemoterapi gibi bir tedaviye başlamadan önce sol tesisten yine sperm alınabilirdi. Bence bir noktada bir ihmal var belki de siz olaya tam hakim değilsiniz. Sperm alıp dondurmak çok zor bir işlem değil çünkü.
Konunuza dönünce "Bir sıkıntı kalmadı." dediğinde buna hemen inanmış ve durumu kurcalamamışsınız. "Nasıl kalmadı?" diye hiç sormamışsınız. Anne olmayı istiyorsanız bence bu hastalık ve tedavi süreci hakkında araştırma yapmalıydınız. Hem hastalığın hem de tedavi sürecinin arkasında bıraktığı birtakım sonuçlar var çünkü. Ortada sağlıklı ve canlı sperm yok kalkıp tüp bebek merkezine gitmişsiniz. Özür dilerim ama ciddi bir bilinçsizlik var.
Evet ihmal olduğunu kendisi de söylüyor. gittiğimiz doktorlarda direk bunu soruyor kemoterapi öncesi sperm dondurdunuz mu diyorlar ama yok yapacak bişey yok .bende sorun Yok kalmadı diyince üstelemedim.hatta ilk buluşmada bu kanseri geçirdim deyince açık açık söylemesine de teşekkür ettim yılda bir kontrollere gidiyorum dedi sorun yok dedim

valla adamın her şeyi falso. bi de yalancı. annelik hakkını elinden almış. etrafa ve ailene karşı çekiniyorsan bu sebebi göster. anne olmak istiyorum bu onunla mümkün değil de. ama bence bırak bu adamı. hiçbir çekici yanı yok
Aynen oyle...Herkesin cocugu olacak diye bir sey yok yazanlar, neyin kafasini yasiyor. Adam resmen gizlemis, evlenmeden bunu söylemesi gerekiyordu. Mevzu cocugun olmamasi degil, adamin gizlemesi. Boyle bir konuyu dahi gizleyen adama guvenilmez.

Aynen oyle...Herkesin cocugu olacak diye bir sey yok yazanlar, neyin kafasini yasiyor. Adam resmen gizlemis, evlenmeden bunu söylemesi gerekiyordu. Mevzu cocugun olmamasi degil, adamin gizlemesi. Boyle bir konuyu dahi gizleyen adama guvenilmez.
kesinlikle kadının tercih hakkını elinden almış yalan dolanla. bir de normal bir tercih değil anne olmak gibi hayati bir karar

Yazdıklarınızdan şunı görüyorum ki siz eşinizin çocuk sahibi olmayışını kabullenememişsiniz.
İnançlı biri olmanızdan dolayı çocuğu olmasa da beni sevsin istediğinizi söylüyorsunuz. İnançlı olduğunuz için yüzüne vurmadığınızı ama inançla bunun alakası yok. Aşık olduğunuz adamı böyle bel altı vurmak her dinden insan için büyük bir saygısızlık.
Doktor çocuk olma ihtimaline sıfır demişse adam napsın kendini çilehaneye kapatıp çile mi çeksin? Olmuyor yani ölse olmuyor. Benim de çocuğum olmazsa napim olmuyor öleyim mi derim yani. Siz eşinizi ezik görüyorsunuz bence. Çocuğu olmadığı için size karşı mahcup olup her istediğinizi yapsın karşınızda ezilip büzülsün istiyorsunuz. Ama bile bile evlenmişsiniz.

Yazdıklarınızdan şunı görüyorum ki siz eşinizin çocuk sahibi olmayışını kabullenememişsiniz.
İnançlı biri olmanızdan dolayı çocuğu olmasa da beni sevsin istediğinizi söylüyorsunuz. İnançlı olduğunuz için yüzüne vurmadığınızı ama inançla bunun alakası yok. Aşık olduğunuz adamı böyle bel altı vurmak her dinden insan için büyük bir saygısızlık.
Doktor çocuk olma ihtimaline sıfır demişse adam napsın kendini çilehaneye kapatıp çile mi çeksin? Olmuyor yani ölse olmuyor. Benim de çocuğum olmazsa napim olmuyor öleyim mi derim yani. Siz eşinizi ezik görüyorsunuz bence. Çocuğu olmadığı için size karşı mahcup olup her istediğinizi yapsın karşınızda ezilip büzülsün istiyorsunuz. Ama bile bile evlenmişsiniz.
bile bile evlenmemiş. adam yalan söylemiş sorun orda zaten

İnsanlar birbirini sevdiği, güvendiği için evlenir. Evet çocuk evin neşesi elbette sağlık sorunudur, nasip değildir olmaz sadece bunun için boşanmaya makul bulmam kendi adıma.

Ancak burada çok büyük bir yalan var. Böyle bir konuda bile adam yalan söyleyebiliyorsa başka nerelerde sizi kandırmaya cüret edebilir bi düşünün?

Sağlıklı bir cinsel hayatı olduğunu iddia edip aslında asla normal bir cinsellik yaşamadığınızı anlıyoruz.

Adam ilgisiz, sevgisiz.

Zor zamanda eşinin yanında durmayı bile kendine yük sayıyor.

Siz muhtemelen sessiz ve sakin birisiniz.
Adam da yaşı geldi, toplum içinde evli görünmesi gerekiyordu. Sizi av olarak gördü. Şimdi de ezmek için elinden geleni yapıyor.

Sevgi, ilgi, güven ve saygının olmadığı bir yerde evlilik var diyebilir miyiz?

Seni ezmeye çalışmasının sebebi kendi aşağılık kompleksidir. Erkekler cinsel yönden zayıf olduklarında ya da doğurganlık bakımından sorunun kendilerinde olduğunu bildiklerinde öfkelenip karşısındaki kişiye suç atmaya çalışırlar. Sen de naif ve yumuşak huyluysan, kibarsan, laf söyleyemiyorsan geçmiş olsun. Ayrıca evlenmeden önce seni kandırması da hiç hoş değil. Ve maalesef elinin altında işin ve gelirinin olmaması da büyük bir etken. İş bulmaya kazanmaya başlamalısın bir an evvel. Ayrıca çok geçmiş olsun. Kanser psikolojik anlamda da çok ağır bir hastalıktır. Annenin yanından ayrılma ve kocana da bu konuda kapris yaptırtma. Sağlık bu.
Bel altı vurmuyorum bana kıymet vermesini bekliyorum bir de şunu sorayım bekarken otel odalarında kadınlarla yüzeysel ilişki yaşamış ve bunu bana söydi bi müddet bu kafamdan çıkmadı atlatamadım bende insanım çevremde evlat sahibi insanları gördükçe açılan bu duygu boşluğunda evlat sahibi olma isteğim oluyor elbette ama yüzüne hiç vurmadım içimde yaşadım

Bel altı vurmuyorum bana kıymet vermesini bekliyorum bir de şunu sorayım bekarken otel odalarında kadınlarla yüzeysel ilişki yaşamış ve bunu bana söydi bi müddet bu kafamdan çıkmadı atlatamadım bende insanım çevremde evlat sahibi insanları gördükçe açılan bu duygu boşluğunda evlat sahibi olma isteğim oluyor elbette ama yüzüne hiç vurmadım içimde yaşadım
Bakın iki farklı durum var siz eşinize kızgınsınız ve çocuğu olmayışını bahane ediyorsunuz. Bu adamın hataları zaten ortada ama bunu çocuğunun olmayışıyla bağdaştırmayın.
Sizin yapacağınız şey işe girip bu adamdan boşanmak

Back