- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
Bunu yadirgamak için söylemiyorum ama kendindeki eksikliği böyle telafi ediyor neden seni ezmesine izin veriyorsun. Evet geçinmek şuan cidden zor. Neden çalışmıyorsun bu evlilik olsada olmasada bı yerden tutunmalisin. Bide ekstra seni kıracak tepkileri oluyor mu yoksa olay bu yazdıkların kadar mı ?Merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım 2 yıl önce evlendim eşim 41 yaşında eşimle tanıştığımda testis kanseri geçirdiğini ama bir sorunu kalmadığını söyledi fakat tabii ki evlendikten sonra öyle olmadığını anladım yani çocuğunuzun olma ihtimali sıfıra yakın Ve ben inançlı bir insanım sadece sevsin sahiplensin istedim bunu asla yüzüne vuracak karakterde biri değilim .Herneyse ilk bir yıl gayet güzel geçti Bana değer veren saygı duyan bir adam vardı Sonrasında annem rahatsızlandı 4. evre kanser teşhisi konuldu Kemoterapiler radyoterapiler hastane koşturmacaları derken Ben eşimle bu arada uzak kaldık . Radyoterapi zamanları annem bizde kalıyordu eşimle birlikte hastaneye götürüp getiriyorduk.(hastane bize yakın olduğu için mecburen )Evimiz 65 metre² küçük bir ev .
Gel zaman git zaman annem aralıklı olarak toplamda 40 gün kaldı Eşimin hal ve tavırlarından bu durumdan rahatsız olduğu anlaşılıyordu ben çalışmadığım için maddi özgürlüğün olmadığı için boyun eğmek zorunda kalıyordum belkide ben getiriyorum bunlar yiyor diye düşünüyordu kim bilir . Evimiz kira eşimin maaşı düşük annem burada kalınca ailemle bir oturalım ev alalım bak burada 4 kişi gayet rahat yaşayabiliyor gördük diye baskı yaptı. kabul etmedim.ben de çalışamıyorum hastalıktan dolayı iyice gözden düştüm yani.ev sahibi de evden çıkartıyor
Tüp bebek için dr gittik birlikte Doktor açık açık olamayacağını söyledi ama o kadar özgüvenli bir insan ki ben kabullendiğim sesimi çıkartmadığım için Hiçbir şey yok gibi hayatına devam ediyor çok yoruldum sıkıldım elim para görsün istiyorum tabi kendisi benden daha çok istiyor ama taşınma durumu var bi an önce bu durumdan kurtulmak istiyorum bana destek olun lütfen
( Bu arada annene Allah acil şifalar versin )