- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
ben 30 yaşındayım ocakta 31 olucam 11 yaşında bir oğlum birde bana destekmi köstekmi olduğunu anlayamadığım bir eşim var
açıktan okumak istiyorum 6. sınıfı bitirdim 7 den devam edicem inşallah
eşim bir kaç ay önce okumama çok destek oluyodu
şimdi zamanı geldi kayıt olucam
bu gün diyoki sen bilirsin ama bu saatten sonra olurmuki acaba yapamazsınki ama yinede sen bilirsin
yaa ben çok hevesliydim eşim hevesimi kırıyo böyle söyleyince
bende inadına okumayı içten içe daha çok istiyorum
fakat kafamda sorular var
benim olmayı çookk ama çoookk istediğim meslek doktorluk genel cerrah olmayı herşeyden çok istiyorum
fakat doktor olmanın ne kadar zor olduğunuda biliyorum buna rağmen başarmayı çok istiyorum en azından denemek istiyorum
ben bu saatten sonra bu isteğime ulaşablirmiyim
yada kaderime razı olup evimi temizleyip çocuğuma bakıp hem pişmanlık yaşayıp ölümümümü beklim
nolur bana bi destek olun bişeyler söyleyin sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum
deneyerek ne kaybedebilirsin ki,hic birsey icin gec degil saglikli oldugun surece,azimli ve kararli olursan bundan 10 yil sonra istedigin meslegi yapiyor olabilirsin yada bundan 10 yil sonra evde silik bir karakter olarak yasayarak keske okusaydim diyebilirsin..cok fazla basari oykusu var bildigimiz ve hic birininde yasi 20 degil..ben universiteye 18 yasinda baslamistim am simdiki kararliligim ve dusuncem olsa idi okudugum bolumu tercih etmezdim asla,yani insan 25ten sonra olgunlasip dogru kararlar alabiliyor sen de tam da o yas grubundasin,acele et kitaplarini al ve ders calisma programini olustur...bence zor da degil imkansizda degil..