- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
- 68
ben 30 yaşındayım ocakta 31 olucam 11 yaşında bir oğlum birde bana destekmi köstekmi olduğunu anlayamadığım bir eşim var
açıktan okumak istiyorum 6. sınıfı bitirdim 7 den devam edicem inşallah
eşim bir kaç ay önce okumama çok destek oluyodu
şimdi zamanı geldi kayıt olucam
bu gün diyoki sen bilirsin ama bu saatten sonra olurmuki acaba yapamazsınki ama yinede sen bilirsin
yaa ben çok hevesliydim eşim hevesimi kırıyo böyle söyleyince
bende inadına okumayı içten içe daha çok istiyorum
fakat kafamda sorular var
benim olmayı çookk ama çoookk istediğim meslek doktorluk genel cerrah olmayı herşeyden çok istiyorum
fakat doktor olmanın ne kadar zor olduğunuda biliyorum buna rağmen başarmayı çok istiyorum en azından denemek istiyorum
ben bu saatten sonra bu isteğime ulaşablirmiyim
yada kaderime razı olup evimi temizleyip çocuğuma bakıp hem pişmanlık yaşayıp ölümümümü beklim
nolur bana bi destek olun bişeyler söyleyin sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum
ben 30 yaşındayım ocakta 31 olucam 11 yaşında bir oğlum birde bana destekmi köstekmi olduğunu anlayamadığım bir eşim var
açıktan okumak istiyorum 6. sınıfı bitirdim 7 den devam edicem inşallah
eşim bir kaç ay önce okumama çok destek oluyodu
şimdi zamanı geldi kayıt olucam
bu gün diyoki sen bilirsin ama bu saatten sonra olurmuki acaba yapamazsınki ama yinede sen bilirsin
yaa ben çok hevesliydim eşim hevesimi kırıyo böyle söyleyince
bende inadına okumayı içten içe daha çok istiyorum
fakat kafamda sorular var
benim olmayı çookk ama çoookk istediğim meslek doktorluk genel cerrah olmayı herşeyden çok istiyorum
fakat doktor olmanın ne kadar zor olduğunuda biliyorum buna rağmen başarmayı çok istiyorum en azından denemek istiyorum
ben bu saatten sonra bu isteğime ulaşablirmiyim
yada kaderime razı olup evimi temizleyip çocuğuma bakıp hem pişmanlık yaşayıp ölümümümü beklim
nolur bana bi destek olun bişeyler söyleyin sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum
canım ya beni özetlemişsinbende 31 e yeni girdim.liseyi açıktan bitirdim.11 ve 3 yaşlarında iki oğlum var.köstekmi destekmi olduğunu bilmediğim bir eşim.şimdi de üniversiteyi kazandım bulunduğum yer ama gönderesi yok.tercihlerde demiştim kendisine aöf yazayım diye yok dedi normal yaz gidersin.şimdide zor olur diyor.gitmezsem seneye tekrar sınava girmem gerekecek ve ben bir yıl daha kaybetmiş olacağım ama sen kimseyi takma.bitirmek zor değil.yeter ki iste ve azmet.başaramayacağına inanmayanları utandır.Allah yardımcın olsun.
canım ya beni özetlemişsinbende 31 e yeni girdim.liseyi açıktan bitirdim.11 ve 3 yaşlarında iki oğlum var.köstekmi destekmi olduğunu bilmediğim bir eşim.şimdi de üniversiteyi kazandım bulunduğum yer ama gönderesi yok.tercihlerde demiştim kendisine aöf yazayım diye yok dedi normal yaz gidersin.şimdide zor olur diyor.gitmezsem seneye tekrar sınava girmem gerekecek ve ben bir yıl daha kaybetmiş olacağım ama sen kimseyi takma.bitirmek zor değil.yeter ki iste ve azmet.başaramayacağına inanmayanları utandır.Allah yardımcın olsun.
elimden geldiğince gitmek için çabalayacağım.eğer olursa aynı bölümün istanbul üniversitesinde uzaktan eğitimi var.ona yatay geçiş yapacağım.canım bence de mutlaka git okadar emek verip üniversiteyi kazanmışsın sakın erteleme
kimse sana okuma demiyor, başarırsan yaparsan ne ala.
ancak doktorlar dizisindeki gibi değil doktorluk,
25 yaşında adamlar günaşırı nöbet tutmaya zorlanıp istifa etmeyi düşünürken 40 yaşında evli çocuklu bir bayanın bunu başarması biraz mucize.
adam dedim farkındaysanız zaten cerrahi bölümlerin%95i erkektir fiziki dayanıklılık da istediği için
eğri oturup doğru konuşuyorum ben burda, ben 23 yaşındayım ama ben bile kaldıramıyorum günaşırı nöbeti,
kendine bakmakla bir alakası yok bunun.
hayallerinizin olması çok güzel tabi ki vazgeçmeyin ama böyle bir hayalle hayal kırıklığı olabileceğini de kabullenin.daha ortaokul derslerini vermekten bahsederken cerrah olucam diyorsunuz. belki olursunuz gerçekten ancak bazı arkadaşlar demişler kademe kademe gidin diye.kademe kademe hedefler koyun önünüze
önce açık öğretimden ortaokulu, sonra liseyi bitirin, sonra sınavlardan tıpı kazanın ondan sonra 6 senede bitirin, sonra tustan 60 puan alıp cerrahi kazanın.
bir insan ne kadar çok bilirse o kadar kendine güvensiz olur çünkü aslında ne kadar az bildiğini fark eder.
sizinki de onun tersi hesap biraz şuan.
yani daha ortaokul derslerini vermeden ben cerrah olucam deyince, küçük çocuklara büyüyünce ne olucaksın yavrum diye sorunca derler ya o hesap oluyor.
neyse benden bu kadar. isterseniz karamsar biri deyip dikkate almayın yazımı ama ben gerçekçi olmaya çalıştım.
bence sen ya başaramazsam.. la başlayan cümleleri kafandan at
senin için sonuç önemli olmasın
girmişsin bi yola ne güzel, devam et işte...
en azından dene
ha doktor olursun ya da olmazsın o ayrı
ama dene, pişman olmamak için, her şeye rağmen çabaladığın için, bu çabadan dolayı kendinle gurur duymak için dene
doktor olmasan bile kazanacağın o kadar çok şey olucak ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?