Bayanlar ne olur söyleyin okumanın yaşı var mı ,30 yaş çok mu geç ?

önerilerin için sağol
acaba diyorum halk eğitim ders vermiyomudur
eğer veriyosa MATEMATİK VE İNGİLİZCE İÇİN GÜNDE BİR ER SAAT DERS ALSAM ÇOK İYİ OLUR
olmazsa oğlumun gittiği dersaneyle konuşcam ders almak için
haftada 2 gün bile verseler yeter en azından anlamadığımı sorarım
düzene gelince eşim zaten hafta içi yok gibi gece işe gidiyo saat en geç 4 de eve geliyo
yemeğini yiyo biraz oturup yatıyo
oğlım okullar açılınca 6 da kalkıp 7 15 de evden çıkıp öğlen 1 de gelicek
bende ev işlerimi sabah oğlumun peşinden yaparsam öğlene kadar her gün olmasada 2 saat ayırırım
akşam herkez yatıncada 2 saat çalışsam yeter sanırım
bide işte ders alabilirsem matematik ve ingilizceden süper olur
zaten beni tek düşündüren 2 ders bu
yoksa diğerleri genelde ezber tek başıma yaparım
eşim evdeyken fazla ders çalışmayı düşünmüyorum kesin b gıcıklık yapar beni sinirlendiri
en güzeli eşim ve oğlum evde yokken yada uyurken çalışmak

sen benden daha şanslısın senin bi zeminin var
benim yok malesef
orta okulda düz problemlerden başka bişey yapmıyoduk bildiklerimide unuttum zaten

ezber sorun değiğlde şu mat ve ing beni düşündürüyo
gerçi öğrenmeye başlayınca daha basit gelicektir eminim de

ders alabilirsem iyi olur diyorum
halk eğitim belki ders verir diyorum bu gün bi arayıp sorucam bakalım ders veriyomuymuş

anaokulu öğretmeni olabilirim aslında çocuklarla iletişimim çok iyi çocukları anlıyorum çok iyi bi öğretmen olabilirim
fakat benim içimde sağlık sektörü yatıyo
doktor olamam belki

ama hemşire olabilirim radyolog veya laborant acaba veterinerlikde doktorluk kadar zormudur yapabilirsem veterinerde olabilir

gerçi zaman ne gösterir bilinmez
önce bi liseyi bitirim üniversite sınavını kazanimde bakalım hayırlısı
anaokulu öğretmeni olmak için hangi okulları okumak gerek

neden olmasın arkdaşım neden geç olsun bende 25 yaşındayım 2.5 yaşında kızım var yakında işede başlıcam ama bugün kayıt oldum 7-8 sınıfa birde hevesliyimki sorma 30umda üniversiteli hayal ediyorum kendimi:)))

dürüst olcam.

iş yerleri her zaman için genç kişileri almak ister
hatta ilanlara bakarsanız birçoğunda yaş sınırı belirtilir 35 yaş altı gibisinden

hele ki doktor olmak istiyorsunuz, uzun bir okuma dönemi olacak önünüzde

okursunuz okursunuz da, bu sadece içinizde uhde kalmamasını sağlar.

işe giremeyeceğinizi bilerek okumak istiyorsanız okuyun tabii ki. güzel bir şey

dost acı söylermiş. dostunuz olmayabilirim ama düşman da değilim ki boş yere umut aşılayayım.

şu anbu konuları düşünmek istemiyorum
önce bi liseye geçimde sonrasına bakıcam

her şey gönlünüzce olsun

Sınıf arkadaşlarımdan bazıları emekli kişiler olduğu ve çalışkanlık konusunda pek çok gence taş çıkarttıklarını kendi gözlerimle gördüğüm için tamamen destekliyorum. Son mesajdan bu yana epey zaman geçmiş umarım hedefinizde ilerlemeye devam ediyorsunuzdur.

okumak için 30 yaş asla geç değil inandıktan snr 35 yaşında hukuk fakültesi okuyan arkadaşım var 2 üni mezunu bence büyütmeyin bu kadar

Merhaba,
Lolo şuan ne durumdasın merak ettim baya uzun süre geçmiş aradan.. İnşallah herşey yolunda gidiyordur! Bende açık öğretimi okumaya yeni karar verenlerdenim ve azmine hayran kaldım :)

bence mutlaka yapın derim evlendikten sonra iki tane küçük çocukla 4 yıllık fakülte bitirdim açıktan hiç bir şey için geç değil. Hep destek Tam destek ben inanıyorum size :)

Çok uzun zaman geçmiş bende 30 yaşındayım ve ayne sizin düşüncedeyim okuyabilirmişim bu yaştan sonra çocuklarla yapabilirmiyim diyorum. Şimdi ne durumdasınız merak etim

Bu aralar bende taktim okumayi kafaya bende 22 yasindayim evliyim bide 2bucuk yasnda oglum var fakat okumak istiyorum lise terk acikogretimden liseyi bitirip sinavlara grmek istoyorum bi ise girebilmek icin insallah basaririm varmi benim gibi acaba merak ediyorum

sen çok gençsın yaparsın hiç fazla zaman kaybetmeden başla bence.

30 yaş ne ki ben fakülteden 70 yaşında bir amca ile mezun olmuştum 3. Üniversitesiydi ve okumanın asla yaşı yok.

Açıktan mimarlık olmaz ki örgün okumak gerek.

Çok uzun zaman geçmiş bende 30 yaşındayım ve ayne sizin düşüncedeyim okuyabilirmişim bu yaştan sonra çocuklarla yapabilirmiyim diyorum. Şimdi ne durumdasınız merak etim
okursunuz tabiki. çocuklar okula gittiği gibi derslerinize çalışırsınız hiç dert etmeyin.

Gec olurmu canım ben 43 yaşındayım ve acık lisedeyim halen okumanın yaşı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…