Bayanlar ne olur söyleyin okumanın yaşı var mı ,30 yaş çok mu geç ?

neden yapamayacaksınki yaşındada bişey yok yapaanların farkı nekii sen yoluna devam et

tabiki seve seve elimden geldiğince yardım ederim :))

Kavgacı nedemek burnumdan getireceğini biliordum nitekimde öyle oldu neler neler yaptı bana o burda ben orda fitil fitil burnumdan getirdi çok ağladım sinirimden ama o öyle yaparken ben daha hırs yaptım kendi kendime yapıcam o diplamayı gözüne sokucam dedim soktumda.aslında o öyle yaparken aklımdan neler geçti bir bilsen düşünsene ona bakıosun çalışmıosun gel dio gidiosun git gidio gidiosun e bide çocuk zor yaaa kötü bi bayanın çalışmaması kendi adıma söylüyorum ben kendimi çok aciz hissettim onun tepkilerine karşılık heeeee demek doğru yapıorum dedirtdi daha çok istememe sebep oldu ama o farkına varmadı.buarada ben çıkacak olan bütün tartışmalara huzursuzluklara kavgalara hazırlıklıydım çünkü sonunda gönlünü alacağımı biliordum.eğitimdeyken yani ayrı kaldığımız süre içerisinde hemen hemen hergün gelincede 1 gün tartışdık.o birgün tartışma hadi diyelim 3 ay tartışma benim geleceğimi hayatımı kurtardı en önemliside çocuğumun geleceğini hazırladı.

doğru söylüyosun

ama eşim öyle bi durumda beni bırakmaz heralde bilemiyorum

gerçi ben istedikten sonra bi yolunu bulurum
ya tek giderim yaa ikna ederim oda gelir benimle

walla herkezin hayallerini süsleyen bir yaşam tarzı vardır..bende eşimde lüks yaşamayı seviyoruz.tek fark eşim bunun için kılını kıpırdatmaz armut piş ağzıma düş hesabı biryerlerden para çıksa deyip durur..bense çok kılımdır böyle tiplere inadına hırsla azimle çabayla kazanılmış şeylere özenirim..inş hayalimdeki gibi bir ev bir yaşam bir yuvaya kavuşurum bunları düşündükçe dahada azmedesim var...

inşallah allah gönlünüze göre versin

Valla ben şukadarını söyleyeyim 3yıl ortaokul diyelim 4yıl lise 6 yıl tıp fakültesi yaklaşık 5yılda uzmanlık.... Yani okumaya bu saatten sonra diye bakarsan 18 yaşında lise mezunu biri için de (Tıp fak. için söylüyorum) 11 yıl uzun... Ama buna okumak olarak bakarsan işte ozaman başarmaman için hiçbir neden yok. Okumanın yaşı olmaz ki çocuğun daha 11 yaşında ileride çocuğun evlenecek torunların olacak inşallah annenannem veya babannem okumuş azmetmiş denmesi var bu açıdan bak bide yerinde olsam hiç durmaz hemen başlarım ben 50 yaşında açıktan lise okumak için başvuran okadar çok insan gördüm ki şuan acaba bu yaştan sonramı demek şaşırttı beni inşallah hakkında herşey hayırlı oluur:) okumanın yaşı olmaz

evet tıp zor gibi görünüyo hatta çok zor olduğunu biliyorum

olsun ben yinede hedefime doğru gidicem

hele bi üniversiteyi kazanim o zaman tekrar bi bakarım gidişata

nolursa olsun sağlık sektöründe olmak istiyorum

arkadaşım açıkilköğretim 1 yıla düştü derslerini verirsen 1 yılda bitiriosun açıköğretim lisede 2,5 yıla düştü .fakat yaş sınırı var büyük ihtimalle seni tutar

yani ortaokul ve liseyi toplam 3-3,5 yıl da bitiriosun

nasıl yani

her biri bir yılda bitmiyomu

ben orta 2 den başlıcam
senin dediğin gibi oluyosa gerçekten

üniver5siteye daha çabuk başlarım ayy inşallah dediğin gibidir çok iyi olur

inanki çok mutlu oldum

evet arkadaşım demiştim ya ablamı lise 1 e geçen sene başladı busene son 2,5 yıl lise .ortaokul da 1 yıl sen 2 den başlıycaksın bi değişiklik olurmu bilmiorum daha az gibi

Evet okumanın yaşı var; 30'dan sonra. :)

Kesinlikle hayalinizi ayakta alkışlıyorum..
Bunu başarabilen bir abimiz var çevremde..41 yaşından sonra doktor oldu.Okuyunca ilk o aklıma geldi..

Olmasada, başaramasanızda (ki başarabilirsiniz eğer gerçekten isterseniz) yola çıkmanın huzuru olacak hep içinizde..
Asla vazgeçmeyin, desteğe inanın hiç ihtiyacınız yok..

Zorluklarını illaki yaşayacaksınız.En başta evi ihmal ettiğiniz söz konusu olacak,
sonra belki kıskançlık boy gösterecek v.s ama sonunda hayaline kavuşmuş çok başarılı bir doktora sahip olacağız bizde ülke olarak. :)

heee buarada nezaman başlamayı düşünüorsun

bu dönem başlıcam

aslında bu gün gittim kayıt olmaya

öğrenim belgeme tarihi yanlış atmışlar mühür fotokopi gibi görünüyomuş
diye kabul etmediller

bayram bitiminde hemen eski okuduğum okula gidip yeni öğrenim belgemi alıp kayıt işlemlerime başlıcam

demekki ben ilk olmucam

çok sevindim benim isteğime benim ulaşacağım yaşta ulaşmış biri olduğuna ne mutlu o kişiye

inşallah bende isteğime ulaşıcam
ne kadar zor deselerde
yapamazsın deselerde
ben doğru bildiğim yoldan ayrılmıcam

allahın izniylede alanında çok iyi ve merhametli bi genel cerrah olucam

tmm canım kayıtlar başlamış googldan baktım şimdi bilmiosundur die sormuştum.hadi hayırlısı aio.meb.gov.tr burdan istediklerine bak ok :80: buarada eşinede 1 yılda bittiğini söylemede bitince süprizz olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…