Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
ben de denizlideyimmmmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52: ama izmirliyim orası ayrıı :KK53::KK53::KK53: ama ege insanı sıcacıktırr çok iyi kalplidirr :KK16: eşimde trakyalı beaaa :KK53::KK53::KK53:

bişe sorcam eşim trakyalı dedin ya kaynananla aran nasıll benim de çok yakın bir arkadaşımın eşi de tarkyalı da kaynanası çok fena çokk Allah kimsenin başına vermesin arkadaşım da birinden duymuş tarkyanın kadınları oğullarına çokk düşkündür ve de febna kaynana olurular diyee doğru mu meraktan soruyorum he

atıştırmalık aslında, bide lahana dolması ve narrrr

narr canımı çıkardı zaten

nar mıı :) narı sen kocişine mi ayıkladın ah kıyamamzmış da kocişine elleriyle nar da ayıklarmış da aman da amannn:)) nefret edrrim nar ayıklamaktan eşimin görevidir o zaten artık yemeceğim kanı sulandırdığı için düşüğe sebep oluyormuşş

hhe sen bu saattte adam hazılra yemek sonra kilo aldı başını gidiyo dee :)) ne yaptın bakayımm kocişinee:)

nar mıı :) narı sen kocişine mi ayıkladın ah kıyamamzmış da kocişine elleriyle nar da ayıklarmış da aman da amannn:)) nefret edrrim nar ayıklamaktan eşimin görevidir o zaten artık yemeceğim kanı sulandırdığı için düşüğe sebep oluyormuşş

kırmızı meyveler iyidir...

kuzum gece gelcek yazık kıyamadım işteee

bişe sorcam eşim trakyalı dedin ya kaynananla aran nasıll benim de çok yakın bir arkadaşımın eşi de tarkyalı da kaynanası çok fena çokk Allah kimsenin başına vermesin arkadaşım da birinden duymuş tarkyanın kadınları oğullarına çokk düşkündür ve de febna kaynana olurular diyee doğru mu meraktan soruyorum he

valla oğluna düşkün ne yalan söliim..bi tane de kardeşi var eşimin o ünide okuo istanbulda ona da düşkün..ama Allahıma bin şükür nazar değmesin tütütütüt maşallah hiç bir sorun yaşamadık..kızıymışım gibi davranır bana..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: o kişilik meselesi biraz bence..arkadaşının kayınvalidesinin huyu öyledir bence :26::26::26:

biliorum canım evet :KK16: ya sormayın eşimin arkadaşları geldi bursadan..antalyaya geçiolarmış yol üstü bize de uğradılar..ondan giremedim malum :26: bi de bugün noldu çok üzüldüm yaa..sağlık ocağında herkesin kendi ebesi oluo ya hani onu aramıştım testim pozitif çıktı die.o da pzt gel kan için demişti.e ben pazar regl olunca gitmedim arayamadım da.bugün aradı noldu senin bebiş dio bana :KK43: söledim ben de böle böle die..hayırlısı olsun üzülme dedi..ama üzüldümm :KK43::KK43:
Senin testin evde ki positif cikti ve sen sonra reglmi oldun anlamadim.......

valla oğluna düşkün ne yalan söliim..bi tane de kardeşi var eşimin o ünide okuo istanbulda ona da düşkün..ama Allahıma bin şükür nazar değmesin tütütütüt maşallah hiç bir sorun yaşamadık..kızıymışım gibi davranır bana..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: o kişilik meselesi biraz bence..arkadaşının kayınvalidesinin huyu öyledir bence :26::26::26:

ayy evet kadın psikopat evlendikleri gecenin sabahı aramış ayy oğlum ben sensiz napccam kime kahvaltı hazırlıcan kimn ütülerini yapcam ben diye ağlaya ağlaya konuşmuş o sabah ya yuh dedim valla:))

ayy evet kadın psikopat evlendikleri gecenin sabahı aramış ayy oğlum ben sensiz napccam kime kahvaltı hazırlıcan kimn ütülerini yapcam ben diye ağlaya ağlaya konuşmuş o sabah ya yuh dedim valla:))

ne var yani benim k.v. ilk gece aradı açmadım
sabahın köründe aradı açtım, iyimisiniz diye ıslarla sordu iyiyiz dedim,
yani tmm mı dedi, anne görüşürüz uykum var deyip kapattım.:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kadın oğlundan nası korkuyosa beni aradı

hahahaha yok artık pes valla :KK9::KK9::KK9::KK9: deli ayol millet..madem öle evlendirme oğlunu dimi ama :KK9::KK9: al turşusunu kur :KK9::KK9::KK9:

ama işte adetin bitiminden sonra ilk 3 gün diye biliyorum bende araştırmıştım.hsg çekildi bu ay yapmadım olmazsa gelecek aya bende düşünüyorum.hatta 3 gün sadece buhara ilişkiye ve tuvalete kalkan banyo yapmayan olmuş.bak nette bulursun

yaa benimde kaam karisti bu yumurtlama donemi mesela ben bu ayin 11inde oldum gelcek ayin 11 inden baslayip 14 gun geriye saydigimizda cikan gun degilmi en verimli gun.Dun bi isten kadin o da bebek istiyor doktoru demiski adetin bittiginden sonraki gun %90-80 arasi diger gunler 70-60 diyerek dusuyormus ben hep orta gunleri kacirmamaya calisiyordum belki o ilk gunler yapmadim bile hic hatirlamiyorum bilem.Eger oyleyse ben bosunami cabaladim yumurtlama hesplicam diye hangisi dogru simdi bunun:44:

ne var yani benim k.v. ilk gece aradı açmadım
sabahın köründe aradı açtım, iyimisiniz diye ıslarla sordu iyiyiz dedim,
yani tmm mı dedi, anne görüşürüz uykum var deyip kapattım.:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kadın oğlundan nası korkuyosa beni aradı

oh bide seni mi aradı bari oğlunu arasaydı yuh:)) sen de ii savmışsın başındann:))

X