- 17 Eylül 2012
- 3.607
- 7.874
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.621
kaynatmayınnn naaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn
çok kaynattıııkk naaaaaaaaannn nie katılmadınn sohbeitimzie bakaammm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaynatmayınnn naaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn
çok kaynattıııkk naaaaaaaaannn nie katılmadınn sohbeitimzie bakaammm:)[/QUOT]
kocacığıma yemek hazırladımm gecegelcek,
ben de denizlideyimmmmmmmmmmm ama izmirliyim orası ayrıı ama ege insanı sıcacıktırr çok iyi kalplidirr eşimde trakyalı beaaa
çok kaynattıııkk naaaaaaaaannn nie katılmadınn sohbeitimzie bakaammm:)[/QUOT]
kocacığıma yemek hazırladımm gecegelcek,
hhe sen bu saattte adam hazılra yemek sonra kilo aldı başını gidiyo dee :)) ne yaptın bakayımm kocişinee:)
hhe sen bu saattte adam hazılra yemek sonra kilo aldı başını gidiyo dee :)) ne yaptın bakayımm kocişinee:)
atıştırmalık aslında, bide lahana dolması ve narrrr
narr canımı çıkardı zaten
atıştırmalık aslında, bide lahana dolması ve narrrr
narr canımı çıkardı zaten
nar mıı :) narı sen kocişine mi ayıkladın ah kıyamamzmış da kocişine elleriyle nar da ayıklarmış da aman da amannn:)) nefret edrrim nar ayıklamaktan eşimin görevidir o zaten artık yemeceğim kanı sulandırdığı için düşüğe sebep oluyormuşş
nar mıı :) narı sen kocişine mi ayıkladın ah kıyamamzmış da kocişine elleriyle nar da ayıklarmış da aman da amannn:)) nefret edrrim nar ayıklamaktan eşimin görevidir o zaten artık yemeceğim kanı sulandırdığı için düşüğe sebep oluyormuşş
kırmızı meyveler iyidir...
kuzum gece gelcek yazık kıyamadım işteee
bişe sorcam eşim trakyalı dedin ya kaynananla aran nasıll benim de çok yakın bir arkadaşımın eşi de tarkyalı da kaynanası çok fena çokk Allah kimsenin başına vermesin arkadaşım da birinden duymuş tarkyanın kadınları oğullarına çokk düşkündür ve de febna kaynana olurular diyee doğru mu meraktan soruyorum he
Senin testin evde ki positif cikti ve sen sonra reglmi oldun anlamadim.......biliorum canım evet ya sormayın eşimin arkadaşları geldi bursadan..antalyaya geçiolarmış yol üstü bize de uğradılar..ondan giremedim malum :26: bi de bugün noldu çok üzüldüm yaa..sağlık ocağında herkesin kendi ebesi oluo ya hani onu aramıştım testim pozitif çıktı die.o da pzt gel kan için demişti.e ben pazar regl olunca gitmedim arayamadım da.bugün aradı noldu senin bebiş dio bana söledim ben de böle böle die..hayırlısı olsun üzülme dedi..ama üzüldümm
Senin testin evde ki positif cikti ve sen sonra reglmi oldun anlamadim.......
valla oğluna düşkün ne yalan söliim..bi tane de kardeşi var eşimin o ünide okuo istanbulda ona da düşkün..ama Allahıma bin şükür nazar değmesin tütütütüt maşallah hiç bir sorun yaşamadık..kızıymışım gibi davranır bana.. o kişilik meselesi biraz bence..arkadaşının kayınvalidesinin huyu öyledir bence :26::26::26:
Herseyin hayirlisi..... Ama cok sasirdim aldigim testlerin ustunde %99 dogru sonuc diye yaziyor......peki yaptigin testte positiflik silik felanmiydi netmiydi.....aynen öyle tatlım..test hatalıymış yani..burdan bunu anlıorum :26: ya da tutunamadı bebiş..bilemiorum ki :26::26:
ayy evet kadın psikopat evlendikleri gecenin sabahı aramış ayy oğlum ben sensiz napccam kime kahvaltı hazırlıcan kimn ütülerini yapcam ben diye ağlaya ağlaya konuşmuş o sabah ya yuh dedim valla:))
ayy evet kadın psikopat evlendikleri gecenin sabahı aramış ayy oğlum ben sensiz napccam kime kahvaltı hazırlıcan kimn ütülerini yapcam ben diye ağlaya ağlaya konuşmuş o sabah ya yuh dedim valla:))
Herseyin hayirlisi..... Ama cok sasirdim aldigim testlerin ustunde %99 dogru sonuc diye yaziyor......peki yaptigin testte positiflik silik felanmiydi netmiydi.....
ama işte adetin bitiminden sonra ilk 3 gün diye biliyorum bende araştırmıştım.hsg çekildi bu ay yapmadım olmazsa gelecek aya bende düşünüyorum.hatta 3 gün sadece buhara ilişkiye ve tuvalete kalkan banyo yapmayan olmuş.bak nette bulursun
ne var yani benim k.v. ilk gece aradı açmadım
sabahın köründe aradı açtım, iyimisiniz diye ıslarla sordu iyiyiz dedim,
yani tmm mı dedi, anne görüşürüz uykum var deyip kapattım.
kadın oğlundan nası korkuyosa beni aradı
canım onu adetin bittikten sonraki 3 gün yapacaksın şimdi yapma
oh bide seni mi aradı bari oğlunu arasaydı yuh:)) sen de ii savmışsın başındann:))